Uzun boylu biri icin XSR700 mu yoksa Tracer 700 mu?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Evet boşken olan değerler verilir. XSR700'ün aks aralığı 1404mm, çok değil. Orta sehpa var, o sürtebilir ama. Katalizör de karterden aşağıda duruyor, taş falan denk gelmiş bence.
Ben de 98 kiloydum bu fotoğraf çekildiği zaman. Amortisörler de yumuşak, motora binince bir miktar çöküyor. Ben üzerindeyken 10-11cm falan kalıyordur muhtemelen. Neyse ki artık kilo verdim. Şu an 77 kiloyum. Hem motor hem ben rahatladık biraz daha 😁

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Tracer daha yüksek tabi ama bu XSR da sanki normalden alçak gibi. Normalde en alçak yeri ile zemin arasında 14cm olması lazım.

Sonradan ekleme: Tracer 7 de aynı 14cm imiş. NC 14,5cm, DL650 17cm. Tracer'ın aks aralığının daha uzun olduğu düşünülürse altını vurması daha kolay olması lazım ama biraderde hiç öyle bir durum olmadı. Bende de NC vardı hiç altını vurmadım.

@Psyduck motosikletin ilk sahibi misiniz? İkinci el idiyse önceki sahibi kurcalayıp bir şekilde alçaltmış olabilir mi?
MT07 yerden yüksekliği 15 cm.

Buyur burdan yak.😮

XSR 700'de orta sehpa standart mı acaba?

CRF'den sonra yere bu kadar yakın bir motora binerken karteri bir yerlere çarpacağım ya da tekerlekten taş vb sıçrayıp kartere veya yağ filtresine hasar verecek diye endişe ederim yahu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
CRF'den sonra yere bu kadar yakın bir motora binerken karteri bir yerlere çarpacağım ya da tekerlekten taş vb sıçrayıp kartere veya yağ filtresine hasar verecek diye endişe ederim yahu.

Bende altsakal var ama altsakalın altı böyle yarık gibi çizik içinde. Kaldırımlardan atlamak benlik değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar