- Motosikleti
- (planlanan) TVS Jupiter 125
- Konu Yazar
Güncel motosiklet ehliyet sınav parkuru (2025)
Ehliyet sınavını acunun dominikteki parkurlarında yapsınlar.. Kim alıyor kim alamıyor görelim... :) Ona gerek yok. Vitesli motorcular sekizi sukuterle iki denemede yapsın ben tamamım😁 (Alevlendirek ki şu u atmayı kafada oturtalım.) Evet u larda dönecek var. Motoristler şu u yu bir açıklasın😜😀
www.motosiklet.net
Yakında A2 ehliyet sınavına gireceğim ve U dönüşü beni en çok ürküten nokta. Çok şükür 8 çizmekte fena değilim ancak U'da hala iyi sayılmam. Bajaj Pulsar ile birkaç defa denediğimde rahat şekilde yaparken TVS Apache (sınav motorum) ile zorlanıyorum.
Bunun mutlaka bir püf noktası olmalı ve fark ettiğim tek nokta dönüşü yaparken dönüşün yarısına gelmeden direksiyon tam sol yapılırsa kurtarma şansınız olmuyor. *Belki tecrübeli sürücüler "bunu fark etmedin mi" diyebilir ancak gerçekten sürücü kursu eğitimi dışında hiçbir motosiklet deneyimim yok.
U dönüşü hala yeni gelmiş sayılabileceğinden (2025'de gelmiş galiba) YouTube'daki birçok eski rehber videosunda bahsedilmiyor bile. O yüzden tavsiyeleriniz varsa kesinlikle duymak isterim.