Estafurullah. Hikayesi bayağı uzun cuma tüm gün çalışıp iş çıkışı edirneden 6 otobüsüyle manisaya sabaha karşı 4 gibi manisada olupta o gün noter işlemleri vs balıkesire geçiş ( ocağın ilk haftası hava buz ) ve 5 gibi motoruda otobüse bindirip istanbula gelme ve yağmur çamur altında saat gece 1 terminalde kalma sabah tekrar otobüse bindirip 8-9 gibi edirne otogara inme aradaki detaylar adama 1 demlik çay içtirir benzinlikte donma terminalde sandalye üstünde uyma vsvs hey gidi günler hey güzel maceraydı. anlıcan o yaşananların bakışıdır o..Makine çok temizmiş, maşallah. Ama niye "hepinizi döverim ulen" bakışı var ilk fotoğrafta o kafama takıldı.![]()

Kardeş kardeş gezdik onunla ama km saati egzoz ve en son supap sorunu çıkarmasaydı arkadaşıma daha devam ederdi ama çok dayanmadı. Japon yanında 6000 km boyunca ne yağ kaçağı ne titreşim tık demedi günü birlik 510 km’ler devirdi..Eskiden her şey güzeldi.
Sonra esmer çocuklar geldi birçok şey boka sardı.
Bajaj gibi vs.vs.
Söylediklerinizde o kadar haklısınız ki. çok kaliteli arıza sorun çıkarmayan bir makinaydı halada öyle. ama insanlar fiyatı yüzünden ulaşamadı ve arz talep ilişkiside bozuldu. Şuan piyasada yok denilecek kadar az derlisi toplusu bir elin parmak sayısını geçmez..Değeri bilinmeyen bir makinaydı..Aynı twister gibi çinlilerin gazabına uğradı... Burda yamaha distirbütörünün de fiyat politikası etkili oldu..
Aynı cc deki çinliler yarı fiyatından da aşağı satılınca sonuç bu günkü gibi oldu..
Benimde çocukluğumun hayalleri arasında olan bir motordu ulaştık sahibi olduk tadını aldık keşke imkan olsaydıda emeklilik dönemi için bırakabilseydim onu çok düşüktü km’si. İnşallah bir gün ulaşırsın dicemde hocam temizi yok piyasada diğerleride sıkıntı yaratır başına.. kullandığım süre içiersindeki fotoğraflarını burda paylaşmaya çalışıcam.neden bilmiyorum ama ybr250 'yi her gördüğümde içimde bir huzur beliriyor. Böyle yıllardır görüşmediğim çocukluk arkadaşımla denk gelmişim gibi bir şeyzamanında çok almak istemiştim de param yetmiyordu mecbur 125 almıştım.