- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
gençler bu oyunları yemez bunun nesi şirin30 yaşında aslında gençsiniz vstrom size gelmeyebilir amao boyla da süper olur. Cyan 190, kocaman bir dev, onda bile küçük durmuyor vstrom.
Yeni kasaları güzel deniyor ama bana eski kasaları yani şimdikinin bir önceki bendeki 2015 modellerin tipi daha güzel geliyor, yanyana iki farı ve gagasıyla 2015 xt modeli çok şirin duruyor, Cyan'daki yeni kasa, farları dğeiştirip üst üste şeklinde yapmışlar o bana daha çirkin geliyor. zaten bunların her modeli çirkin, üzerine binip sürerken görünmüyor, o konforu yaşayınca çirkinlik falan akılda kalmıyor sürüş keyfi ve gezmek keyfi kalıyor akılda.
Hem mıcırlı köy yolları, hem dağ yollarında bana mısın demedin gidiyorum, virajlı dağ yollarında yokuş yukarı vites düşürmeyi ihmal edip devir 2500 devirlere düştüğünde bile gazı açınca katır gibi hızlanıyor daha ne olsun, yeri geldiğinde otobanda 140'la sürerken arkadan gelen araba fazla yaklaşacak gibi olduğunda da gazı açınca anında 160'ları rahat geçip uzuyor, 180'e kadar feci bir uzaması var, 195 gördüm ama gaz kolunda daha çevirecek yeri varken de bu yaşta bana bu fazla deyip gaz kestim, yani güç olarak da eksiği yok, konforu zaten efsane. bu yüzden vstrom sürenler olarak tipine bakmıyoruz.
Şimdi baktım, bendeki 205 modeller 300 civarı bulunabiliyor. Yeni kasalar pahalı ama gerek yok eskileri de temizi bulunabiliyor. Hele 3lü çanta seti falan hazır takılmışı denk gelirse süper olur.
bi de şuna bak pörtlek gözlere ne kadar da tatlı masum