Royal enfield takas kampanyası

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... Sattığım adam 1 sene sonra akü bitti diye bana şikayet etti. (Ben ne yapacaksam 1 sene sonra) Binseydin amk, bende sağlamdı dedim.
Hayret bir şey ya? Şu memleketimdeki "çiğ insan" bolluğu çok şaşırtıcı...

Motosikleti
D400
Ben yazarken yazılmış. Aynen öyle. Fob'tan ve alarmdan dolayı sürekli akü bitirir. Binilmiyorsa şarja bırakılır. Ben hiç akü bitirmedim. 4 mevsim binerim çünkü. Sattığım adam 1 sene sonra akü bitti diye bana şikayet etti. (Ben ne yapacaksam 1 sene sonra) Binseydin amk, bende sağlamdı dedim.

Gecen muhabbeti döndü bi de bu aletin aküleri de normal akü şarj gibi şarj olmuyormuş yüksek değerli mi ne alet lazımmış. street glide vardı :D

bi çözemediler.

Akü diye şikayet eden adam da ne bileyim binmesin yani o motora.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Hayret bir şey ya? Şu memleketimdeki "çiğ insan" bolluğu çok şaşırtıcı...
Farklı bir isimle kayıtlı benim telefonumda. Motorun km'si modellerine göre en yüksek olandı. Elden çıksın diye 200.000TL kadar uyguna verdim. Motorumu satın alarak beni motordan kurtardığını sanıyor. Geçenlerde özledin mi motorunu falan diyince, yalan söylemeyeyim hiç özlemedim, biran önce kurtulmanı dilerim demiştim. Kireç gibi olup neden öyle dedin ya ben memnunum dedi ahasdasfad

Bu arada harley kötü değil, sürüş karakterime uymuyor.
Gecen muhabbeti döndü bi de bu aletin aküleri de normal akü şarj gibi şarj olmuyormuş yüksek değerli mi ne alet lazımmış. street glide vardı :D

bi çözemediler.

Akü diye şikayet eden adam da ne bileyim binmesin yani o motora.

Sonradan görme olunca öyle oluyor.

Harleyden aldığım orjinal şarj aleti 1A, ama 5A olan versiyonlarıda var. Enteresandır onca süre boyunca Sürekli biter diye aldığım şarj aletiyle Harley aküsünü hiç şarj etmedim, ama 2 Vespa, 1 Beverly, 1 tracer 9 şarj etti o alet :D

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Royal gerçekten de basit. Bullet ve Classic (350) modelleri en basit olan. Üzerinde ABS enjeksiyon bir de stempo kadar ekran dışında bir elektronik yok. Meteor ve Hunterde biraz daha teknolojik bir gösterge var ama temelde benzer. Blok hava ( ve yağ olarak geçiyor bazı yerlerde double chamber olarak ama soğutucu yok) soğutmalı, düşük devirli yüksek stroklu. Uçayım kaçayım motoru değil. Sakin sakin kullanılmak istiyor.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Royal gerçekten de basit. Bullet ve Classic (350) modelleri en basit olan. Üzerinde ABS enjeksiyon bir de stempo kadar ekran dışında bir elektronik yok. Meteor ve Hunterde biraz daha teknolojik bir gösterge var ama temelde benzer. Blok hava ( ve yağ olarak geçiyor bazı yerlerde double chamber olarak ama soğutucu yok) soğutmalı, düşük devirli yüksek stroklu. Uçayım kaçayım motoru değil. Sakin sakin kullanılmak istiyor.
Ben meteor 350deki gidon ve şasi arasindaki kaynak isciligini goruncr hic begenmemistim.
Bu arada 350cc royal enfieldlarin hangilerinde on arka abs var? Web sayfasindan anlasilmiyot🙄

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Herkes yeterince belirtmiş ama ben de K-Rides'ın satış ve servis sonrasına güven(e)miyorum.
Her an "bu iş olmadı beyler" diyip tası tarağı toplayıp gidecekmiş gibi bir havaları var gibi geliyor bana.
Ankara'da da satış ve servisini Motomekanik üstlendi. Bir ara birkaç RE motorunu getirdiler sonra daha hiç getirmediler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İzmir'de servis işi Göçmen'de. Eyvah eyvah eyvah, kesin "abi yoğunuz, bugün gidin kışın gelin" derler.

