- Motosikleti
- Çükü Olanın Dükü Olur.
Dışarıdan bakan biri olaraktan hakikaten annamıyorum yani.
Ne kadar para o kadar köfte. Sonuçta GBP 7500 verdin ve seni tatmin etmeyip mutlu etmediyse pratikte çöpe atmış oluyorsun o parayı. Tatmin olduysan ne mutlu sana; ama başkası tatmin olmuyorsa da "hocam sen de hiç f/p'tan anlamıyorsun yea" diye ukalalık yapmaya gerek yok. Birinci önceliği değildir.ya sen artık bence kasıtlı olarak yapıyorsun bunu,
hornet 7500 pound
street triple r 10400 pound
sizler, street triple r da olan brembo ya 120 hp olmasına falan bakarak hornet i eleştiriyosunuz.
yok nisssin var dandik, yok arka maşa balkon, plastik kalitesi falan..
yahu el insaf sen strret triple ı aldın ama hornetin yuzde 50 daha fazlasına aldın..
bunları eleştirmek ne haddinize diyorumm.
hornet 1000 sp 155 hp lik canavar 10000 pound eeee şimdi napıcaz cyan ?
işte bu yuzden hornet 1000, z900 falan bol bol satarken dandik triple 765 e kimse bakmıyor.
bu motorlar varken kim nspsın triumph ı yavvvv. ?
ondan sonra da diyosun ki ben satışlara bakmam,
bakma sen![]()
Başka bir yerde yineledim sanırım, Mühendislik Matematiğinde (evet, sosyalci değilim) temel analizin amentüsüdür: Ya karı maksimize edecek bir yöntem bulacaksınız, yada zararı minimize edecek bir seçenek geliştireceksiniz...
Marjinal Fayda Eğrisi falan diyeceğim de, bazıları bön bön bakacak yine, alın okuyun biraz...
Hadi İngilizce'si Türkçe'sinden iyi olanlar için de ekleyeyim;
![]()
Bir kıyak daha yapıp bunu forumun anlayacağı dile çevirelim: Ya elinizdeki mevcut para ile alabileceğiniz en iyi motosikleti seçeceksiniz, yada belli bir kalitedeki motosikleti alabilmek için gerekli para maliyetine katlanacaksınız. İkisi birden olmuyor maalesef. Anca forumda polemik üretirsiniz...yani yok öyle, "hem karnım doysun, hem pastam dursun"...
Şimdi böyle yazınca bana ukala, çok bilmiş falan diyor bazıları. Ne yapalım arkadaş, siz de kafayı çalıştıracaksınız biraz. Öyle hazıra konmanın da bir maliyeti var...
Kısaca Burakcım (@Burak Kara) forumla boşuna uğraşıyorsun bu konularda. He de geç...Hem bak ne demiş Mark Twain
![]()
Harcanıyorunuz burada...Başka bir yerde yineledim sanırım, Mühendislik Matematiğinde (evet, sosyalci değilim) temel analizin amentüsüdür: Ya karı maksimize edecek bir yöntem bulacaksınız, yada zararı minimize edecek bir seçenek geliştireceksiniz...
Marjinal Fayda Eğrisi falan diyeceğim de, bazıları bön bön bakacak yine, alın okuyun biraz...
Hadi İngilizce'si Türkçe'sinden iyi olanlar için de ekleyeyim;
![]()
Bir kıyak daha yapıp bunu forumun anlayacağı dile çevirelim: Ya elinizdeki mevcut para ile alabileceğiniz en iyi motosikleti seçeceksiniz, yada belli bir kalitedeki motosikleti alabilmek için gerekli para maliyetine katlanacaksınız. İkisi birden olmuyor maalesef. Anca forumda polemik üretirsiniz...yani yok öyle, "hem karnım doysun, hem pastam dursun"...
Şimdi böyle yazınca bana ukala, çok bilmiş falan diyor bazıları. Ne yapalım arkadaş, siz de kafayı çalıştıracaksınız biraz. Öyle hazıra konmanın da bir maliyeti var...
Kısaca Burakcım (@Burak Kara) forumla boşuna uğraşıyorsun bu konularda. He de geç...Hem bak ne demiş Mark Twain
![]()
Harcanıyorunuz burada...
Daha kültürlü , daha okumuş , kafası çalışan motorcuların olduğu başka sitelere gidin..
Çok değil 2 seneye bize benzersiniz..
Bu arada dediklerinden bişey annayan varsa beri gelsin anlatsın lo..
Çok gücümüze gidiyo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kadar para o kadar köfte. Sonuçta GBP 7500 verdin ve seni tatmin etmeyip mutlu etmediyse pratikte çöpe atmış oluyorsun o parayı. Tatmin olduysan ne mutlu sana; ama başkası tatmin olmuyorsa da "hocam sen de hiç f/p'tan anlamıyorsun yea" diye ukalalık yapmaya gerek yok. Birinci önceliği değildir.
Asıl sen kafanı yorma , git balıklama atla suya.. Dikkat et kuma kayaya çakılma...Zaten kısıtlı aklın varsen kafanı yorma alp sittir et.
senin için ekstra 100 kulac daha atacam soz lann
sende ac spor kanalını 3 buyuklerin transfer gundemini izle.
şşş osimen i gs aldı mı şimdi noldo o iş ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Asıl sen kafanı yorma , git balıklama atla suya.. Dikkat et kuma kayaya çakılma...Zaten kısıtlı aklın var
osimen kim ? Akraban falan mı ?..
siz böyle yaptıkça kendini abdurrahman çelebi sanmış. ayıptırDışarıdan bakan biri olaraktan hakikaten annamıyorum yani.![]()
İstediğini sansın..Mal ortadasiz böyle yaptıkça kendini abdurrahman çelebi sanmış. ayıptır
videoda söylenen sinkaflı ifadeler için affedin lakin akla direk bu video geliyor
Bizim küçük prens de öyle, artık gençliğinde Çinçin'de nasıl ezilmişse bedenini büyütmeye kendini adamış. Günlük 25 ton kaldırmaktan ziyade başka bir şeyi kaldırabilse hayatta daha mutlu olurdu. Neyse yapacak bir şey yok, kaza yapsa da geberse diyeceğim ama motor kullanamıyor göt engelli ve 3 km menzilli yetersiz delikanlı.siz böyle yaptıkça kendini abdurrahman çelebi sanmış. ayıptır
videoda söylenen sinkaflı ifadeler için affedin lakin akla direk bu video geliyor
kimden bahsediyorsun anlamadım ama sen hiç konuşma hacı.Bizim küçük prens de öyle, artık gençliğinde Çinçin'de nasıl ezilmişse bedenini büyütmeye kendini adamış. Günlük 25 ton kaldırmaktan ziyade başka bir şeyi kaldırabilse hayatta daha mutlu olurdu. Neyse yapacak bir şey yok, kaza yapsa da geberse diyeceğim ama motor kullanamıyor göt engelli ve 3 km menzilli yetersiz delikanlı.
Kıl dönmesi mi varmış ?..Bizim küçük prens de öyle, artık gençliğinde Çinçin'de nasıl ezilmişse bedenini büyütmeye kendini adamış. Günlük 25 ton kaldırmaktan ziyade başka bir şeyi kaldırabilse hayatta daha mutlu olurdu. Neyse yapacak bir şey yok, kaza yapsa da geberse diyeceğim ama motor kullanamıyor göt engelli ve 3 km menzilli yetersiz delikanlı.
Kıl dönmesi değil de muhtemelen uzvu amaç dışı kullanmaktan kaynaklıKıl dönmesi mi varmış ?..
Simitli konfor seleler çıkmış..
50 km garanti![]()
Ayar çekiyor yahuadam gelmiş bize f/p anlatıyor yahu
pragmatizmin 1,3 kentallik canlı örneğiyle boğuştuk biz. hangi paraçokomel eğrisinin haddine iktisat teorisi okuyun demekAyar çekiyor yahu
Ticaret bakanlığı ölçüler ve ayarlar müdürlüğünü göreve davet ediyorum...![]()
Bu konulara girme bence..Ağır gelebilirpragmatizmin 1,3 kentallik canlı örneğiyle boğuştuk biz. hangi paraçokomel eğrisinin haddine iktisat teorisi okuyun demek
Benim için motorun satış rakamları bir şey ifade etmiyor; ne bir sonraki sahibi için motosiklet alıyorum, ne aldığım kararla ilgili bir doğrulamaya ihtiyacım var, ne de aldığım karar doğrulandığında orgazmik bir zevk alıyorum. (En fazla "e ne olacağıdı yapraaam" derim...) Hiçbir aldığım mal için başkaları da alıyor mu beğeniyor mu çok satıyor mu falan gibi bir merak duymadım hayatımda, bu meraka sahip olmak ilginç bir şey olsa gerek; anlatsana biraz?...
şaka şaka senın için az satılan motor daha iyi biliyorum sdsgshf
Hep bunlar can sıkıntısından işte..Benim için motorun satış rakamları bir şey ifade etmiyor; ne bir sonraki sahibi için motosiklet alıyorum, ne aldığım kararla ilgili bir doğrulamaya ihtiyacım var, ne de aldığım karar doğrulandığında orgazmik bir zevk alıyorum. (En fazla "e ne olacağıdı yapraaam" derim...) Hiçbir aldığım mal için başkaları da alıyor mu beğeniyor mu falan gibi bir merak duymadım hayatımda, bu meraka sahip olmak ilginç bir şey olsa gerek; anlatsana biraz?