İzmir Sahilinde Tehlikeli Motosiklet Gösterisi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Onu da yapacağız birader, teorisini biliyorum fakat uygulama yapmadık henüz. Ama kaçarı yok subap ayarı, egzantrik zinciri değişimi loading..
"Denedik, yapmaya çalıştık ama olmadı" demek benim için "Kimse randevu vermiyor" demekten daha onurlu ve hayırlı. Allah İzmir'de motor sürenlerin yardımcısı olsun, burası usta anlamında kötü bir memleket.

Motosikleti
Ns200 15"
Onu da yapacağız birader, teorisini biliyorum fakat uygulama yapmadık henüz. Ama kaçarı yok subap ayarı, egzantrik zinciri değişimi loading..
Tork anahtarı ve servis manueli lazım bir tek, çok absürt olmadığı sürece motosikletlerde sente aparatıda yok. Şimli supap içinde dijital kumpas gerek, gerisi teferruat. :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Tork anahtarı ve servis manueli lazım bir tek, çok absürt olmadığı sürece motosikletlerde sente aparatıda yok. Şimli supap içinde dijital kumpas gerek, gerisi teferruat. :)
Tork anahtarı var, filler çakısı var, servis manueli google amcada mevcut. Dijital kumpas alacağız anlaşılan😬

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Hayatında hiçbir zaman polis çevirmesine girmeyecek olmanın verdiği özgüven diye yorumladım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu ablayı geçen gün gördüm..Benzincide rastladım..
Çok gitmez ama bu böyle.. Ablamda deli cesareti var..
Delidir ne yapsa yeridir diycem de video çektiği yer diil...

Motosikleti
Yok
eylul-demir.jpg

İzmir Göztepe sahilinde kaydedilen bir video, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Görüntülerde, bir kadın motosiklet sürücüsünün trafikte tehlikeli manevralar yaptığı görülüyor.

Videoyu paylaşan kişi, not olarak “05.06.2025 tarihinde çekilmiş olup 04.07.2025 tarihinde bedeli ödenmiştir” ifadesini ekledi. Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşım, sürücünün tehlikeli hareketleri nedeniyle tartışma yarattı.

Kaynak: @3yluldemir

Haberin devamı için tıklayın.
Çok özür dilerim konudan alakasız ama yeni konu başlatamıyorum mesajı yazıp yeni konu aç diyorum onaylandıktan sonra paylaşılacaktır diyor yeniliyorum öesaj yok oluyor 3 kere tekrarladı aynı şey.

Motosikleti
cbf 150
Tommy sanki bu kızcağız servise gidiyor gibi geldi bana, sende servise böyle mi gidiyorsun. O yüzden sen başka şehirlerden servis arıyordun :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu arkadaşların takıldığı elemanlarda bi değişik oluyo. Bunlar kadraja yansıyanlar. Bi de kadrajın gerisinde olan kertenkele misali motor üstünde bi oraya bi buraya hareket yapanlar var. İzmir'de inciraltı helikopter pistine gidin bol bol görürsünüz bu arkadaşlardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar