Kask altına bandana veya balaklava takmak mantıklımı?

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer saçla ilgili genetik, hastalık -saç kıran- gibi problemleriniz yoksa bu dökülme en fazla geçici olur. Bu forumda 30-40 yıldır motosiklet kullanan insanlar var onlara soralım saçları kasktan dolayı mı dökülmüş.
Varsa 30-40 yıldır motosiklet kullanıp kask ve saç konusunda yorumlarını bekliyoruz

Motosikleti
Dominar D250
Kaskın saç dökeceğini sanmıyorum, kaska sıra gelene kadar saçı dökecek daha ne sebepler var.
ancak saçların kırılması ve yıpranmasına sebep olacağını düşünüyorum.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Kask takmak saç dökseydi giydiğim faniladan göğsümde sırtımda kıl kalmazdı hocam :)
Allah korusun bir kaza anında kaskın kafanızda dönmesini, oynamasını engellemek için kaskın zaten biraz sıkı olması gerekmiyor mu?

Motosikleti
adv 350
Bu arkadaş, yazım tarzı, kaskın saç döktüğüne inanması falan bana akrapovic hissiyatı verdi.
O ne demek ne oluyor? Akrapoviç egzozla ne alakası var bunun kasktan bahsediyorum ben kask saç konusuna takılan çok insan var

• Haha
Tepkiler: ACT
Motosikleti
adv 350
Kask takmak saç dökseydi giydiğim faniladan göğsümde sırtımda kıl kalmazdı hocam :)
Allah korusun bir kaza anında kaskın kafanızda dönmesini, oynamasını engellemek için kaskın zaten biraz sıkı olması gerekmiyor mu?
fanila başka kask başka kask kafada sallanıp sürtünmüyormu ağırlık yapmıyormu ben 30 40 senedir kask takanlar varsa onlarında yorumunu bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özellikle bu mesajdan sonra benim gibi düşünen kaç kişi var :ROFLMAO:
Kardeşim senin psikolojinmi bozuk sorduğum soruya bak senin yazdıklarına bak ne yazmışım sen ne yazıyorsun

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Takıl bakalım akrep. Forumdaki eski mesajların silinmiş, kellikle ilgili açtığın birebir aynı saçmalıkta mesajlardan yola çıkarak Wayback arşivlere baktım, konuların gözüküyor ama içleri yok. Gizliliği çok idare edebileceğini sanmıyorum.

Salağa yatma şeklinde aynı tarzda bu arada.

He akrep değilsen benim eşekliğimdir. Zamanı gelince ikna olursam özür dilerim. Ama neredeyse 20 senelik çeşitli forumlardaki tecrübemle böyle durumlarda pek yanıldığım olmamıştır.

Selametle.

Motosikleti
adv 350
Takıl bakalım akrep. Forumdaki eski mesajların silinmiş, kellikle ilgili açtığın birebir aynı saçmalıkta mesajlardan yola çıkarak Wayback arşivlere baktım, konuların gözüküyor ama içleri yok. Gizliliği çok idare edebileceğini sanmıyorum.

Salağa yatma şeklinde aynı tarzda bu arada.

He akrep değilsen benim eşekliğimdir. Zamanı gelince ikna olursam özür dilerim. Ama neredeyse 20 senelik çeşitli forumlardaki tecrübemle böyle durumlarda pek yanıldığım olmamıştır.

Selametle.

Benim bu forumda eski mesajım yok bu bir ikincisi abuk subuk şeyler yazmaya devam edersen sana biraz sonra balkona geçip takılacam içerde misafirler var kulaklarını güzelce çınlatacam sen ama bi psikoloğa görün neye ikna olacan adama bak ya 😄senden özürde iknada bekleyen yok git mhrs üzerinden en kısa süre içerisinde randevu al nasıl bi senaryo şeklin var

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Benim bu forumda eski mesajım yok bu bir ikincisi abuk subuk şeyler yazmaya devam edersen sana biraz sonra balkona geçip takılacam içerde misafirler var kulaklarını güzelce çınlatacam sen ama bi psikoloğa görün neye ikna olacan adama bak ya 😄senden özürde iknada bekleyen yok git mhrs üzerinden en kısa süre içerisinde randevu al nasıl bi senaryo şeklin var

Konu başında yazmışsın yaşını, yaşta tutuyor. Yazım tarzın, soluksuz uzunca yazılmış cümleler, imla ve noktalama işaretlerine dikkatinizin hemen hemen aynı oluşu, ya da olmayışı diyelim. Üyelik onaylanır onaylanmaz açtığın konu sayısı, saplantılı ilgi ve cevap arayışı, akrapovich’in sorduğu birebir aynı soru ve kaskı 1 beden büyük alman. Şimdi açık etmeyeceğim bazı dikkatsiz forum alışkanlıkların(Yeni bir üyenin yapmayacağı ama akrapovich nickli elemanın yaptığı şeyler) Bu kadar tesadüf az olur. Az önce de söyledim. Yukarıdaki konudaki kişi değilsen kusura bakma derim zaten ileride. Ama o hastalıklı kişiysen ne dediğini pekte salladığım yok. Zaten foyan meydana çıkacaktır.

Edit: kendini tanıtmadan birşey demeden 10 tane konu açtığın için karıştırmışım. Başka konuda 32 yaşında olduğunu belirtmişsin.

Son düzenleme:
Akro sensen söyle act' ile saç diktireceğiz sana.
Rahat ol.
Bıkmadınız mı merak ettim ya ?

Motosikleti
adv 350
Akro sensen söyle act' ile saç diktireceğiz sana.
Rahat ol.
Bıkmadınız mı merak ettim ya ?
Siz şakamısınız kimden bahsediyorsunuz siteye üye olduğuma bin pişman ettiniz beni adama bak 32 yaşında olduğum için yaş tutuyor diyor gidin işinize gücünüze bakın ne kadar işsiz adam varmış burda motosiklet sayfasınamı geldim geyik sayfasınamı geldim belli değil

Motosikleti
D400
Kask büyükse bandana takarak kaskın tam oturmasını sağlayabilirmiyiz? Bide bu bandana ve balaklavalar saçımıza hava girmesini engellermi sonuçta kaskın hava girişleri ne kadar etkili olabilir zaten kaskların saç döktüğünü düşünüyorum bandana falan takarsak dahada havasızmı kalır önerileriniz nedir?

Bunları takmazsan terlemen artacagı için dediğin olay x2 olacaktır.

Ben buff olmadan ya da eldiven olmadan nasıl sürüyorlar hayret ediyorum zaten.

Motosikleti
Voge 250RR
Siz şakamısınız kimden bahsediyorsunuz siteye üye olduğuma bin pişman ettiniz beni adama bak 32 yaşında olduğum için yaş tutuyor diyor gidin işinize gücünüze bakın ne kadar işsiz adam varmış burda motosiklet sayfasınamı geldim geyik sayfasınamı geldim belli değil
cahil insanın tekisin ırsi bir saç dökülmen var kask saç dökmez diyoruz laftan anlamıyorsun inatla kask saç döker kask saç döker. Takma kardeşim biz o kaskı sana zorla mı takıyoruz veya biz kask mı üretiyoruz ne diye yalan atacaz kask saç döker diye

Herhangi bir videoya inanıyorsan kim ne desin?

Traction alopecia mıdır nedir böyle bir saç dökülmesi türü var. Saça çok ciddi baskı uygulanması, çekiştirilmesi durumunda yaşanıyor. Motosiklet kaskıyla doğrudan net bir ilişkisi kurulabilmiş değil. Bu kafa travmasında falan takılan compression helmet denilen artık neyse türkçesi onun gibi kılıf(?)larda daha çok yaşanabiliyor. Kaskın çok dar olması, her gün defalarca tak çıkar yapılması ve saçlar çok uzun iken kaskın içinde dolanmaları vs gibi bin tane faktörle bir anlam ifade ediyor.

Bu arada hangi videoları izleyip bunu duydun bilmiyorum ama balaklava takmak bu konuya negatif değil, pozitif etki ediyor, saça yapılan baskıyı azaltıyor.
Şurada yazanların tamamını da 2-3 saatini ayırsan kolaylıkla öğrenebilirsin. Ama Instagram'da değil.

Hiç bir bilimsel değeri yok ama magazinden öğrenmeyi seviyorsan Valentino Rossi'nin dana gibi saçı var. Hatta siktiret onu, kendisi de yine (emekli) motosiklet yarışçısı olan 71 yaşındaki babası Graziano Rossi'nin bile hayvan gibi saçı var. Rossi 10 yaşından beri motor sürüyor, ben o kadar sürmedim, üstelik Rossi'den gencim ama saçım yok.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Saçı testosteron döker. Ama 2 tiptir. Biri adamı uçurur (iyi), diğeri kellik ve göbek yapar (kötü). Sende hangisi fazla aynaya bakarak anlayabilirsin.

Motosikleti
D400
hatta dökülmüyor ise bunun sebebi ya kadınlık hormonun fazladır ya da dihidtestesteron muydu neydi o azdır.

Motosikleti
adv 350
Saçı testosteron döker. Ama 2 tiptir. Biri adamı uçurur (iyi), diğeri kellik ve göbek yapar (kötü). Sende hangisi fazla aynaya bakarak anlayabilirsin.
Göbek yok ama testosteronumun yüksek olduğunu düşünüyorum vücudum çok kıllı sırt göğüs falan saçlarda çok şükür büyük bir problem yok yaşım 32 kasktan dolayı şakaklarda hafif seyrelme var yani şöyle diyim saç ekim merkezinde arkadaşa sormuştum 1 hafta kadar önce senin ekime falan ihtiyacın yok dedi eskiye göre seyreldiğini düşünüyorum

hatta dökülmüyor ise bunun sebebi ya kadınlık hormonun fazladır ya da dihidtestesteron muydu neydi o azdır.
Yani saçı yaşına bile rağmen dökülmeyen yada saçı hiç dökülmeyen kimlikte erkek olanlar aslında kadınsı bu mevzuyu bende duydum hatta kadınlardada bu mevzu var bazı kadınların tavırları erkeksi ve sesleri kalın onlarda erkeklik hormonu fazla senin dediğin gibi

Abi elimde karşı koyamayacağı bir şey var. :D

Kabul etsin hediye paketi yapmazsam adam değilim.
Act dostum daha yaratıcı bir şey gönderir rahat olsun. :ROFLMAO:

Göbek yok ama testosteronumun yüksek olduğunu düşünüyorum vücudum çok kıllı sırt göğüs falan saçlarda çok şükür büyük bir problem yok yaşım 32 kasktan dolayı şakaklarda hafif seyrelme var yani şöyle diyim saç ekim merkezinde arkadaşa sormuştum 1 hafta kadar önce senin ekime falan ihtiyacın yok dedi eskiye göre seyreldiğini düşünüyorum

Yani saçı yaşına bile rağmen dökülmeyen yada saçı hiç dökülmeyen kimlikte erkek olanlar aslında kadınsı bu mevzuyu bende duydum hatta kadınlardada bu mevzu var bazı kadınların tavırları erkeksi ve sesleri kalın onlarda erkeklik hormonu fazla senin dediğin gibi
hahaha saçım dökülmüyor diye kadınsı oluyorum senin öğrendiğin bilimi seveyim ya.
Akro kardeş bu kadınlar sana tenhada ne yaptı söyle çözelim be kardeşim.
İnan başka türlü geçmez bak sıkıntın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar