50 cc motor ile kuryelik

Merhaba, B sınıfı ehliyetimi yeni aldım ve 50 cc motorla Yemeksepeti’nde şirket kurup kurye olarak çalışmak istiyorum. Henüz bu konuda pek bilgim yok; kurye arkadaşlar ne yapmam gerektiğini paylaşırsa çok yardımcı olur. Şu an aday sürücü statüsündeyim. Arkadaşımın boşta duran motorunu kullanıp bir-iki ay sonra satın almayı planlıyorum. Ruhsatta bununla ilgili ne gibi sorunlar olabilir? Adım adım neler yapmalıyım?

Motosikleti
Ns200 15"
En başta P1* belgesi gerekmektedir, esnaf kuryelik artık bitti sayılır. İşler eskisi kadar iyi değil ve kazançlarda artık pek mantıklı gelmiyor.

Yemeksepeti en başta araç bilgilerini istesede daha sonra hiç bir şey umurlarında değil,

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
eskiden 12 saat ve üstü çalışırsan mantıklıydı bugün sıfırdan başlıyorsan yapacağın masrafla bi sürü hukuki mali zımbırtısıyla mantıklı girişilecek kaza riskine değecek bi iş değil

Sıfırdan değil kaskımda var motorum da şuan bir giderim yok diğer işlemler için hazırda param da var. Neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.

50cc kabul etmiyor yemeksepeti.
Son donemlerde bir cok kurye firmasi turedi onlari arastirabilirsin.
Veya firma motoruyla yapabilirsin.
ben su an getir'in motoruyla calisiyorum ama yukarida da dedikleri gibi getirisi iyi degil mecburi ek is olarak yapiyorum.

bugün görüştüm 50 cc kabul ettiklerini söylediler web sitelerinde de kabul ettikleri yazıyor. Getiri olarak neye göre iyi değil ben 22 bin zor alıyorum. bana 30-35 bile fazlasıyla yeterli olur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bugün görüştüm 50 cc kabul ettiklerini söylediler web sitelerinde de kabul ettikleri yazıyor. Getiri olarak neye göre iyi değil ben 22 bin zor alıyorum. bana 30-35 bile fazlasıyla yeterli olur.
kaç saat çalışmayı düşünüyorsun ben sana söyleyeyim ne kadar cebine kalacağını

Motosikleti
Ns200 15"
Bu işte sabit bir gelir yok, yeri gelir hiç iş olmaz yeri gelir işler dolar taşar. Yemeksepeti yağmurlu havalarda ve kurye yokken çok sapıtır hayattan soğutur.

17 pakette 100 küsür Tl bonusa başlıyor, bu işin en iyi hali 10 saatte 32 paket atıp kdv dahil 2800-3000TL arası kazanç sağlamaktır. Bu arada destek ekibi rezaletin rezaleti, yeri geliyor 30-40 dakika bir problemi çözmek için uğraştığımı biliyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bu işte sabit bir gelir yok, yeri gelir hiç iş olmaz yeri gelir işler dolar taşar. Yemeksepeti yağmurlu havalarda ve kurye yokken çok sapıtır hayattan soğutur.

17 pakette 100 küsür Tl bonusa başlıyor, bu işin en iyi hali 10 saatte 32 paket atıp kdv dahil 2800-3000TL arası kazanç sağlamaktır. Bu arada destek ekibi rezaletin rezaleti, yeri geliyor 30-40 dakika bir problemi çözmek için uğraştığımı biliyorum.
ben başladığımda tam dediğin paraları kazanıyordum sonra ramazan geldi 2 3 saat dolaşıp 1 2 paket atıp bıkıp eve gittiğimi hatırlıyorum 10larca kez 1 ay boyunca hiç çalışamamıştım o zaman paket olsaydı şuan tuaregim vardı çoktan

Motosikleti
Ns200 15"
ben başladığımda tam dediğin paraları kazanıyordum sonra ramazan geldi 2 3 saat dolaşıp 1 2 paket atıp bıkıp eve gittiğimi hatırlıyorum 10larca kez 1 ay boyunca hiç çalışamamıştım o zaman paket olsaydı şuan tuaregim vardı çoktan
Bölge farkı mutlaka vardır, yazın işler çok sıcak diye nispeten vardı ama gene iyi sayılmazdı. Ramazanda yine iyi paket atıyordum, iş oluyordu.

Bölge farkı mutlaka vardır, yazın işler çok sıcak diye nispeten vardı ama gene iyi sayılmazdı. Ramazanda yine iyi paket atıyordum, iş oluyordu.
bölge çok önemli harbiden ben şu an üniversiteye yakın bir depodayım dört gözle öğrencilerin gelmesini bekliyorum :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar