Motor Gruplarına Üyelik

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikleti
D400
Şu ana kadar sadece Hog'a üye oldum. En son İzmir direktörüyle bir miktar tartışıp 20 kişi fermuar düzeninde ve yağmurda antalyaya kadar sürücez denince gitmedim bir daha. Üyeliğimde eski bayi satış müdürü arkadaşımın ricasıyla olmuştu. Her zaman tek takılmayı severim. Birlikte süreceksem 3-4 kişi oluyoruz maksimum. Kimsenin beceriksizliği ile uğraşacak sabrım yok. (Grup içinde illa ki çıkar öylesi tek başına ya da 2-3 arkadaş olarak sürerken tolere edilebiliyor bu durumlar) Sürüş arkadaşı bulmak daha kolay olur tabii ki.

Hog bana çok kasıntı geliyor, bornovada bi eleman var acayp kasılıyor hareket ederken çok komik oluyor. gülüyoruz, bir gün kavga cıkar tahminen :D

Bir kulüp üyesi olmama rağmen fermuar düzen uzun yol grup sürüşleri falan nefret ederim mümkün seviye kaçınıyorum. İstediğin kadar yanındaki adamın sürüş şeklini bil, kaza olacağı varsa olur.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Hog bana çok kasıntı geliyor, bornovada bi eleman var acayp kasılıyor hareket ederken çok komik oluyor. gülüyoruz, bir gün kavga cıkar tahminen :D

Bir kulüp üyesi olmama rağmen fermuar düzen uzun yol grup sürüşleri falan nefret ederim mümkün seviye kaçınıyorum. İstediğin kadar yanındaki adamın sürüş şeklini bil, kaza olacağı varsa olur.
Hep söylerim, aralarında çok iyi arkadaşlarım var ama o kasıntı elemanlarda çok ya, kesin tanıyorumdur motoru ne :D Tahmin yürüteyim :D

Motosikleti
D400
Hep söylerim, aralarında çok iyi arkadaşlarım var ama o kasıntı elemanlarda çok ya, kesin tanıyorumdur motoru ne :D Tahmin yürüteyim :D

inan hiç bilmiyorum hangi model hatta harley değil mi acaba diye bile düşündük sonra yeleği görünce hea harleymiş dedik :D
Sivri elcik, ape gidon, tekli sele takmış geziyor. blok falan cok ince slim dizayn gibi. Keltoş zayıf bir eleman.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kimse beni grubuna almıyor, sebebi ne acaba?
images

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Motosikleti
Yamaha XSR700
Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Bizimde istanbulda grubumuz var çoğunluk karşıda esenyurt büyükçekmece tarafında olduğu için sürekli bir etkinlik olmuyor ben anadolu yakasındayım mangal sahil buluşması vs. düzenliyoruz grupta bikaç kadın sürücü de var. onlardan hariç daha önce ayrıldığımız motosiklet grubundan tanıştığım bikaç kişi var onlar eşleriyle oldukları için kamp motofestlere giderken haber ediyorlar gideceksek buluşuyoruz.

Motosikleti
Bajaj Dominar 400ug
Muğla’da bir grup bulamadım bir kaç instagram sayfası var onun haricinde hiç bir grup denk gelmedi arkadaş çevrendede motorsiklet süren yok onun için hep tek takılıyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
inan hiç bilmiyorum hangi model hatta harley değil mi acaba diye bile düşündük sonra yeleği görünce hea harleymiş dedik :D
Sivri elcik, ape gidon, tekli sele takmış geziyor. blok falan cok ince slim dizayn gibi. Keltoş zayıf bir eleman.
Ape gidon ve tekli sele harley için şöyle bir tarifi ifade ediyor🤣:

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Dur be mübarek daha motoru dün aldım. Hele eksiğini gediğini gidereyim, organize ederiz.
Bayadır giremedim foruma kaçırdım. Kawa'ya ne oldu ? Yerine ne geldi ? :D
Bende makineyi vereceğim cumartesi.

ÇAMOD toplantılarına katılmıştım 2021'de. Bir organizasyonda ortada bıraktılar beni. Bir daha da katılmadım. Tabi başkanı falan farklıydı o zamanlar. Pek iyi bir anım yok benim kendileriyle. Neyse. Tek gezmeye de sayelerinde başladım, daha iyi oldu aslında. :D

Motosikleti
Yamaha XSR700

ÇAMOD toplantılarına katılmıştım 2021'de. Bir organizasyonda ortada bıraktılar beni. Bir daha da katılmadım. Tabi başkanı falan farklıydı o zamanlar. Pek iyi bir anım yok benim kendileriyle. Neyse. Tek gezmeye de sayelerinde başladım, daha iyi oldu aslında. :D

Ben 3 yıldır oradayım, evet eskiden başkan farklıymış. Öyle bir şey yaşamadım hiç, çok bağlayıcı bir şeyim yok şu an için ortamı güzel :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Kawa sizlere ömür, 31 Ağustos günü helvasını yedik. Subap pistonla öpüşmüş.

Motosiklet sürmek bireysel bir eylemdir.
Erkek adamın içe dönüşüdür.
Kendiyle baş başa kalmasının nadir yollarından biridir.
Kaskın vizörü kapanınca iç dünyanla dışarının bağlantısını kesersin.
Grup istiyorsan araba al.
Motorda dişi hatun kişisi bile yüktür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar