30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar bizim bu haftaki köfte turundan sonra hepimiz gördük ki alternatif bir program olsa katılım çok olacak. @sallami kardeşimizin ön ayak olmasıyla acaba Lüleburgaz'a bağlı Ahmetbey'de Mahir Köfte'de bir araya gelsek nasıl olur diye ben de düşünmeden edemedim. Ahmetbey'in en meşhur köftecisi Bahar'dır ama Mahir Köfte ile köftelerinin tatları aynı, Mahir'in salataları daha güzel, Mahir çok popüler olmadığı için mekan daha boş ve otopark imkanı var, Bahar'da otopark sıkıntılı, ileriye bir yere kaldırıma park etmek gerekiyor.

Velhasıl bir program yapsak ama toplu sürüş olmasa, mesela Mahir'de 13.00'de buluşsak, isteyen otobandan gelse, isteyen Subaşı üzerinden dağ yollarını yardırarak kullansa, isteyen Silivri üzerinden köy yollarını kullanarak gelse ve köftecide buluşup ayı gibi yesek ve tanışıp bol bol muhabbet etsek nasıl olur?

https://maps.app.goo.gl/iX4e23ZCpoJ5VU7W9

Gelmek isteyen el etsin, kaleye mum diksin, "Lan ben de geliyorum" desin.

Motosikleti
Honda CBR500R
Çok güzel olur. O tarihte ben de çalışıyorum. Eğer yıllık iznime denk gelirse gelmek isterim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ben yarın gündüz vakti yengen vizesi için başvurumu yapayım ona göre belli olur. :)
1 Eylül'de okullar açılıyor, evde hazırlık yaparken ayak altında dolanmayayım diye git kaybol deme ihtimali yüksek. :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Neyse bir fıkra ile bende cevap vereyim. Ama ben karşılık veririm ha.

Öğretmen, öğrencilerinden Hasan'ın her gün derse gelirken bir yerlerinin kanadığını, kızardığını fark eder. Öğrencinin yaramaz olduğunu düşünerek üzerinde durmaz. Fakat biraz daha yakından tanıyınca, Hasan'ın hiç de yaramaz biri olmadığını fark eder. Yaralarının sebebini sorunca Hasan şöyle anlatır:
- "Hocam, bizim evimiz tek odalı. Bu yüzden annem, babam ve kardeşlerimle aynı odada yatmak zorundayız. Gece geç vakitlerde babam uyanıyor:
- "Hasan uyudun mu?" diye soruyor. Ben de:
- "Uyumadım baba deyince, kalkıp beni bir güzel dövüyor. Bu yüzden her tarafım yara bere içinde."
Bunu duyan öğretmen işin özünü anlar. Çocuğa öğüt vermeye başlar:
- "Bak oğlum, gece yatınca baban "Uyudun mu?" diye sorunca, uyumamış olsan bile hiç ses çıkarma. O zaman seni dövmezler." Hasan:
- "Tamam, öyle yapacağım" der ve evine gider. Ertesi gün olunca okula gelmez, iki gün sonra alçılı koluyla sınıfa gelir. Öğretmen bunu görünce çok şaşırır. Hasan'a ne olup bittiğini sorar. Hasan anlatır:
- "Hocam, sizin dediğiniz gibi gece yattık. Zaman geçmişti ki babam "Hasan uyudun mu?" diye sordu. Ben hiç ses çıkartmadım. Bir daha sordu, yine ses çıkartmadım. Anama bir şeyler söyledikten sonra garip garip sesler çıkarmaya başladılar. Biraz sonra annem "Ben geliyorum" dedi. Ardından babam "ben de geliyorum" dedi. Bunu duyunca ben kafamı kaldırdım ve "nereye gidiyorsanız, ben de geliyorum" dedim. Bunu der demez, ikisi bir oldu benim üzerime çullandılar ve beni bir güzel dövdüler. Kolum kırıldı, kafama da iki dikiş atıldı. Bu yüzden okula gelemedim" der.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar