- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
o en azından güzeldiBir de bu Rus kadın vardı di mi ölen. Tatyana Ivanovna Ozolina'yı hatırlattı bu topic bana. Ona mı özeniyorsun guzummmmm, yapmaaaaaa etmaaaaaaaa.
o en azından güzeldiBir de bu Rus kadın vardı di mi ölen. Tatyana Ivanovna Ozolina'yı hatırlattı bu topic bana. Ona mı özeniyorsun guzummmmm, yapmaaaaaa etmaaaaaaaa.
Onu da yapacağız birader, teorisini biliyorum fakat uygulama yapmadık henüz. Ama kaçarı yok subap ayarı, egzantrik zinciri değişimi loading..Yağ değişiminden korkmuyorum da subap ayarı işi benim kabusum oldu.
Trakya çok güzel, gelsene.Onu da yapacağız birader, teorisini biliyorum fakat uygulama yapmadık henüz. Ama kaçarı yok subap ayarı, egzantrik zinciri değişimi loading..
"Denedik, yapmaya çalıştık ama olmadı" demek benim için "Kimse randevu vermiyor" demekten daha onurlu ve hayırlı. Allah İzmir'de motor sürenlerin yardımcısı olsun, burası usta anlamında kötü bir memleket.Onu da yapacağız birader, teorisini biliyorum fakat uygulama yapmadık henüz. Ama kaçarı yok subap ayarı, egzantrik zinciri değişimi loading..
Tork anahtarı ve servis manueli lazım bir tek, çok absürt olmadığı sürece motosikletlerde sente aparatıda yok. Şimli supap içinde dijital kumpas gerek, gerisi teferruat.Onu da yapacağız birader, teorisini biliyorum fakat uygulama yapmadık henüz. Ama kaçarı yok subap ayarı, egzantrik zinciri değişimi loading..
Tork anahtarı var, filler çakısı var, servis manueli google amcada mevcut. Dijital kumpas alacağız anlaşılanTork anahtarı ve servis manueli lazım bir tek, çok absürt olmadığı sürece motosikletlerde sente aparatıda yok. Şimli supap içinde dijital kumpas gerek, gerisi teferruat.![]()
Eklemeyi unuttuğum bir şey kalmış oda köfte, köfte yenmeden motosiklet tamir edilmez.Tork anahtarı var, filler çakısı var, servis manueli google amcada mevcut. Dijital kumpas alacağız anlaşılan![]()
Evet KesinlikleEklemeyi unuttuğum bir şey kalmış oda köfte, köfte yenmeden motosiklet tamir edilmez.
Elbette, bir dahaki köfte organizasyonu yapılana kadar motosikletimi toplayabilirsem mutlaka geleceğim. Forumdaki üyeleri her ne kadar yüz yüze görmesemde çoğunu birer abi olarak görüyorum.Evet Kesinliklebahaneyle tanışmış da oluruz.
Çok özür dilerim konudan alakasız ama yeni konu başlatamıyorum mesajı yazıp yeni konu aç diyorum onaylandıktan sonra paylaşılacaktır diyor yeniliyorum öesaj yok oluyor 3 kere tekrarladı aynı şey.![]()
İzmir Göztepe sahilinde kaydedilen bir video, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Görüntülerde, bir kadın motosiklet sürücüsünün trafikte tehlikeli manevralar yaptığı görülüyor.
Videoyu paylaşan kişi, not olarak “05.06.2025 tarihinde çekilmiş olup 04.07.2025 tarihinde bedeli ödenmiştir” ifadesini ekledi. Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşım, sürücünün tehlikeli hareketleri nedeniyle tartışma yarattı.
Kaynak: @3yluldemir
Haberin devamı için tıklayın.
Boşuna mı dedim Trakya çok güzel diye.Eklemeyi unuttuğum bir şey kalmış oda köfte, köfte yenmeden motosiklet tamir edilmez.
Meganlara çok yazık, köfte gibi güzelliği yemiyorlar ya.Boşuna mı dedim Trakya çok güzel diye.![]()
Oğlak çevirme hiç yemez onlar.Meganlara çok yazık, köfte gibi güzelliği yemiyorlar ya.
Oğlak olur, kuzu olur, dana olur... Olsun yeterki ben hepsine razıyım. Etin yağı koldan aşağı akmalı.Oğlak çevirme hiç yemez onlar.![]()
Ben o hareketi yapmaya kalksam göbekten kaynaklı 3 defa sola, 4 defa da sağa deviririm motoruTommy sanki bu kızcağız servise gidiyor gibi geldi bana, sende servise böyle mi gidiyorsun. O yüzden sen başka şehirlerden servis arıyordun![]()
o en azından güzeldi![]()