Peki spontiniyi tavsiye eder misin? Şöyle bakkala manava gitmen için
Gayet iş görür abi, hatta size 35.000 boyunca yaşadığım arızaları aktarayım siz karar verin.
1 kere güç rölem arızalandı yolda kaldım, sebebi rölenin olduğu kısım yağmur ve kar suyu alan bir yerde 250 Tl ye yeni röle aldım ve orayı yalıtım yaptım.
1 kere kilometre telim koptu, 100 Tl civarıydı.
2 kere enjektör yuvası kırdım fakat bunu pekte saymak doğru olmaz ekipman vb. giyince 120 kilo üstü oluyorum ve market siparişleride olunca sert çukurlara girince amortisör sonuna kadar dayanıyor ve enjektör yuvası bir yerlere çarpıyor ve kırılıyor onunda maliyeti 200-250 Tl civarı.
Kombine fren iptali yaptım çünkü düzgün çalışmıyordu, eski kasa Spacy'nin manetini ve telini aldığınızda işlem tamamlanıyor 300TL civarı (kombineyi iptal ettirmeden kullananda var bana sıkıntılı denk gelmiş olma olasılığı yüksek)
Marş motorunun şase aldığı yer kar ve yağmur suları yüzünden oksitlenmişti ve marşta aynı kömürler bitmiş gibi davranıyordu. Şase alan yeri temizledim sıkıntısız kullanıyorum.
10.000 kilometre civarında kayış ister, iyi bir kayış alıp değiştiğinde uzun süre götürür 300-500TL civarı.
Motora 2 kez supap ayarı 3 kere kontrol ettim (2. Pekte gerekli değildi fakat çok sıcaklar geldiği için motoru rahatlatmak için 0.02 gevşek ayarlamıştım)
Şanzıman milinin rulmanı dağıtmıştı keçe, conta seti ve rulman 250 Tl civarı tutmuştu.
En son aklıma gelen lastikleri, alır almaz ilk işim Winter Grip taktırmak olmuştu.
35.000 kilometre boyunca hep sert kullandım, neredeyse hep tapagaz kullandım ve yaşadıklarım bunlar. Günlük kullanımda bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum çünkü sakin kullanılıyor, kuryelikte bütün kapasite kullanılıyor.