Herkes yeterince belirtmiş ama ben de K-Rides'ın satış ve servis sonrasına güven(e)miyorum.
Her an "bu iş olmadı beyler" diyip tası tarağı toplayıp gidecekmiş gibi bir havaları var gibi geliyor bana.
Ankara'da da satış ve servisini Motomekanik üstlendi. Bir ara birkaç RE motorunu getirdiler sonra daha hiç getirmediler.
Krides da bana hiç güven vermiyor, mesela web siteleri bomboş, sattıkları motosikletlerin manuellerini bile paylaşmamışlar. Ancak Royal Enfield markası da her önüne gelene distribütörlük verecek bir marka değil diye düşünüyorum, belli şartlar altında iş yapıyor bu tür şirketler. Krides yükümlülüklerini yerine getirmezse muhtemelen yüksek cezalar öder. Ama burası Türkiye tabi, adalet mi kaldı ülkede, o da ayrı konu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi işte bu oturuş rahatsızdı, fakat aynı gün Multistrada V2 ye bindim "heh bu işte" dedim.

Birde durur yerdeki ağırlığı beni rahatsız etmişti, Harley'de gittiğinde kayboluyor diyorlar ama pek içim ısınmadı açıkçası.
Fuar sonrasında Cyan ve farklı bir iki arkadaşla biz de V2'nin o dönem fiyatı itibariyle tam f/p motoru olduğunu yorumlamıştık. Ben de özellikler ve şekil şukul tarafını çok beğenmiştim. Ben Korlas'a karşı önyargılı değilim ama Ducati bana pek güven vermiyor, Korlas markalarından bir motor alacak olsam banko Triumph olurdu.

Bir gün Harley'im olsun isterdim. Harley dünyasına hakim değilim ama bir Harley alıp kişiselleştirsem Mayans dizisindeki motorlardan biri gibi yapardım.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Chicano bu tarzın ismi. Gidon sanılanın aksine kalp hizasını geçmezse enteresan şekilde rahattır. Doğru oturuş pozisyonunda sürüşe alışıp rahat etmemeniz normal. Koltukta oturur gibi sürüşü. O yüzden çok rahat aslında :) road glide ile durmadan 1 depo bitirebiliyordum (400km yaklaşık) Gs ile yapamıyorum.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bir gün Harley'im olsun isterdim. Harley dünyasına hakim değilim ama bir Harley alıp kişiselleştirsem Mayans dizisindeki motorlardan biri gibi yapardım.

Böyle bir model almadan önce 5 ay boyunca her gün 5 odalı bir evdeki tüm perdeleri kornişe takıp çıkartmak lazım 5 kere.

Ged

Motosikleti
Fuar sonrasında Cyan ve farklı bir iki arkadaşla biz de V2'nin o dönem fiyatı itibariyle tam f/p motoru olduğunu yorumlamıştık. Ben de özellikler ve şekil şukul tarafını çok beğenmiştim. Ben Korlas'a karşı önyargılı değilim ama Ducati bana pek güven vermiyor, Korlas markalarından bir motor alacak olsam banko Triumph olurdu.

Benim favorilerim fat boy ve breakout. Atasehirdeki bayinin onunde senin deyiminle pezevenk mavisi bir tane vardi, "arabayi satip aliyom bunu" diye gaza geldim. Sonra yemedi tabi😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim favorilerim fat boy ve breakout. Atasehirdeki bayinin onunde senin deyiminle pezevenk mavisi bir tane vardi, "arabayi satip aliyom bunu" diye gaza geldim. Sonra yemedi tabi😂
Benim rahmetli Er6F'i 5,5 sene kullandım, bir Allah'ın kulu kadın gelip üzerine oturup resim çektirmek istemedi ama şu Sym Wolf'e bayıldılar, geçen resim çektirdi kadının teki. Millet manyak yaw, renk hastası. Alacağın motor ne olursa olsun rengi pzvnk mavisiyse bence iş yapar.

Ged

Motosikleti
Benim rahmetli Er6F'i 5,5 sene kullandım, bir Allah'ın kulu kadın gelip üzerine oturup resim çektirmek istemedi ama şu Sym Wolf'e bayıldılar, geçen resim çektirdi kadının teki. Millet manyak yaw, renk hastası. Alacağın motor ne olursa olsun rengi pzvnk mavisiyse bence iş yapar.
😂 Hic o yonden bakmamistim, evli cocuklu olunca her renk ayni😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar