30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Evrensekiz'de nerede kamp atmıştınız? Baraj kıyısında mı?
Evet baraj kıyısında güzel biryer vardı 5-6 sene kadar oldu , daha öncede motosiklet festivaline gelmiştik Nerdeyiz Murat isminde biri vardı o bölgede yaşayan , onun düzenlediği bir festivaldi , beğenmiştik orayı..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Evet baraj kıyısında güzel biryer vardı 5-6 sene kadar oldu , daha öncede motosiklet festivaline gelmiştik Nerdeyiz Murat isminde biri vardı o bölgede yaşayan , onun düzenlediği bir festivaldi , beğenmiştik orayı..
Geçen yaz baraj kıyısındaki piknik alanına iki araba ailecek gitmiştik piknik/mangal yapmaya. Çok çöp içindeydi her yeri kirletmişler, belediyenin başa çıkması imkasız deyip bir daha gitmemiştik oraya.
Lüleburgaz'dan Baraj kıyısına tarlalar içinden giden bir yol var, toprak yol, arabayla girilmez kesin altı sürter ama benim motorla o yol çok keyifli, bazen o yoldan gidiyorum.

Geçen yaz baraj kıyısındaki piknik alanına iki araba ailecek gitmiştik piknik/mangal yapmaya. Çok çöp içindeydi her yeri kirletmişler, belediyenin başa çıkması imkasız deyip bir daha gitmemiştik oraya.
Lüleburgaz'dan Baraj kıyısına tarlalar içinden giden bir yol var, toprak yol, arabayla girilmez kesin altı sürter ama benim motorla o yol çok keyifli, bazen o yoldan gidiyorum.
Bir bakalım görelim belki sonra kamp atarız diye şeettiydik 😅
pazar günüde Edirne Ciğerci Niyazi'ye gideriz diye plan yapmıştık o taraflara gelmişken , dediğin gibi berbat haldeyse kalınmaz desene 😬

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir bakalım görelim belki sonra kamp atarız diye şeettiydik 😅
pazar günüde Edirne Ciğerci Niyazi'ye gideriz diye plan yapmıştık o taraflara gelmişken , dediğin gibi berbat haldeyse kalınmaz desene 😬
piknik alanından kovalayabilirler de.
Vize - Kıyıköy arasındaki yollarda dağda kamp yerleri var, geçen sene bizimkiler izci tayfasıyla kamp yapmışlardı oralarda.
google maps linkini bulayım: https://maps.app.goo.gl/aXri9kLTfqC1XEM5A
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne şehittir ne gazi Ciğerci bu Niyazi 😂
Ciğerci Niyazi'ye Haziran ayında hanımla motorla Yunanistan'a geçtiğimizde dönüşte gitmiştik, ciğer çok kötüydü, pişman olduk, hem fiyatlar kazık olmuş hem ciğeri beğenmedim. Meşhur olunca bozmuş. Aynı sokakta sokağın diğer ucunda Kemal Usta var, kışın orada yemiştim güzeldi. BU sefer de bunu deneyelim dedik pişman olduk.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Len bir sn ciğerci Niyazi ile köfteci Niyazi farklı yerlermiş. Benim köfteci Niyazi dediğim yer Uzunköprü'de.

Ciğerci Niyazi'nin Pazar günü açık olup olmadığını bilmiyorum.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Yarına ekstra bir durum olmazsa bende geliyorum. Oradan da Saros a geçeceğim. Kadıköy tarafından saat 11.00 gibi ufaktan çıkış yaparım.
01- @tommygun
02- @Ged
03- @ilker a. (Eşimle gelebilirim)
04- @espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
05- @sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim)
06- @hakanitra
07- @Cyan
08- @Alman_ :cool:
09- @Yobaaz
10- @Nikkfurie
11- Peripella
12- @oldcockroach
13 - @mertowski
14 - @okanius

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Muhtemelen oradayım diye atlamıştım konu açılır açılmaz, ama dün Çeşme'den İstanbul'a dönüşte otoyoldaki rüzgar öyle bir tokatladı ki hala toparlayamadım sanırım, dolayısıyla durumumu muhtemelen orada değilim olarak güncelliyor, İzmir tarafından gelen herkese saygılarımı sunuyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Muhtemelen oradayım diye atlamıştım konu açılır açılmaz, ama dün Çeşme'den İstanbul'a dönüşte otoyoldaki rüzgar öyle bir tokatladı ki hala toparlayamadım sanırım, dolayısıyla durumumu muhtemelen orada değilim olarak güncelliyor, İzmir tarafından gelen herkese saygılarımı sunuyorum.
hanım mı izin vermedi doğru söyleyin bu nasıl bahane

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar