30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Cemiyetin saat ve tarihinde bir değişme yoksa Allah'ın izni ile bu rota üzerinden geliyorum :D
Değişme yok, bekleriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

01- tommygun
02- ged
03- İlker A. (Eşimle gelebilirim)
04- Espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
05- Sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim
06- hakanitra
07- Cyan
08- Alman :cool:
09- yobaz
10- Nikkfurie
11- Peripella
12- oldcockroach

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Saat kaçta olacak buluşma bilemiyorum da yerel haber sitesinde 30 ağustos cumartesi günü otobanı beşiktaş mkm ye kadar E80 yolu saat 10:30 a kadar trafiğe kapalı olacakmış. Öncesinde oluşacak trafik nereden başlar bilemiyorum. Asya & Avrupa Triatlon Şampiyonası olacakmış hay bunların yapacağı işin. Geç kalırsam ya da gelemezsem anlarsınız otobana bağlanan yollarda neresi kapalı olacak bilemiyorum. Bir defa denk geldim kestirme yolları bile kapatmışlardı. Ne metro ne metrobbüs var deli gibi trafik olacak istinye çubuklu feribotunu da kaldırdılar alternatif yok başka. Haberiniz olsun.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Saat kaçta olacak buluşma bilemiyorum da yerel haber sitesinde 30 ağustos cumartesi günü otobanı beşiktaş mkm ye kadar E80 yolu saat 10:30 a kadar trafiğe kapalı olacakmış. Öncesinde oluşacak trafik nereden başlar bilemiyorum. Asya & Avrupa Triatlon Şampiyonası olacakmış hay bunların yapacağı işin. Geç kalırsam ya da gelemezsem anlarsınız otobana bağlanan yollarda neresi kapalı olacak bilemiyorum. Bir defa denk geldim kestirme yolları bile kapatmışlardı. Ne metro ne metrobbüs var deli gibi trafik olacak istinye çubuklu feribotunu da kaldırdılar alternatif yok başka. Haberiniz olsun.
Hürriyet'in haberine göre sadece tarihi yarımada içinde kapalı yol görünüyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
13:00'da buluşacağız. 10:30 yola çıksan bence yetişirsin. Geç kalsan da problem değil.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben de mesaiyi ayarlamaya çalışıyorum. Ayarlarsam gelme planım var. Çok özeniyordum toplandık diye gönderileri görünce.

Motosikleti
Hero Dash 125
Değişme yok, bekleriz

01- tommygun
02- ged
03- İlker A. (Eşimle gelebilirim)
04- Espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
05- Sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim
06- hakanitra
07- Cyan
08- Alman :cool:
09- yobaz
10- Nikkfurie
11- Peripella
12- oldcockroach

@tommygun beni neden listeden çıkarttın?:eek: Minnak Hindu ile gelemem diye mi düşünüyorsun, gelme mi diyorsun? 🤣:LOL:

Yol için hazırlıklara başladım, sis farı taktım motüre. :cool:

01- @tommygun
02- @Ged
03- @ilker a. (Eşimle gelebilirim)
04- @espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
05- @sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim)
06- @hakanitra
07- @Cyan
08- @Alman_ :cool:
09- @Yobaaz
10- @Nikkfurie
11- Peripella
12- @oldcockroach
13 - @mertowski

Motosikleti
Honda CBR500R
@tommygun beni neden listeden çıkarttın?:eek: Minnak Hindu ile gelemem diye mi düşünüyorsun, gelme mi diyorsun? 🤣:LOL:

01- @tommygun
02- @Ged
04- @espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
06- @hakanitra
07- @Cyan
09- @Yobaaz
10- @Nikkfurie
11- Peripella
12- @oldcockroach
13 - @mertowski

Sigara paketiyle ne demek istedin :D

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Hürriyet'in haberine göre sadece tarihi yarımada içinde kapalı yol görünüyor.
Bu zafer bayramı için. Bizdeki yerel basında gördüm. Haberi de burada Beykoz Yollar Hem 30 hem 31 ağustosta Bulunduğum ilçede bu tür etkinlikler çok yapılmakta sahil şeridi genelde kapanırdı da otobana ilk defa sıçradı. Bir defa denk geldim haberim olmadan tüm kestirme yolları bile kapatmışlar o gün delirmiştim resmen. Ulaşım namına hiç bir hizmet yok metro, metrobüs, tramway gibi var olan hazır yolu saçma sapan etkinlik yapacaklar diye kapatmaları çok sinir bozucu.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu zafer bayramı için. Bizdeki yerel basında gördüm. Haberi de burada Beykoz Yollar Hem 30 hem 31 ağustosta Bulunduğum ilçede bu tür etkinlikler çok yapılmakta sahil şeridi genelde kapanırdı da otobana ilk defa sıçradı. Bir defa denk geldim haberim olmadan tüm kestirme yolları bile kapatmışlar o gün delirmiştim resmen. Ulaşım namına hiç bir hizmet yok metro, metrobüs, tramway gibi var olan hazır yolu saçma sapan etkinlik yapacaklar diye kapatmaları çok sinir bozucu.
Evet bu Beykoz'a özel bir durum.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Topcase ağırlık merkezini arkaya çektiği için ön teker havalanıyor ve gidon sağa sola dönüyordu. Ön tekerin altına o an bulduğum arkadaşımın sigara paketini sıkıştırdım gidon dönmesin diye. :p
adam hazırlıklı çıkıyor yola.

Basık otomobil sahipleri ne kadar basık olduğunu göstermek için ön tampon altına sigara paketi koyardı. Onun geyiği yapılmış gibi geldi :)

Bu arada Cumartesi sabah uyanabilirsem geleceğim.
Uyan uyan kaçırma bir porsiyon da benim yerime ye.

01- @tommygun
02- @Ged
06- @hakanitra
07- @Cyan
09- @Yobaaz
10- @Nikkfurie
11- Peripella
12- @oldcockroach
13 - @mertowski

Motor o kadar hafif ki boş sigara paketi bile tutuyor, maşallah

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
yaklaşık 15 motor olacak gibi, 15 motorun yanyana dizilip sığacağı yer bakayım google sokak görünümünden, foto çekilmeyi unutmayalım. :)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Arkadaşlar ben bir saat önceden Ahmetbey'de olacağım. Eğer erken gelen arkadaşlar olursa Ahmetbey'in girişinde çay bahçesinde ağırlamak isterim. Çaylar, kahveler benden hem soluklanmış olursunuz hemde erken gelen arkadaşlar köftecide beklemek zorunda kalmazlar.
Konum: Ahmetbey'in girişi (Aksini iddia eden karşıda oturuyodur:))

Arkadaşlar ben bir saat önceden Ahmetbey'de olacağım. Eğer erken gelen arkadaşlar olursa Ahmetbey'in girişinde çay bahçesinde ağırlamak isterim. Çaylar, kahveler benden hem soluklanmış olursunuz hemde erken gelen arkadaşlar köftecide beklemek zorunda kalmazlar.
Konum: Ahmetbey'in girişi (Aksini iddia eden karşıda oturuyodur:))
Biz daha önce kamp attığımız Evrensekiz'e uğrayacağız , oradan çay bahçesine gelir diğer arkadaşları beraber bekleriz 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar