Tracer 7 hk.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Abilerim kardeşlerim hayırlı sabahlar

Birkaç bir şey danışmak istiyorum fikirlerinizi almak için.

Konu tracer 7 ile ilgili baştan söyliyim V-strom değil 😂

Sizce yeni kasa tracer 7 alınırmı 2024-2025 arası bir tanıdığıma orta sınıf bir motor bakıyoruz ben şahsen nc750x almasını öneriyorum ama kendi daha atik ve daha agresif olduğundan tracer 7 istiyor.

Artıları ve eksileri nelerdir kullanan kişiler varsa belirtirse sevinirim gerçekten merak ediyorum.

500 -550 arası fiyatları var bu arada ve piyasası bana çokta pahalı gelmedi alınabilirliği nedir sizce

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abilerim kardeşlerim hayırlı sabahlar

Birkaç bir şey danışmak istiyorum fikirlerinizi almak için.

Konu tracer 7 ile ilgili baştan söyliyim V-strom değil 😂

Sizce yeni kasa tracer 7 alınırmı 2024-2025 arası bir tanıdığıma orta sınıf bir motor bakıyoruz ben şahsen nc750x almasını öneriyorum ama kendi daha atik ve daha agresif olduğundan tracer 7 istiyor.

Artıları ve eksileri nelerdir kullanan kişiler varsa belirtirse sevinirim gerçekten merak ediyorum.

500 -550 arası fiyatları var bu arada ve piyasası bana çokta pahalı gelmedi alınabilirliği nedir sizce
NC 750X ile tracer karşılaştırılmaz bile. Tracer isteyen, ondan keyif alacak sürücüye vstrom bile hımbıl gelir dede motoru gibi gelir, nc hiç olmaz onlara. Tracer alsın.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
NC 750X ile tracer karşılaştırılmaz bile. Tracer isteyen, ondan keyif alacak sürücüye vstrom bile hımbıl gelir dede motoru gibi gelir, nc hiç olmaz onlara. Tracer alsın.
Abarttın sen de; Tracer 7 dediğin o kadar uçup kaçan bir motosiklet değil. 6.000 devirden sonra da deli gibi titriyor. Tabi ki 3. nesil V Strom'dan 23kg hafif olması onu bir tık daha atik hissettirir. Ayrıca, doğal olarak durduğu yerde de çok hafif hissettiriyor. Yani Tracer'ın tek avantajı hafifliği. (İkisini de kullanmış biri olarak) Kalan her şeyde V Strom döver.

Hafif olsun tek kişi bineceğim diyen Tracer 7 tercih etmeli. Konforlu olsun gerektiğinde iki kişi seyahat edeyim diyen V Strom tercih etmeli. (V Strom eski kaldı tabi, yeni Tracer'larda ekran falan da var artık...)

Son düzenleme:
Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
nc 750 yi kullandıgımda hornetten sonra bana heyecan vermedi. Elbette dct olması iyi bişey idi ama güclü bir CB250 gibi geldi şahsen. Bu konuda tracer daha mutlu edecektir benim düşüncem

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
İstekleri tam olarak şöyle şehir içinde yormasın uzun yola çıkabilsin dedim dct şanzımanlı bi nc alırsın şehir içi pratik olur ama agresiflik konusunda pek çok hem video izlemiş hemde bende baktım gerçekten daha atik motor tracer. Tracer 7nin uzun yolda üzeceğinide sanmıyorum tur camı canta falan hemde yenilerinde ekran bi nevi carplay google maps i ekrana yansıtma vs vs bir çok özellik eklemişler daha teknolojik olmasıda sanırım cazip yapan şeylerden biri. fiyatının çok uçuk olmamasıda açıkcası bana uygun geldi . Bi kutsal V-str... etmez tabi :D

Motosikleti
Abarttın sen de; Tracer 7 dediğin o kadar uçup kaçan bir motosiklet değil. 6.000 devirden sonra da deli gibi titriyor. Tabi ki 3. nesil V Strom'dan 23kg hafif olması onu bir tık daha atik hissettirir. Ayrıca, doğal olarak durduğu yerde de çok hafif hissettiriyor. Yani Tracer'ın tek avantajı hafifliği. (İkisini de kullanmış biri olarak) Kalan her şeyde V Strom döver.

Hafif olsun tek kişi bineceğim diyen Tracer 7 tercih etmeli. Konforlu olsun gerektiğinde iki kişi seyahat edeyim diyen V Strom tercih etmeli. (V Strom eski kaldı tabi, yeni Tracer'larda ekran falan da var artık...)
Abarttım tabi ama tracer7'de mt7 bloğu var, onun ataklığı vardır, daha da hafif bizimkiler gibi ağır değil. Ben tabi ki vstrom tercih ederim ama gençlere tracer 7 daha uyar gibi geldi. Vstrom konforunun yanına hiç biri yaklaşamaz zaten bu bilinen bir şey ama gençler konfor değil şekil de ataklık arıyor o da tracer 7'de var gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstekleri tam olarak şöyle şehir içinde yormasın uzun yola çıkabilsin dedim dct şanzımanlı bi nc alırsın şehir içi pratik olur ama agresiflik konusunda pek çok hem video izlemiş hemde bende baktım gerçekten daha atik motor tracer. Tracer 7nin uzun yolda üzeceğinide sanmıyorum tur camı canta falan hemde yenilerinde ekran bi nevi carplay google maps i ekrana yansıtma vs vs bir çok özellik eklemişler daha teknolojik olmasıda sanırım cazip yapan şeylerden biri. fiyatının çok uçuk olmamasıda açıkcası bana uygun geldi . Bi kutsal V-str... etmez tabi :D
Bir vstrom etmez ama tracer 7 üzmez. NC hımbıl kalır o arkadaşa. Tracer 7'yi bir süre sürsün, devamında hala genç motoru istiyorsa tracer 9 alır, yok bana konfor lazım sorunsuzluk lazım diyorsa vstrom alır zaten.

İstanbul Anadolu yakasında ise kesinlikle yamaha alsın. Honda servislerinde kurye motorları yüzünden ne randevu alabilirsin ne de düzgün iş bekleyebilirsin. Ben bir daha kolay kolay honda motor almam sırf bu durum yüzünden. Yamaha'nın servislerinde hem o kadar yoğunluk yoktu hem de işini düzgün yapan kişiler vardı bende mt 25 varken. (3-4 sene öncesi)

Motosikleti
cbf 150
tarcer 7 de sanırım elekornik gaz geldi ve cruise control. o yüzdn yeni tracer 7 alınır. ama v stom varken ne kadar keyif alırsıız bilemem. herzaman aklınızın bir köşesinde v strom kalıcaktır.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
İstanbul Anadolu yakasında ise kesinlikle yamaha alsın. Honda servislerinde kurye motorları yüzünden ne randevu alabilirsin ne de düzgün iş bekleyebilirsin. Ben bir daha kolay kolay honda motor almam sırf bu durum yüzünden. Yamaha'nın servislerinde hem o kadar yoğunluk yoktu hem de işini düzgün yapan kişiler vardı bende mt 25 varken. (3-4 sene öncesi)
Kendimde şuanda adv 350 var anadolu yakasındayım 2 kere bakıma götürme fırsatım oldu. rodaj ve ilk bakım konşuk hondaya götürdüm 2 sindede randevu alıp gittim ama bana denk gelmiş olabilir şans eseri gittiğimde dediğiniz gibi genel olarak kurye motorları oluyor ama dediğim gibi ben sorun yaşamadım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bakımları hafta sonu değil de hafta içine denk getirince o kadar kalabalık olmuyor. Zaten yarım saatlik bir iş. Her iki yakada da altışar yetkili servis görünüyor ama Avrupa yakası Yeniköy girişteki ufacık bir yer orayı zaten hiç tavsiye etmem. Avrupa yakası Esengül en iyisi olsa gerek. Bir de Küçükçekmece Basın Express'te Anes vardır büyük, ama oraya hiç gitmedim. Anadolu yakasında Maltepe'de Mutluhan ve Konşuk, Kadıköy'de DRD var.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Selamlar,

Tracer 7 ozellikle yenisi guzel alet. Cok mutlu edecektir. Cok yonluluk istiyorsa alternatifler var tabi ki ama pek asfalttan cikma gibi bir dusuncesi yoksa alip gule gule kullanmasi daha mantikli. Su anda Turkiye turundayim, V strom kullanmaktayim, debriyaj ayari kactigi icin vites gecisleri pek kararli degil mesela, ama gucu kuvveti masallah cok yerinde, yeri geliyor kudurtuyorum aleti muazzam gidiyor. Ancak agirlikli cakil, toprak, koy miciri, dere kenarlarinda kullandigim icin tercihim bu yonde. Frenlerle niyeyse bu aralar pek anlasamiyorum, yaglandi mi toz mu kapladi bilmiyorum ama ABS bazen ufaktan can sıkmıyor degil. Balata spreyi ile temizleyince kendine geliyor ancak kamyon yollarindan surmemden kaynaklanan bi yag bulasmasi oldugunu tahmin ediyorum.

Estetik acidan da performans anlaminda da Tracer guzel alet. Sehir ici ve sehirler arasi yollarda gayet alinabilir tercih. NC zevk vermez ama cok guzel hizmet eder. Yamaha'nin motorlarindaki o ruhu seviyorum gercekten.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Selamlar,

Tracer 7 ozellikle yenisi guzel alet. Cok mutlu edecektir. Cok yonluluk istiyorsa alternatifler var tabi ki ama pek asfalttan cikma gibi bir dusuncesi yoksa alip gule gule kullanmasi daha mantikli. Su anda Turkiye turundayim, V strom kullanmaktayim, debriyaj ayari kactigi icin vites gecisleri pek kararli degil mesela, ama gucu kuvveti masallah cok yerinde, yeri geliyor kudurtuyorum aleti muazzam gidiyor. Ancak agirlikli cakil, toprak, koy miciri, dere kenarlarinda kullandigim icin tercihim bu yonde. Frenlerle niyeyse bu aralar pek anlasamiyorum, yaglandi mi toz mu kapladi bilmiyorum ama ABS bazen ufaktan can sıkmıyor degil. Balata spreyi ile temizleyince kendine geliyor ancak kamyon yollarindan surmemden kaynaklanan bi yag bulasmasi oldugunu tahmin ediyorum.

Estetik acidan da performans anlaminda da Tracer guzel alet. Sehir ici ve sehirler arasi yollarda gayet alinabilir tercih. NC zevk vermez ama cok guzel hizmet eder. Yamaha'nin motorlarindaki o ruhu seviyorum gercekten.
Ben kendime alıcak olsam nc alırdım dctsini özellikle %70 hatta %80 şehir içi kullanım yaptığım için otomatik vitesli olması işime çok yarardı. Yada scooter + tracer gibi bir agresif makine de alabilirdim :D aslında benim adv nin yanına böle bişeyi ben alsam daha mantıklı olurmuş :D

Motosikleti
V stromfa quick shiter var bidirectional dct neymiş ya
quick shifter şimdi benim kıt ingilizce bilgimle çevirmeye çalışınca hızlı viter değiştirici diye anlıyorum. Ben zaten yeterince hızlı vites değiştiriyorum, daha hızlısı lazım mı ki? Neye yarıyor bu?
Benim eski yaşını başını almış 10 yaşında, insan yaşıyla 40ına gelmiş görmüş geçirmiş vstrom'da abs dışında elektronik olmadığı için pek fikrim yok diğer şeylerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar