g-string, motosiklet, kask cezası

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
neme lazimcilik yuzunden bu kadar itlik ürüdü gitti dostum. Siyasetteki itliklerden tut aile ici sikintilara kadar. Dur demezsek nolucak dostum sen soyle. Bugun bu ..pulugu yapana goz yumuyoruz yarin kendini sahilde becertiyor. Ona goz yumuyoruz coluk cocuga goz dikiyor kansizlar. Bitmiyor yani. Yilanin basini kucukken ezeceksin diycem de kobra piton oldular anasini satayim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu yapan bir erkek ve annenle trafikte giderken tam onune gecti. Malzemeye takmis bi corap geziyo kansiz napican

Kafanı çevirecen aga, başka şeride geçicen, yavaşlıcan geçcek gitcen, bakmak zorunda değiliz. Diyortsanki zorla taciz ediyor ne yapsam kurtulamıyorum, şikayet edersin olur biter.

Sayıp sövmek sana zarar bana zarar değil, banane :ROFLMAO:
Bu arada bir abiden duymuştum, ".ospuya bile .ospu demeyeceksin, ne şartlarda bu hale geldiğini bilemezsin."
Sen inançlı bir abiye benziyon, senin için bu sözü şu şekilde güncelleyebiliriz, insanlara hakaret etmek, bir şeylerle itham etmek onların haklarına girmek oluyor, yapma çok göze batıyorsun :ROFLMAO:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
neme lazimcilik yuzunden bu kadar itlik ürüdü gitti dostum. Siyasetteki itliklerden tut aile ici sikintilara kadar. Dur demezsek nolucak dostum sen soyle. Bugun bu ..pulugu yapana goz yumuyoruz yarin kendini sahilde becertiyor. Ona goz yumuyoruz coluk cocuga goz dikiyor kansizlar. Bitmiyor yani. Yilanin basini kucukken ezeceksin diycem de kobra piton oldular anasini satayim

bunu yapan bir erkek ve annenle trafikte giderken tam onune gecti. Malzemeye takmis bi corap geziyo kansiz napican
normal insanlar gülüyor dalga geçiyor ve 10 dakika sonra bu olayı unutuyor harficer insanların kimi düttüğü ne giydiği kendine ne yaptığı seni vallahi ilgilendirmiyor yav

Kafanı çevirecen aga, başka şeride geçicen, yavaşlıcan geçcek gitcen, bakmak zorunda değiliz. Diyortsanki zorla taciz ediyor ne yapsam kurtulamıyorum, şikayet edersin olur biter.

Sayıp sövmek sana zarar bana zarar değil, banane :ROFLMAO:
Bu arada bir abiden duymuştum, ".ospuya bile .ospu demeyeceksin, ne şartlarda bu hale geldiğini bilemezsin."
Sen inançlı bir abiye benziyon, senin için bu sözü şu şekilde güncelleyebiliriz, insanlara hakaret etmek, bir şeylerle itham etmek onların haklarına girmek oluyor, yapma çok göze batıyorsun :ROFLMAO:
abi bunları yolda görse kafasını kesecek ya o kafada bi arkadaş bu

Motosikleti
normal insanlar gülüyor dalga geçiyor ve 10 dakika sonra bu olayı unutuyor harficer insanların kimi düttüğü ne giydiği kendine ne yaptığı seni vallahi ilgilendirmiyor yav

abi bunları yolda görse kafasını kesecek ya o kafada bi arkadaş bu

Burda böyle konuştuğuna bakma, bizden fazla bakıyordur o g.te :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Konu başlıgında g-string olmasa bu kadar etkileşim almazdı.

biz de az değiliz he :D
dur, o zaman konuya şöyle bir genişlik getireyim hazır g-string demişken :D

birbirine yakın zamanlarda 2 benzer olay, düşündürücü.
büyük resmi görmek suretiyle, bunlar g-string lobisinin birtakım işleri olsa gerek....

Motosikleti

büyük resmi görmek suretiyle, bunlar g-string lobisinin birtakım işleri olsa gerek....

Çeken adamda da g.t takip sistemi var galiba kamera tam odaklı hiç titreme yok mükemmel bir kayıt :ROFLMAO::ROFLMAO:
Aynı motorlu olabilir belki.

Motosikleti
D400

G.t-Riders

Tamam, teşhircilik hoş bir şey değil, kimse çıplak gezmesin de, ama herkes de biraz kendi nefsine sahip çıksın arkadaş.
Gençliğimde otellerde çalışırken, havuz barda falan, neler neler karşımıza çıkıyordu, valla bakmak istemiyorsam da bakmıyordum. Gidip kimseye de saldırmadım, zaten bir süre sonra hiç dikkat bile etmiyordum, kim çıplak, kim giyinik.

Motosikleti
cbf 150
Estonyada müşterim beni saunaya davet etti. Fin hamamı. Herkes çıplaktı. Hatta şaman gibi biri elinde yaprakla domal dedi ve göte elindeki yaprakla şaplak attı.

Biz bu yollardan geçmişiz g string bizi etkilemez

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Estonyada müşterim beni saunaya davet etti. Fin hamamı. Herkes çıplaktı. Hatta şaman gibi biri elinde yaprakla domal dedi ve göte elindeki yaprakla şaplak attı.

asma yaprağımı yoksa incir yaprağımı ona göre laf atcam 😂😂😂

Motosikleti
yok:(
Esenyurtta boyle dolasmak cesaret ister. Cesaret bile anlamini yitirebilir. helal olsun :D

Motosikleti

Çıplak bir erkek g.tü görmektense diğeri daha makul gibi :ROFLMAO:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İlgi çekmek dışında bence ya uyuşturucu yada fuuş işleri var.
Patron malı vitrine koymuş işte. 🤗

Telefon elimde evin bahçesine öylece bakakaldım, daldım gittim. Allah'ın adını tüm dünyada haykıran ceddin ...pu torunları. Şu rezilliği değil de beni delicesine eleştirenler doluşur birazdan. Onlar aileleriyle çıplaklar kampına gidebilir ya da bir gün kıyafet olarak sadece s..kine çorap takıp gezen biriyle oturup ailecek akşam yemeği de yiyebilirler. Ben medeni değilim. Dağ ayısıyım, mağara adamıyım. Değişmeye de niyetim yok. Çok öfkeliyim. Zoruma gidiyor.
Kusura bakma da senin şalvarın da aplanın ip donundan bir farkı yok.
Genel kabulün dışında olan hal ve hareketlerin temel dayanağı aynıdır. Dikkat çekme ve kendince "meşaz" verme.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Esenyurt (Esencılıs) deyip geçme, çok farklı bir yer, Tepecik oranın yanında Mavişehir kalır. Payitaht'ın g.t deliği orası.
Esenyurtu bilmem.. Ama tepecik tırt.. :)
Murtake duydun mu hiç?..Alsancağın göbeğinde ;)

Teşhircilik suçundan.
Torbacılarını değiştirip farklı fantezilerle yollarına devam ederler.
Fuhuşturucudan göz altına almaları lazım.. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Esenyurtu bilmem.. Ama tepecik tırt.. :)
Murtake duydun mu hiç?..Alsancağın göbeğinde ;)
Travestilerin takıldığı yerse duydum ama Murtake ismini hiç duymadım. Hatta yer aynı yerse bizim şirketten İstanbullu bir arkadaş eşiyle beraber yolu karıştırıp oralarda arabayla turlarken açık camdan çocuğun yanağından makas almışlar. Ben de makasla kurtulduğuna sevinmelisin dedim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Travestilerin takıldığı yerse duydum ama Murtake ismini hiç duymadım. Hatta yer aynı yerse bizim şirketten İstanbullu bir arkadaş eşiyle beraber yolu karıştırıp oralarda arabayla turlarken açık camdan çocuğun yanağından makas almışlar. Ben de makasla kurtulduğuna sevinmelisin dedim.
Yok yok, orası diil.. Şair eşref caddesi orası...
Murtake eski garın ordan eski sümerbankın arkasında kalan atıl alana çok eski göçebeler göçmüş.. .. Şİmdi yerleşikler.. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yok yok, orası diil.. Şair eşref caddesi orası...
Murtake eski garın ordan eski sümerbankın arkasında kalan atıl alana çok eski göçebeler göçmüş.. .. Şİmdi yerleşikler.. :)
İzmir güzel de bazı konularda saçmalık açısından İstanbul'a çok benziyor, iyi semtler içinde berbat yerler var. Misal Etiler'in komşusu Küçük Armutlu, misal Kadıköy içinde eskinin Fikirtepesi, misal Nişantaşı içinde teneke mahallesi vs vs

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

İstanbul Esenyurt'ta iki genç, trafikte seyir halindeki motosiklette uygunsuz kıyafetler ile görüntülendi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından iki isim gözaltına alındı. Kask takmamaktan kadın artçıya cezai işlem uygulandı.​

G.tüne güvenmek böyle birşey demek ki🤣🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar