Royal enfield takas kampanyası

Motosikleti
Triumph Trident 660
Benim rahmetli Er6F'i 5,5 sene kullandım, bir Allah'ın kulu kadın gelip üzerine oturup resim çektirmek istemedi ama şu Sym Wolf'e bayıldılar, geçen resim çektirdi kadının teki. Millet manyak yaw, renk hastası. Alacağın motor ne olursa olsun rengi pzvnk mavisiyse bence iş yapar.
Commutere heves duyup foto çekinen ilk kez denk geliyorum cg tayfadan mıydı acaba 😆

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Ben meteor 350deki gidon ve şasi arasindaki kaynak isciligini goruncr hic begenmemistim.
Bu arada 350cc royal enfieldlarin hangilerinde on arka abs var? Web sayfasindan anlasilmiyot🙄
Royalin tüm modelleri 2 kanal ABS.
Krides da bana hiç güven vermiyor, mesela web siteleri bomboş, sattıkları motosikletlerin manuellerini bile paylaşmamışlar. Ancak Royal Enfield markası da her önüne gelene distribütörlük verecek bir marka değil diye düşünüyorum, belli şartlar altında iş yapıyor bu tür şirketler. Krides yükümlülüklerini yerine getirmezse muhtemelen yüksek cezalar öder. Ama burası Türkiye tabi, adalet mi kaldı ülkede, o da ayrı konu.
K-Rides Kibar Holdinge ait. Assan şirketlerinin sahibi. Maddi anlamda bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama bir süre sonra rantabl bulmazlarsa çekilebilirler. Ayrıca özellikle İstanbul dışındaki servisler genelde yaygın olmadığı için motorları henüz tanımıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Ns200 15"
Benim rahmetli Er6F'i 5,5 sene kullandım, bir Allah'ın kulu kadın gelip üzerine oturup resim çektirmek istemedi ama şu Sym Wolf'e bayıldılar, geçen resim çektirdi kadının teki. Millet manyak yaw, renk hastası. Alacağın motor ne olursa olsun rengi pzvnk mavisiyse bence iş yapar.
Abi bence bütün piyasayı Vespa sahipleri yönetiyor. :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Royalin tüm modelleri 2 kanal ABS.

K-Rides Kibar Holdinge ait. Assan şirketlerinin sahibi. Maddi anlamda bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama bir süre sonra rantabl bulmazlarsa çekilebilirler. Ayrıca özellikle İstanbul dışındaki servisler genelde yaygın olmadığı için motorları henüz tanımıyor.
Bence arlasinda kobar holdingin olmasi iyi, baya da motor sattilar ve kucuk de olsa kitle olusturdular. Burada bile motorlarin saglamligi konusuluyor. Bence onemli bir boslugu doldurabilirler. Tabi dogru stratejiler ile.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bence arlasinda kobar holdingin olmasi iyi, baya da motor sattilar ve kucuk de olsa kitle olusturdular. Burada bile motorlarin saglamligi konusuluyor. Bence onemli bir boslugu doldurabilirler. Tabi dogru stratejiler ile.
2 gündür biri a diyor biri b hanginize katılalım 😄

Motosikleti
Triumph Trident 660
dostum bu ileriye dönük planlar. :D

RE güzel motor sağlam

Ancak su an yedek parça servis dışında bulunamıyor, servisler pahalı , yedek parça da pahalı, bakım yaptırmak da pahalı. Çok bekletiyorlar.
Niye sevdiğimiz şeyler hep alengirli be 🫠

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tabi gene de gidip bi nardo gri denen o camur renginden almam
Evet ya, iğrenç ötesi bir şey o.

Biraderde 2024 model düz V Strom 800 var, onun "Metallic Matte Steel Green" rengini çok seviyorum ama. (Evet, renk adı biraz şizofren...)
dl800rqm4_qvp_diagonal_2400x1600.jpg

(Yukarıda görünen kadar mat değil; boyanın içinde parıldayan sedef tozları var...)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Commutere heves duyup foto çekinen ilk kez denk geliyorum cg tayfadan mıydı acaba 😆
Öyle deme; Sym Wolf'un tipi falan hiç fena değil.

Son düzenleme:

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250

Biraderde 2024 model düz V Strom 800 var, onun "Metallic Matte Steel Green" rengini çok seviyorum ama. (Evet, renk adı biraz şizofren...)

(Yukarıda görünen kadar mat değil; boyanın içinde parıldayan sedef tozları var...)

@Cyan sen yetkili bir abiye benziyorsun. Bu 650 XT lerde döküm jant yok mu yahu ?

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Yekili derken? :)

XT modellerin ana özelliği jantların tel olması zaten, dolayısıyla döküm jantlı XT yok tabi ki.
Vay arkadaş, doğru. Dün yazmıştın, linkler falan.. Okuduğumuzu da unutur olduk.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yekili derken? :)

XT modellerin ana özelliği jantların tel olması zaten, dolayısıyla döküm jantlı XT yok tabi ki.
suzuki yetkili bayisi ya da yetkili sözcüsü mü demek istedi acaba:p

askerlik sonrası haki ve türevlerinden de uzak duruyorum :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Buldum abi 550 bin tl imiş.

Slayer Espresso V3 - Tek Gruplu​

Bu 550bin base versiyonu, custom ilavelerini de ekleyince sıfır vstrom parası oluyor yani.
Espresso makinelerinin harley davidson'u bu marka, her bişeyi custom ve çok kaliteli üretiyor.
Bunu almakla da bitmiyor, bu makinanın hakkını verecek kaliteli kahve çekirdekleri kilosu 50 dolarları buldu, iklim değişikliği yüzünden tüm dünyada kahve üretimleri düştü ve fiyatlar yükseldi, kahve de pahalı bir hobi oldu artık.

zamanında espresso makinam bozulunca böyle bir şeylerin fiyatlarına bakmıştım, bunu alacağıma sıfır xmax 250 alır gezerim deyip motosiklete başlamıştım. :)

Motosikleti
D400
Bu 550bin base versiyonu, custom ilavelerini de ekleyince sıfır vstrom parası oluyor yani.
Espresso makinelerinin harley davidson'u bu marka, her bişeyi custom ve çok kaliteli üretiyor.
Bunu almakla da bitmiyor, bu makinanın hakkını verecek kaliteli kahve çekirdekleri kilosu 50 dolarları buldu, iklim değişikliği yüzünden tüm dünyada kahve üretimleri düştü ve fiyatlar yükseldi, kahve de pahalı bir hobi oldu artık.

zamanında espresso makinam bozulunca böyle bir şeylerin fiyatlarına bakmıştım, bunu alacağıma sıfır xmax 250 alır gezerim deyip motosiklete başlamıştım. :)

buna o parayı vereceğime frenç pires alır orada varoş gibi içerim daha iyi :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
buna o parayı vereceğime frenç pires alır orada varoş gibi içerim daha iyi :D
"Cafetière à piston" (bak öyle yazınca bir anda seviyesi yükseldi - İngilizce varoş bir dil çünkü...) varoş bir şey değil ama? Oralet gibi eritilen hazır kahve desen tamam, o varoş gerçekten... :ROFLMAO: 💦

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar