V-Strom Arka Fren Sesi

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Merhabalar arkadaşlar,

Motorum V-Strom 250 ön arka ABS var. Arka frene sert bastığımda kuvvetli bi "çat" sesi geliyo frenin tutması noktasında herhangi bi problem yok lakin hayatın olağan akışına ters görünüyor:) Yavaş bastığımda frenin tutmasında yine problem yok seste yapmıyor. Sadece sert bastığımda. Tabi yüksek hızlarda test edemedim o kadar tecrubeli bi sürücü değilim neden olabilir?

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
abs de tek vuruş sesimi geliyor? abs olsa seri takırtı şeklinde olmalı
Hocam (hatırladığım kadarıyla) şiddetli bi çat sesi duyuyorum sonrasında bişi duymuyorum ilk anda bi miktar kaydırıyo ama daha fazlasını deneyemedim henüz. Yavaş yavaş freni sertleştirdiğimde o ses gelmiyo ve ABS'yi net hissediyorum.

Hocam (hatırladığım kadarıyla) şiddetli bi çat sesi duyuyorum sonrasında bişi duymuyorum ilk anda bi miktar kaydırıyo ama daha fazlasını deneyemedim henüz. Yavaş yavaş freni sertleştirdiğimde o ses gelmiyo ve ABS'yi net hissediyorum.

benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa yazarlar, sürüşlerinde dikkat et 🤙

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Zincir maşaya çarpıyor olabilir , gerginliği kontrol et bolsa ayarlattır..
Teşekkürler hocam yarın bi aksilik olmazsa bakıma bırakıcam zaten inşallah zincirdendir. 🙏
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar iyi bi ustaya bu durumdan bahsettim bundan sonra forumdaki bi arkadaşın başına gelirse yardımcı olur belki. Usta o ses bunların kroniği dedi sıkıntı olacak bi durum yokmuş. Arka fren sisteminin olduğu yerde plaket mi dedi braket mi dedi tam anlayamadım o oynuyor dedi. Hafiften biraz sıktı şimdi eskiye nazaran çok daha sert basınca o ses geliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar