Egzantirik zincir sesi hk

Arkadaşlar merhaba motorumdan subap sesine benzer bir ses geldiği için geçen gün ustanın yanına gittim. Usta subap ayarını yaptıktan sonra ses azaldı ama ses subaptan değil egzantirik zincirinden dedi. Değişimle beraber 3.5-4 bin tl arası istiyor. Bazı kullanıcılar bu sesin normal olduğunu, bazıları subap ayarı, bazıları ise egzantirik sesi diyor. Bir zincir içinde motorun açılması insana koyuyor açıkcası. Sesi youtuba yükledim arkadaşlar sesi dinleyip beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. (Mondial Drift L 16bin km)

Motosikleti
CB650R
Chatgpt sanılanın aksine çok fazla şeyi analiz edebiliyor, problem yok diyor gpt abimiz

Benim d250’de 17.000km civarında egzantrik sesi geliyordu. Gergi iticisi değiştirip sorunu çözmüştüm.

Rolantide değilde gaz verdiğinde bloğun üst tarafından ses geliyor mu?

Benim d250’de 17.000km civarında egzantrik sesi geliyordu. Gergi iticisi değiştirip sorunu çözmüştüm.

Rolantide değilde gaz verdiğinde bloğun üst tarafından ses geliyor mu?
Hocam valla bloğu açmak mesele ya. Bi zincir için açmak koyuyor hocam napmamı önerirsiniz

Motosikleti
Ns200 15"
Sen ne zaman motorunu yürür hale getireceksin kardeş?
Onu bir tek Allah biliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşin aslı üşengeç değilim, kuryelikten çok bunaldığım için pek çalışmıyorum haliyle o parada birikmiyor. Yakın zamanda farklı bir kafamın rahat edebileceği bir iş bulursam ilk işimden biri o.

(Araçtan düşen ve çevredeki bütün çöpler temizlenmiştir)

Üşeniyor olsam bir arabayı bu kadar dağıtmam ama konu çok farklı. 😒

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Zincir değişim yazmadım zinciri gerdiren zavazingo bloğun dışında , arızalı ise değişimi çok basit..
Gergi anlamışım bende... 😑
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani hocam. Egzantirik zincir değişimi için blok açılmıyor mu. Sadece yandaki kapak falan mı açılıyor @Nikkfurie @Motoseverrr
Zincir değişimi için külbütör kapağı, silindir kapağı ve debriyaj kapağı sökülmesi gerekiyor.

Bu kadar açmışken silindir alt contasıda değişirse en sağlıklı değişim olur.

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar