- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Moklu Ganj nehrine bir daldırıp çıkarıyorlar, kururken de tütsü yakıyorlar.Peki ya Hintliler?![]()
Moklu Ganj nehrine bir daldırıp çıkarıyorlar, kururken de tütsü yakıyorlar.Peki ya Hintliler?![]()
Şaka maka bu Hintliler nasıl hasta olmuyorlar anlamış değilim, acayip insanlar.Moklu Ganj nehrine bir daldırıp çıkarıyorlar, kururken de tütsü yakıyorlar.
Sokakta çöp toplayan insanlar da pek hasta olmuyor. Sanırım vücut mikroba alışınca bağışıklık sistemi daha kuvvetli oluyor. Biz de büyürken hep sokaktaydık ve hiç hasta olmazdık. Şimdiki jenerasyona bakıyorum da bünyeleri çok zayıf, sürekli gripler.Şaka maka bu Hintliler nasıl hasta olmuyorlar anlamış değilim, acayip insanlar.
Bağışıklık kazandığı kesin, hatta bende spor yaptığım zamanlar hasta olduğumu hatırlamıyorum ne zaman hımbıl oldum o zaman hastalık olmaya başladı.Sokakta çöp toplayan insanlar da pek hasta olmuyor. Sanırım vücut mikroba alışınca bağışıklık sistemi daha kuvvetli oluyor. Biz de büyürken hep sokaktaydık ve hiç hasta olmazdık. Şimdiki jenerasyona bakıyorum da bünyeleri çok zayıf, sürekli gripler.
Konu çoktan çözüldü hocam son 2 sayfa goygoy7 sayfa olmuş, hala çözemediniz mi![]()
Balık yağı ama özellikle gürcü hamsisi olacak.7 sayfa olmuş, hala çözemediniz mi![]()
Piçtir onun yağı o olmazBalık yağı ama özellikle gürcü hamsisi olacak.
Piç motor Tofaş'da iyi gidiyo emma.Piçtir onun yağı o olmaz
Beyle.Peki ya Hintliler?![]()
Şefin tavsiyesi yanık yağ."Spor kas hücrelerinde mitokondri sayısını artırıyor. Mitokondri hücrenin enerjisini üretmeye çalışırken bir miktar enerji de ısı olarak kaçaktan oluşuyor. Ne kadar çok mitokondri o kadar ısı kaçışı oluyor. Doğumda en yüksek oranda kahverengi yağ dokusu ile dünyaya geliyoruz. Yaş ilerledikçe kahverengi yağ dokusu oranımız azalıyor. Ayrıca kas egzersizi kahverengi yağ dokusu artışı sağlıyor. Kahverengi yağ hücrelerinin mitokondrilerinde ki ısı kaçışı beyaz yağ hücrelerine oranla çok daha fazla. Bu yüzden daha gençler ve sporcular soğuğa daha dirençli oluyorlar." şeklinde benim de bir katkım olsun.
Açıkçası istasyonlardaki fiyatlardan haberim yoktu , abartmışlar yaw bende soran arkadaşlara istasyonda var diye akıl veriyorum![]()