30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Hero Dash 125
Senin scooterın sele altı bagajı var mı? O kadar yoldan eve dönünce o yorgunluğa bira lazım, dönüşte yolluk göndereyim yanında.

Sele altı var ama orayı tıka basa doldurdum ben. 🤣 1/4 lokma seti, şarjlı hava pompası, disk kilidi, avadanlık seti, reflektif yelek falan derken baya bir doldu. Kasayla taşımak için ayak altı yada topcase müsait ama. En kötü ardçı selesine spanzet halat ile bağlarım. 😜

Şakası bir yana birlikte şerefe diyerek tokuştururuz biraları bir gün. Daha organize bir planla. 🍻

Ben ona bir teklif sundum, kabul ederse onun karaciğeri birayla yormayıp direk rakıyla ırzına geçeceğim.

tommygun teşekkürler güzel teklifin için. Bir sağ salim varalım Trakya Toprakları’na da gerisine sonra karar vereceğim. İlk önceliğimiz Mahir Köfte’ye kendimizi ve ufaklığı sağ salim atmak.

Son Istanbul seyahatimde arkadasimin Medley 150 sini ulasim araci olarak kullandim ve cok memnun kaldim...
Biz boşuna Medley kullanmıyoruz Hocam 😊
2017 Medley'im 130.000 km ye geldi ,
bugün 80 km kullandım , sanırım asla vazgeçemeyeceğim iki teker Medley olabilir ,
300 cc sukuter aldım ama İstanbul'un yoğun trafiğine biraz ağır geldi , Medley'in hafifliğine ve kıvraklığına alışınca daha güçlü olsada büyük motor keyif vermiyor şehir içi 🙄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin scooterın sele altı bagajı var mı? O kadar yoldan eve dönünce o yorgunluğa bira lazım, dönüşte yolluk göndereyim yanında.
Espresso bira ev yapımı sana mı ait , tatmak isterim 🤩

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Biz boşuna Medley kullanmıyoruz Hocam 😊
2017 Medley'im 130.000 km ye geldi ,
bugün 80 km kullandım , sanırım asla vazgeçemeyeceğim iki teker Medley olabilir ,
300 cc sukuter aldım ama İstanbul'un yoğun trafiğine biraz ağır geldi , Medley'in hafifliğine ve kıvraklığına alışınca daha güçlü olsada büyük motor keyif vermiyor şehir içi 🙄
butce elverseydi Medleyi satmaz yanina 600 800 cc uzun bacakli ya da sport touring bir sey alirdim ama uzun yola cikabilmek ve ayni zamanda sehir icinde de kullanabilmek icin mecbur forza aldim. Medley Forzaya gore daha cevikti. Hatta bendeki forzayi, yine forzasi olan bir arkadasima verip "suna bi bak, seni kiyle bi kiyasla, sanki iyi hizlanmiyor, medley daha iyi gibiydi" demistim. Benim forza da sorun yokmus, medley cevikmis😂

butce elverseydi Medleyi satmaz yanina 600 800 cc uzun bacakli ya da sport touring bir sey alirdim ama uzun yola cikabilmek ve ayni zamanda sehir icinde de kullanabilmek icin mecbur forza aldim. Medley Forzaya gore daha cevikti. Hatta bendeki forzayi, yine forzasi olan bir arkadasima verip "suna bi bak, seni kiyle bi kiyasla, sanki iyi hizlanmiyor, medley daha iyi gibiydi" demistim. Benim forza da sorun yokmus, medley cevikmis😂
Ben Medley ile defalarca Karadeniz turu yaptım Tiflis'e kadar gittim , kaç kez İstanbul Bodrum yaptım hatırlamıyorum , yolcum yoksa gayet idare ediyordu uzun yoldada ,
Şehir içi seri sukuterdir ama 100 km/s den sonra Forza veya Xmax gibi gitmez , 150 cc ninde bi kapasitesi var tabi 😊
Yalnız freni efsanedende ötedir , hele arka freni GS den bile güzel desem yalan olmaz 😬

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben Medley ile defalarca Karadeniz turu yaptım Tiflis'e kadar gittim , kaç kez İstanbul Bodrum yaptım hatırlamıyorum , yolcum yoksa gayet idare ediyordu uzun yoldada ,
Şehir içi seri sukuterdir ama 100 km/s den sonra Forza veya Xmax gibi gitmez , 150 cc ninde bi kapasitesi var tabi 😊
Yalnız freni efsanedende ötedir , hele arka freni GS den bile güzel desem yalan olmaz 😬
Evet, 100e kadar forzadan farki yok gibiydi ama medleye uzun yola cok cesaret edemedigim icin cc yukselttim. Gerci forza da otoyllarda biraz yavas kalma riskine sahip ama otoyol disinda iyi.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ben leventten şileye giderken eziyetti

Bu yolda bunu çektiysem lüleburgazdada çekebilirim 🥲
Neyse motoru büyütürsen gelirsin o zaman ne diyelim. Buraya gelirken bile sağlam rüzgar yersin. Başka turlarda görüşmek üzere diyelim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar