g-string, motosiklet, kask cezası

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Telefon elimde evin bahçesine öylece bakakaldım, daldım gittim. Allah'ın adını tüm dünyada haykıran ceddin ...pu torunları. Şu rezilliği değil de beni delicesine eleştirenler doluşur birazdan. Onlar aileleriyle çıplaklar kampına gidebilir ya da bir gün kıyafet olarak sadece s..kine çorap takıp gezen biriyle oturup ailecek akşam yemeği de yiyebilirler. Ben medeni değilim. Dağ ayısıyım, mağara adamıyım. Değişmeye de niyetim yok. Çok öfkeliyim. Zoruma gidiyor.
birader g stringi sana mı giydirdiler sanki sanane ya milletten istediğini giysin beğenmediğin bi müzik açılınca beğenmediğin bi kanal açılınca yapıyorsun bakmıyorsun değiştiriyorsun buna da bakmayıver sen tam tersine bakakalmışsın dalıp gitmişsin bana o kadar da rahatsız olmamışsın gibi geldi :D

Motosikleti
RKS TNT 202
birader g stringi sana mı giydirdiler sanki sanane ya milletten istediğini giysin beğenmediğin bi müzik açılınca beğenmediğin bi kanal açılınca yapıyorsun bakmıyorsun değiştiriyorsun buna da bakmayıver sen tam tersine bakakalmışsın dalıp gitmişsin bana o kadar da rahatsız olmamışsın gibi geldi :D
kafana yazik

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçen ay arabayı bakıma götürmek için Haramidere sanayi sitesinde gittiğimde dönüş yolunda oradan Beylikdüzüne doğru giderken görmüştüm bunları. Demek hep oralarda geziniyorlarmış.
Yazık yaa hiç kafa yok ekipman giymemiş, bir kaza yapsa derileri soyulacak, gençlik, cahillik deyip geçmiştim.

Yine geçen ay yunanistan'da tatildeyken arabayla şehir içi ya da şehir dışında bu şekilde motorla gidene çok rastladım. Tamam yz, çok sıcak ama bari ekipman giyselermiş yazık ya bir kaza olsa hiç akılları yok dedim.

Yani bu gibileri niye açtılar diye eleştirmem, bana ne, isteyen istediği gibi giyinsin, rahatsız olan bakmasın, rahatsız olmayıp bakmak isteyen de öküz gibi bakmasın rahatsız etmeden baksın derim, ama motosiklete biniliyorsa ona uygun giyinmek lazım.

Motosikleti
D400
kusura bakmayn da yolda g-stringli bir artçı görüp dikkati dağılmayacak KADIN / ERKEK yoktur.

Varsa da kördür.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Memleketi her türden geri zekalı doldurdu. Sıkıştık kaldık.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Arkadaşlar tamam, motosiklet ekipmanı önemli doğru.
Şimdi kimse beni yemesin, instagram keşfetinizde en az 1 adet taytlı dekolteli abla vardır.
Daha da artsın, çok medeniyiz biz...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Arkadaşlar tamam, motosiklet ekipmanı önemli doğru.
Şimdi kimse beni yemesin, instagram keşfetinizde en az 1 adet taytlı dekolteli abla vardır.
Daha da artsın, çok medeniyiz biz...
1y7wjc1.jpeg

bi enduro bi de koreli bacı hayalimiz var...

Telefon elimde evin bahçesine öylece bakakaldım, daldım gittim. Allah'ın adını tüm dünyada haykıran ceddin ...pu torunları. Şu rezilliği değil de beni delicesine eleştirenler doluşur birazdan. Onlar aileleriyle çıplaklar kampına gidebilir ya da bir gün kıyafet olarak sadece s..kine çorap takıp gezen biriyle oturup ailecek akşam yemeği de yiyebilirler. Ben medeni değilim. Dağ ayısıyım, mağara adamıyım. Değişmeye de niyetim yok. Çok öfkeliyim. Zoruma gidiyor.

Bütün bu hislere kapılmak yerine bana ne demek daha az yorucu değil mi? Samimi olarak tam bu yazdığımı merak ederek soruyorum.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650

Hocam koy g.tüne gitsin. Bu kadar sinir stres bedene zararlı. Boşver sanane, isteyen istediğini giysin...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet maalesef var. ister istemez çıkıyorlar karşıma ve direkt engelliyorum :)))
Tercih meselesi hocam, aramızda engellemeyenler var :ROFLMAO:

Motosikleti
D400
Konu başlıgında g-string olmasa bu kadar etkileşim almazdı.

biz de az değiliz he :D

Motosikleti
RKS TNT 202
Bütün bu hislere kapılmak yerine bana ne demek daha az yorucu değil mi? Samimi olarak tam bu yazdığımı merak ederek soruyorum.
neme lazimcilik yuzunden bu kadar itlik ürüdü gitti dostum. Siyasetteki itliklerden tut aile ici sikintilara kadar. Dur demezsek nolucak dostum sen soyle. Bugun bu ..pulugu yapana goz yumuyoruz yarin kendini sahilde becertiyor. Ona goz yumuyoruz coluk cocuga goz dikiyor kansizlar. Bitmiyor yani. Yilanin basini kucukken ezeceksin diycem de kobra piton oldular anasini satayim

Hocam koy g.tüne gitsin. Bu kadar sinir stres bedene zararlı. Boşver sanane, isteyen istediğini giysin...
bunu yapan bir erkek ve annenle trafikte giderken tam onune gecti. Malzemeye takmis bi corap geziyo kansiz napican

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar