Hiç böyle düşünmemiştim. Haklısın.Abi dur V-Strom piyasasını yükseltmeyelim boşver, alacağımız zaman ucuz kalsın.![]()
Hiç böyle düşünmemiştim. Haklısın.Abi dur V-Strom piyasasını yükseltmeyelim boşver, alacağımız zaman ucuz kalsın.![]()
kayıyorneden?
tek silindirSvartpilen 401 de gitmez mi acaba ya???? Tel jant falan, lastikler de tırtık, hafif araziye de gelir, gazı açtın mı uzarsın da... Bi bakın derim, hayvan gibi de karizmatiktir.. Ne biliyim, olur gibi ya... Olmaz mı?..
iyi düşün derimYa beyler motoru sattığımdan beri 2-3 aydır motorsuzum. Yeminle sayenizde V-Strom ve Tiger'lara bakar oldum.
Biraz tarzımı değiştirip ben de mi bu motorlara geçsem...
: oiyi düşün derim
"Enduro motosikletler, özellikle yanlış kullanıldığında veya sürücü yeterince deneyimli değilse, bazı riskler taşıyabilir."
Neden kaysın ki.kayıyor
Vallah ben övmüyorum kardeş. Arkadaşın cüssesine ve bütçesine göre bir öneride bulundum. Ayrıca ben Tiger XRx yani gavurun tabiri ile daha çok rodie/yol odaklı versiyonunu kullanıyorum. Leylek bacaklı ve tel jantlı XC serisini sevmiyorumBu forumda kesinlikle taraf tutuluyor. Vstrom gibi muhteşem bir motor varken herkes güruh halinde, hep bir ağızdan, tek yürek olmuş diğer motorları övüyorlar. Bunu kabul etmiyoruz.
Motoseverr neredesin? Yardıma gelsene. Forumda Tiger övenler var. Crf diyenler var.
içip içip girmeyin kardeşim şu siteye yakayıyor
tek silindir
iyi düşün derim
Daha 1 hafta önce Er6F'in bloğunu elime aldım, motor kilitledi. Kullanırken de aynı şeyi söylüyordum; Kawasaki'nin Er6 N/F, Versys'lerde kullandığı paralel çift silindir, 650 cc bloğu çok keyiflidir ama yüksek km'li motorlarda yolda bırakabilir.2015 versys 650 fena dürtüyor. 350k civarı temizi var, tecrübeli abilerimiz ne der bilmem.
Benelli Trk 702'de olan blok da bu sanırım.Daha 1 hafta önce Er6F'in bloğunu elime aldım, motor kilitledi. Kullanırken de aynı şeyi söylüyordum; Kawasaki'nin Er6 N/F, Versys'lerde kullandığı paralel çift silindir, 650 cc bloğu çok keyiflidir ama yüksek km'li motorlarda yolda bırakabilir.
Bana da öyle geliyor. Yaş ilerledikçe insan konfor aramaya başlıyor. Rüzgar koruması ve konforu en iyi olan motosiklet türleri de bunlar.Bu V-strom beğenme işi gerçekten de yaşla ilgili sanırım. Ben de V-stromun Espresso nun kullandığı kasalarını daha hoş buluyorum.
Crf'de kampanya var, 200bin tlye 12 taksit, kalani pesin.
hocam zaten nakit 200 çıkartınca 0 gibi crf alabiliyosun garantilicrf gibi cross,
Sahsen cok sansli degilseniz, cross, naked ve supersportlarin dikkatli kullanildiklarina dair suphelerim oldugu icin bu turlerdeki motosiklerin yeni alinmasi taraftariyim. Elbet dusmemis, oldugu yerde yatmamis, teker yapilmamis temizi bulunur ama onlarin da fiyatlari yuksek oluyor.hocam zaten nakit 200 çıkartınca 0 gibi crf alabiliyosun garantili
abi 220 civarlarına 6001 km ilanlar var 2024 model teşekkürlerSahsen cok sansli degilseniz, cross, naked ve supersportlarin dikkatli kullanildiklarina dair suphelerim oldugu icin bu turlerdeki motosiklerin yeni alinmasi taraftariyim. Elbet dusmemis, oldugu yerde yatmamis, teker yapilmamis temizi bulunur ama onlarin da fiyatlari yuksek oluyor.
Kisisel tercihe ve butceye bagli tamamen. Ben ikinci el oto almaya baya mesafeliydim, ustune suphelerimin hepsini tarcanlar oto ekspertiz videolari hakli cikartinca iyice sogudum ikinci el aletlerden. 2023te hanima ikinci el oto aldik ama kurumsal firmadan, ekspertizli, bi de ben pahali paket ekspertiz yaptim da oyle aldim. Ama sattigim 2 otoyu ve 1 motoru ekspere goturmeden almislardi. Zaten alicilara demistim ben olsam ekspertiz yaptiririm ama yine de sen bilirsin, bisey cikarsa parani iade ederim diye. Ama tabi benim gibi kullanici yok gibi. Ilanlara bakiyorum, kazasiz oto, yan yatmamis motor yok gibi. Napiyorlar anlamiyorum, lunaparkta mi kullaniyorlarabi 220 civarlarına 6001 km ilanlar var 2024 model teşekkürler