motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
taksitle şunu al dediğiniz vs?

Max 1m tl

Yoksa euro dolar bekleyelim mi?

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Kawasaki ve KTM tercihlerin arasında olursa arn motora bakabilirsin baya büyük kampanyalar yapıyorlardı devam ediyormu bilmiyorum ps5 - kask -bakım seti falan veriyorlardı tamamına 12 ay taksit yapıyorlar diye biliyorum tüm motorlara

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Belki Ekim gibi kampanya olur ama bir yandan da sanki yer vergiler gelecek gibi. Acaba arabada ki gibi Avrupa dışındaki motorlara ek vergi gelir mi?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
konu tuhafıma gitti, kampanya takip etmek doğal bir şey tabi ama iş motosiklet olunca insanlar sevdiği motorlara bakar kampanyaya giriyor mu diye.. mesela sport touring kafaya takmış bir adamın karşısına isterse %25 indirimli peşin fiyatına faizsiz 12 ay taksitle bir SS yada Naked ver yine almaz diye düşünüyorum.. öyle değil mi?

bilmiyorum konu tuhafıma gitti... abi parayı boş verin, isteklerinize yönelin, para bir araçtır amaç değil.

edit: soruya soruyla cevap verdim :) ama ne bileyim bir yandan komiğime gitti :D bir şeyler kampanyaya girse de alsak falan... abi lazımsa al yani lazım değilse niye kasıyorsun ki?

konu tuhafıma gitti, kampanya takip etmek doğal bir şey tabi ama iş motosiklet olunca insanlar sevdiği motorlara bakar kampanyaya giriyor mu diye.. mesela sport touring kafaya takmış bir adamın karşısına isterse %25 indirimli peşin fiyatına faizsiz 12 ay taksitle bir SS yada Naked ver yine almaz diye düşünüyorum.. öyle değil mi?

bilmiyorum konu tuhafıma gitti... abi parayı boş verin, isteklerinize yönelin, para bir araçtır amaç değil.
Evet enteresan bir yaklaşım, bana yüzde bilmem kaç indirim yapsın da chopper, touring, ss fark etmez.

Motosikleti
Honda CB125F
Geçen Yamaha SMS attı Nmax 125 peşin fiyatına 8 taksit diye.
Husqvarna ve SYM'de bayadır taksit kampanyası devam ediyor.
Birde geçenlerde V-Strom 800 için reklam görmüştüm peşin fiyatına 9 taksit diye.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Moto Guzzi'de kredi kartına 12 taksit kampanyası var mesela. Doğan Trend'in diğer markalarında da vardır.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yenilsün içilsün, meblağ mühim diil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar