g-string, motosiklet, kask cezası

İstanbul Esenyurt'ta iki genç, trafikte seyir halindeki motosiklette uygunsuz kıyafetler ile görüntülendi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından iki isim gözaltına alındı. Kask takmamaktan kadın artçıya cezai işlem uygulandı.​

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
herkezin fantezisi :D hava sıcak ev boş olayını yanlış anlamışlar :D

Motosikleti
D400
Göz altına niye alındılar anlamadım 😬

Polis+%C5%9Eikayet+Karikat%C3%BCr%C3%BC.jpg

Motosikleti
cbf 150
Bu arada ben bunları haziran ayında görmüştüm şimdi hatırladım beylikdüzünde bir toplantım vardı arabayla gidiyordum yanımdan geçmişlerdi. Aynı motor kıyafet kız vs. İlgi çekmek dışında bence ya uyuşturucu yada fuuş işleri var.

Teşhircilik suçundan.
Torbacılarını değiştirip farklı fantezilerle yollarına devam ederler.
Teşhir suçu için tamamen çıplak olmaları gerekmez mi (kanunu tam bilmiyorum merak ettim)
Bence kızda mini etek vardı , gazlayınca yukarı açıldı ve iç çamaşırı göründü..

Bu tişörtle binincede olur , sırtına doğru yukarı açılır..

Bu arada ben bunları haziran ayında görmüştüm şimdi hatırladım beylikdüzünde bir toplantım vardı arabayla gidiyordum yanımdan geçmişlerdi. Aynı motor kıyafet kız vs. İlgi çekmek dışında bence ya uyuşturucu yada fuuş işleri var.

aeis hizmeti ihtimali benimde aklıma geldi

Yasa dışı bir halt yiyen asla ilgi çekmek istemez yav mantıklı bir yorum değil , ama daha öncede böyle görüntüleri varsa sanal alemde takipçi sayısı için yapıyorlar demekki vede cezayı haketmişler 😅

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Göstermiycekse niye giysin ki?
Göstermiş..
Çekemeyenlerde cezasını kesmiş :)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kanunsuzlugu ovecek halim yok ama bence boyle binmek serbest olmali... Yeter, gina geldi sakalli erkek motorcu gormekten 😁😁. Boylesine ben varim, evet evet evet. 😜

Motosikleti
cbf 150
kimse şu soruyu sormuyor oda ilginç motor durdugunda? hiçmi inip yürümüyorlar? esenyurt nasıl bir yer? miami ne

Ben tayt giyiyorum
Biliyorum. Geçen Lastikçide çatalını görmüşler. Rengini söylemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul Esenyurt'ta iki genç, trafikte seyir halindeki motosiklette uygunsuz kıyafetler ile görüntülendi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından iki isim gözaltına alındı. Kask takmamaktan kadın artçıya cezai işlem uygulandı.​

Arkadan Taksici Cabbar Abi gelse.. Şu Manzaraya kitlense kalsa.. Arkadan biii geçirse buna. Kask yok zaten. Mazallah

Teşhir suçu için tamamen çıplak olmaları gerekmez mi (kanunu tam bilmiyorum merak ettim)
Bence kızda mini etek vardı , gazlayınca yukarı açıldı ve iç çamaşırı göründü..

Bu tişörtle binincede olur , sırtına doğru yukarı açılır..
Yok cinsel bölge göstermesi yeterli tam çıplaklığa bakmıyor.
Savcı talep edince gözaltı sorgulanmıyor da tabi.
Kasıtsız olma ihtimali yok kafaların normal olma ihtimalide yok :)
Özgürlük böyle bir şey değil.

Motosikleti
RKS TNT 202
Telefon elimde evin bahçesine öylece bakakaldım, daldım gittim. Allah'ın adını tüm dünyada haykıran ceddin ...pu torunları. Şu rezilliği değil de beni delicesine eleştirenler doluşur birazdan. Onlar aileleriyle çıplaklar kampına gidebilir ya da bir gün kıyafet olarak sadece s..kine çorap takıp gezen biriyle oturup ailecek akşam yemeği de yiyebilirler. Ben medeni değilim. Dağ ayısıyım, mağara adamıyım. Değişmeye de niyetim yok. Çok öfkeliyim. Zoruma gidiyor.

Motosikleti
D400
Telefon elimde evin bahçesine öylece bakakaldım, daldım gittim. Allah'ın adını tüm dünyada haykıran ceddin ...pu torunları. Şu rezilliği değil de beni delicesine eleştirenler doluşur birazdan. Onlar aileleriyle çıplaklar kampına gidebilir ya da bir gün kıyafet olarak sadece s..kine çorap takıp gezen biriyle oturup ailecek akşam yemeği de yiyebilirler. Ben medeni değilim. Dağ ayısıyım, mağara adamıyım. Değişmeye de niyetim yok. Çok öfkeliyim. Zoruma gidiyor.

zaten medeniyet değil ki bu o.. luk :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar