Royal enfield takas kampanyası

Motosikleti
Triumph Trident 660
Parça bulabilmek / distribütörün hemen tedarik edebilmesi şu anki koşullarda en önemli konu. Artık yurt dışından sakız bile alamıyoruz çünkü. İthalat rejimi uygulama sınırı eskisi gibi 1.500€ olsaydı kimse çekinmezdi, çünkü burada bulamadığını yurt dışından 3-5 günde getirtebiliyor olurdun.
Aradımda marşpiyelim hasarlı dedim kabul etmiyorlarmış 🥲

Motosikleti
DUKE 250
ey arn, ey zmoto
eliminatör için yapda şöyle bir kampanya, dükümü verip eliminatör alayım.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Ağustos sonundaki kampanyada takas ve taksit kampanyası yapmıştı Arn, değerlendirseydiniz keşke.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Valla ben şu dönem ne Korlas'a ne de K-Rides'a güvenirim, ilerde ne olur belli olmaz. K-Rides belki düzeltir kendini ama Korlas'tan umudu çoktan kestim :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
zx6yı 1 milyonun üstüne satıyolar kampanya yapsalar nolur :D

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Biz insalcıl fiyatlardan bahsediyoruz hocam, bana göre 2025 yılı içindeki 1 milyon üstü bütçeye motor değil araba bakılır. :D

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
bildiğim kadarıyla motor alana ps5 hediye veriyorlardı sadece. takas kampanyasını hiç duymadım.

Evet hocam, ps5, motor yağı, kask gibi hediyeleri vardı ancak bunların yanında takas + taksit avantajları da sunuyorlardı, dükkana uğrayınca öğrendim ben de. Benim motoru takas fiyatında epey öldürdüklerinde vazgeçtim. Eğer gelecek sezon da sahibinden üzerinden satamazsam bayilerin gelecek yılki takas kampanyalarını kovalayacağım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Evet hocam, ps5, motor yağı, kask gibi hediyeleri vardı ancak bunların yanında takas + taksit avantajları da sunuyorlardı, dükkana uğrayınca öğrendim ben de. Benim motoru takas fiyatında epey öldürdüklerinde vazgeçtim. Eğer gelecek sezon da sahibinden üzerinden satamazsam bayilerin gelecek yılki takas kampanyalarını kovalayacağım.
Cyan abi bundan bahsediyor işte fiyata versen faize koysan kafandaki hedefe ulaşıyorsun beklersen zarar edeceksin yani anladığım o 😆

Motosikleti
yok:(
zengin babanın bizim çocuğunda bir işi olsun diye distribütörlüğünü aldığı marka : royal enfield
kim önce sıkılırsa iş onun elinde patlayacak

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Cyan abi bundan bahsediyor işte fiyata versen faize koysan kafandaki hedefe ulaşıyorsun beklersen zarar edeceksin yani anladığım o 😆
Doğrusunu söylemek gerekirse biraz da takasta ne rakam vereceklerini öğrenmek istedim. O takas fiyatı ile ellerinde 2025 model Z650RS olsaydı düşünebilirdim ama maalesef yoktu. Vulcan S belki olabilirdi ama o da içime sinen bir motor değil, eminim 2026 yazında onu da satmaya çalışırdım.

Önerdikleri rakama zaten kendim sarı sitede ilana koysam eminim bu ölü piyasada 1 haftada giderdi ancak sonrasında ben motorsuz kalırdım. Önceliğim olan Svartpilen 801 veya XSR700 2025 model olarak güzel ülkemize bu sene gelmedigi için alacak bir makina hemen bulamazdim...

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
NE markayı ne de motosiklet modellerini sevemedim bir türlü

Motosikleti
Triumph Trident 660
NE markayı ne de motosiklet modellerini sevemedim bir türlü
Cruiserlere sıcak bakmayan çok sevemiyor bu modelleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Takas'ta öldüreceklerdi bir miktar. Hasarlı kabul etseler onunda ücretin düşecekti zaten. Şimdi biraz altına ver elindeki motoru. Git nakit öde, kalanı taksite böl illa RE alacaksan. En mantıklı yol bu gibi duruma bakınca
haklı bir önerme ,ancak üstteki yorumlardan yola çıkacak olursam alırsam üzülecekmişim gibi.
Belki bir gün harley 883 ikinci el 30 bin km de ki ilanlar için sana danışabilirim 😇

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Cruiserlere sıcak bakmayan çok sevemiyor bu modelleri

haklı bir önerme ,ancak üstteki yorumlardan yola çıkacak olursam alırsam üzülecekmişim gibi.
Belki bir gün harley 883 ikinci el 30 bin km de ki ilanlar için sana danışabilirim 😇
Biraz gomuldu royal enfieldlar ama harleyden daha fazla uzmez gibi geliyor bana.

Motosikleti
D400
Biraz gomuldu royal enfieldlar ama harleyden daha fazla uzmez gibi geliyor bana.

Royal çok basit makina, hala eski teknoloji. Kalitede olarak bilinen bir marka oldugu için o anlamda üzmez.

Harley'de cogu modelde akü problemi vardı, yiyip bitirip mahvediyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum. Elektrik arızası mevzusu da vardı. Royalde bu tip şeyler duymadım.

Ama harley iphone gibi, değer kaybetmıyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Tabii ki. Her zaman destek olmaya çalışırım. Royal enfield sorunlu bir marka değil, distribütör soru işareti biraz.
Harleyin bozulacak bi kaç yeri var, statör ve akü. Harici üzmez.

Royal çok basit makina, hala eski teknoloji. Kalitede olarak bilinen bir marka oldugu için o anlamda üzmez.

Harley'de cogu modelde akü problemi vardı, yiyip bitirip mahvediyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum. Elektrik arızası mevzusu da vardı. Royalde bu tip şeyler duymadım.

Ama harley iphone gibi, değer kaybetmıyor.
Ben yazarken yazılmış. Aynen öyle. Fob'tan ve alarmdan dolayı sürekli akü bitirir. Binilmiyorsa şarja bırakılır. Ben hiç akü bitirmedim. 4 mevsim binerim çünkü. Sattığım adam 1 sene sonra akü bitti diye bana şikayet etti. (Ben ne yapacaksam 1 sene sonra) Binseydin amk, bende sağlamdı dedim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Tabii ki. Her zaman destek olmaya çalışırım. Royal enfield sorunlu bir marka değil, distribütör soru işareti biraz.

Harleyin bozulacak bi kaç yeri var, statör ve akü. Harici üzmez.
Ben de aslinda distributor ve servis konularinda ayni kefeye koymustum😬
Bi de benim gordugum kadari ve sizin de daha once baska baslikta yazdiginiz uzere harley kullanicilarinin geneli fazla hor kullanmiyor gibi.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben de aslinda distributor ve servis konularinda ayni kefeye koymustum😬
Bi de benim gordugum kadari ve sizin de daha once baska baslikta yazdiginiz uzere harley kullanicilarinin geneli fazla hor kullanmiyor gibi.
Her bayi iş çözer parça getirir. Bazen daha ucuza çözersin bayiler arasındaki fark bu :) Tabii motoru hangi bayiden aldığında önemli. Sen bizden almadın git orada yaptır diyen bayide var. Bunu da amerikaya tek bir mail ile çözersin. Lütfen bize getir diye yalvarabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar