Motor Gruplarına Üyelik

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
tekerin düz bassın, virajlardaki tercih sana ait 🤙
Dün Sakar geçidi ve Çine virajlarında çok güzel yatırdım kaldırdım, benden önceki sahibi lastikleri yeni değiştirmiş, kuruda kelek atmadılar ama Allah kimseyi alıştığından etmesin, 250 cc tek silindir motor hiç gitmiyormuş, eskiden bununla nasıl uçtuğumuzu kaçtığımızı sanmışız hayret. Dün şak şuk vites değiştireceğim diye hem bacağıma ağrı girdi hem de debriyaja basan sol elime.

Motosikleti
Bajaj Dominar 400ug
Dün Sakar geçidi ve Çine virajlarında çok güzel yatırdım kaldırdım, benden önceki sahibi lastikleri yeni değiştirmiş, kuruda kelek atmadılar ama Allah kimseyi alıştığından etmesin, 250 cc tek silindir motor hiç gitmiyormuş, eskiden bununla nasıl uçtuğumuzu kaçtığımızı sanmışız hayret. Dün şak şuk vites değiştireceğim diye hem bacağıma ağrı girdi hem de debriyaja basan sol elime.
Nerede oturuyorsunuz abi

geleceğe dönüş gerçekleşecek, o zamana kadar keyfini çıkar 🤙

şimdilik mottomuz, " küçük makine, büyük eğlence" olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun motorun...
Ben de 1000 likten 250 geçince eşeğe binmiş gibi oluyorsun...
Şehir içi pratikliği olsa patlayana yarılana kadar binerdim...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun motorun...
Ben de 1000 likten 250 geçince eşeğe binmiş gibi oluyorsun...
Şehir içi pratikliği olsa patlayana yarılana kadar binerdim...
Alışmışım it gibi giden motora, bununla dün çok küfür ettim. 110-120 ile yokuş çıkmaya çalışıyorum, motor devirlenmiyor, çekiyorum 5'e falan, tam kabustu. Yokuş aşağı tapa gaz, rüzgar arkamda tam 150 görüp yüzüme mutluluk gelirken bir anda rüzgar tersten bir esmeye başladı anında 145-142-140-135 derken hız düştü, ağlayacaktım :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
2005 li yıllarda çok kortej olayına girdik...
Ozamanlar fazer vardı..er5 vardı.. 1.vites konvoyda gitmek çok saçma gelmiş mototherapy diye gurup kurmuştuk... 60 a yakın üyemiz vardı..gurup haala var ama kimi hayat kavgasına yenilip aile olmayı seçtiğinden motora veda etti.Kalan bir kaç arkadaşımızla haala görüşüyoruz..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alışmışım it gibi giden motora, bununla dün çok küfür ettim. 110-120 ile yokuş çıkmaya çalışıyorum, motor devirlenmiyor, çekiyorum 5'e falan, tam kabustu.
Biz 5 e de çekemiyoz.. Çeviriyoruz giderse :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Pandemi öncesinde biz de bir grup ile sürüyorduk. Zaman geçince grubu resmileştirmek adına grubun ismini "Moto Fuckers" koyduk. Kızmayın, isim babası ben değilim. Allah'ın gücüne mi gitti ne hemen ardından bir arkadaş motorunu sattı, öteki pandemide Sakarya'ya yerleşti, bir diğeri çok masraf oluyor diye motoru bıraktı, diğeri de evlilik ayağına bıraktı bu işleri. Ben tuzluk gibi tek başıma Şile yapıyordum grup adına.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Sırf şu sebeple a2 alıp idarelik 250 yada 400 lük birşey alıp A sınıfı aldıktan sonra babacan bir makine almak isterim ama belli olmaz.
Bugün şasiyi kaynattırmış şekilde aldım motoru kaymak gibi akıp gidiyor şuanda, bu götürür beni baya.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sırf şu sebeple a2 alıp idarelik 250 yada 400 lük birşey alıp A sınıfı aldıktan sonra babacan bir makine almak isterim ama belli olmaz.
Bugün şasiyi kaynattırmış şekilde aldım motoru kaymak gibi akıp gidiyor şuanda, bu götürür beni baya.
Hiçbir üye kardeşim beni yanlış anlamasın ama en az 50 bg üretmeyen motor çok keyifsiz. Sen de inşallah bir an önce o babacan makineye kavuşursun.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Hiçbir üye kardeşim beni yanlış anlamasın ama en az 50 bg üretmeyen motor çok keyifsiz. Sen de inşallah bir an önce o babacan makineye kavuşursun.
Sağolasın abi. 7-8 yaşından beri hayalim olan iki motor var biri ZX10R diğeride S1000RR. Yeni yeni Sport Touring kategorilerine merak salmaya başladım S1000XR, Tracer9 ve Tiger 900 çok dikkatimi çekiyor, ancak ne şartlar nede deneyim buna el verir şuanda :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sağolasın abi. 7-8 yaşından beri hayalim olan iki motor var biri ZX10R diğeride S1000RR. Yeni yeni Sport Touring kategorilerine merak salmaya başladım S1000XR, Tracer9 ve Tiger 900 çok dikkatimi çekiyor, ancak ne şartlar nede deneyim buna el verir şuanda :D
Demin kendi özel wp grubumuzda Kawasakileri beğenmeyen Cyan'a eski Z 1000 Sx'in resmini gönderdim. Sport Touring bence buna benzemeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar