İzmir Sahilinde Tehlikeli Motosiklet Gösterisi

eylul-demir.jpg

İzmir Göztepe sahilinde kaydedilen bir video, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Görüntülerde, bir kadın motosiklet sürücüsünün trafikte tehlikeli manevralar yaptığı görülüyor.

Videoyu paylaşan kişi, not olarak “05.06.2025 tarihinde çekilmiş olup 04.07.2025 tarihinde bedeli ödenmiştir” ifadesini ekledi. Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşım, sürücünün tehlikeli hareketleri nedeniyle tartışma yarattı.

Kaynak: @3yluldemir

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
yok
yapacaksan boş yerde yap bari

bir daha ki sefer canınla bedelini ödersin

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hadi biz erkekler tehlikeli şeyler konusunda daha bi akılsızız daha bi salak cesaretimiz var ama bu kadınlara ne oluyor?
Aman cildim kırışmasın diye vicüdün her yerine ayrı ayrı 45 farklı krem falan gibi şeylere tonla para verirler ama motorda en ufak bir düşmede hiç geçmeyecek asfalt yanığını düşünmeyip şortla motor sürmeye kalkarlar, benim akıl ermiyor.

Motosikleti
Hero Dash 125
Bugün gözümün önünde olan bir olayı anlatayım. Saat 12:00 civarı İzmir Altınyol'da Karşıyaka'dan Alsancak'a doğru gidiyorum. Yanımdan bir tane sanırım MT25, bir tane de Xmax geçti. Sürücüleri genç, şort tshirt sürüyorlar ve bom boş yolda salak saçma hareketlerle ilerliyorlardı. Bir sağ bir sola giderlerken içimden bu salaklar bir kaydırsa, ölecekler dedim.

Daha 100 metre gitmeden sağ refüjün oradan bir toz kalktı. Önde giden MT25'li eleman sağ bariyerlere vurdu ve toprak bölüme uçtu. Yola egsoz, far, ayna motosikletten geriye kalanlar saçıldı. Arkasından gelen Xmax'li eleman da sağ tarafta durdu. Panikten motosikletin ayaklığını bile açamadan bıraktı yere arkadaşının yanına koştu. Kaza yapan eleman muhtemelen öldü. İnternetten konu ile ilgili bir haber bulamadım.

Motosikleti
yok
Bugün gözümün önünde olan bir olayı anlatayım. Saat 12:00 civarı İzmir Altınyol'da Karşıyaka'dan Alsancak'a doğru gidiyorum. Yanımdan bir tane sanırım MT25, bir tane de Xmax geçti. Sürücüleri genç, şort tshirt sürüyorlar ve bom boş yolda salak saçma hareketlerle ilerliyorlardı. Bir sağ bir sola giderlerken içimden bu salaklar bir kaydırsa, ölecekler dedim.

Daha 100 metre gitmeden sağ refüjün oradan bir toz kalktı. Önde giden MT25'li eleman sağ bariyerlere vurdu ve toprak bölüme uçtu. Yola egsoz, far, ayna motosikletten geriye kalanlar saçıldı. Arkasından gelen Xmax'li eleman da sağ tarafta durdu. Panikten motosikletin ayaklığını bile açamadan bıraktı yere arkadaşının yanına koştu. Kaza yapan eleman muhtemelen öldü. İnternetten konu ile ilgili bir haber bulamadım.
motor kaşınanı kaşır

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
gizli reklam falan mı ya bunlar 2dir gacıların saçma sapan umrumda olmayan haberleri yapılıyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu İzmir'e geldim geleli gördüğüm Çin malı motoru İstanbul'da ben hiç görmedim. Size samimi söyleyeyim İzmirliler Çin malı motor almayı bıraksın, Çin'in ihracatı kayda değer bir şekilde düşer.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Şu İzmir'e geldim geleli gördüğüm Çin malı motoru İstanbul'da ben hiç görmedim. Size samimi söyleyeyim İzmirliler Çin malı motor almayı bıraksın, Çin'in ihracatı kayda değer bir şekilde düşer.
istanbula gittiğimde o kadar çok street triplea denk geldim ki gördüğüm 3 motordan 1i street tripledı tabi semtle de alakalı olabilir

Motosikleti
cbf 150
Ben deri pantalonlayım ama geçen gün popo üstü düşmüştü. Popo tarafın sürtünmeden açıldı ayakta sürsem!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar