Boşta Gaz Verip Bırakınca Motordan Tak Sesi Geliyor

50cc motorum var bugün farkettim bu sorunu, boştayken gaz verip bıraktığım zaman devir tam olarak düştüğü anda tak diye bir ses geliyor. Egzoz patlatması değil. Sesin kaynağını tam çözemedim ama karbüratörün oralardan geliyor gibi düşünüyorum. Bu ses neden gelir büyük bir sorun mudur? Ona göre ustaya göstericem saygılar.
(not:ses çok yüksek değil ama kask kafamdayken duyabiliyorum daha çok çıt diye bi ses diyebiliriz :D)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
50cc motorum var bugün farkettim bu sorunu, boştayken gaz verip bıraktığım zaman devir tam olarak düştüğü anda tak diye bir ses geliyor. Egzoz patlatması değil. Sesin kaynağını tam çözemedim ama karbüratörün oralardan geliyor gibi düşünüyorum. Bu ses neden gelir büyük bir sorun mudur? Ona göre ustaya göstericem saygılar.
(not:ses çok yüksek değil ama kask kafamdayken duyabiliyorum daha çok çıt diye bi ses diyebiliriz :D)
Motorunun cinsi önemli...
skuutır mı fitezli mi?

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Debriyaj takozu düşmüş olabilir mi? İçindeki lastik takozlardan biri düşünce balatalar kapanırken metal metale vuruyor.

Motosikleti
Motorlu bisiklet
Denedim ses yok sadece çalışırken geliyor
Eğer gelmiş olsaydı o ses normal olurdu karbüratörün kelebeği ile alakalı

Karbüratörün manifold contaları eskimiş olabilir mi hava kaçağı gibi birşeye sebep açıyorsa.
Birde shorts olarak yükleyip atarsan bilen. Kişiler daha iyi anlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar