SYM Joyride 300 almak mantıklı mı sizce? Açıkçası ben daha iyi kampanya gelir diye bekliyorumTaksit düşüncen varsa kesinlikle SYM modellerine bak
Evet enteresan bir yaklaşım, bana yüzde bilmem kaç indirim yapsın da chopper, touring, ss fark etmez.konu tuhafıma gitti, kampanya takip etmek doğal bir şey tabi ama iş motosiklet olunca insanlar sevdiği motorlara bakar kampanyaya giriyor mu diye.. mesela sport touring kafaya takmış bir adamın karşısına isterse %25 indirimli peşin fiyatına faizsiz 12 ay taksitle bir SS yada Naked ver yine almaz diye düşünüyorum.. öyle değil mi?
bilmiyorum konu tuhafıma gitti... abi parayı boş verin, isteklerinize yönelin, para bir araçtır amaç değil.
adam bütçe için 1 milyondan bahsetti diye tuhafıma gitti, öyle bütçelerle kampanya kovalamak... milyonluk motorlarda ki kampanyaları mı soruyor acaba?Evet enteresan bir yaklaşım, bana yüzde bilmem kaç indirim yapsın da chopper, touring, ss fark etmez.
Tracer çok pahalı ne yapayım, Tracer 25 üretseler alacağız .dadam bütçe için 1 milyondan bahsetti diye tuhafıma gitti, öyle bütçelerle kampanya kovalamak... milyonluk motorlarda ki kampanyaları mı soruyor acaba?
Şahane bir şey o.Suzuki GSX-S1000GT ' de 12 ay 0 faiz vardı sanırım değerlendirilir.
Aklıma bir dönemin efsane Eti Gofreti reklamları geldiDev Kampanya
Bir Honda Transalp 2025 alana ikinci Honda Transalp 2025 AYNI FIYATA.
Kaçırma gel![]()
Aklıma bir dönemin efsane Eti Gofreti reklamları geldiHonda aya giden herkese iyi yolculuklar diler
,