Yahu tamam uzatma sonuçta bir motosiklet hakkında fikrimizi dile getiriyoruz.Suçüstü mü yakalandım? Aahahaha...nedir hocam böyle kül yutmaz hafiye pozları? Öncesini okumayan da devlet sırlarını falan ifşa ederken beni bastın zannedecek...alem adamsın valla
Derinlemesine tartışmaların ömrü uzun olmuyor, bilmiyor musun? Şu forumda en aklı başında adamlardan biri diye düşündüğüm seninle bile analitik düzlemde tartışamıyoruz, sen bile verdiğim kaynakları okumuyorsun, 3. mesajdan sonrası makaraya sarıyor işte. Kaynak göstererek açtığım konuların izlenme oranlarına bak, bir de zincir temizliği konularınaBu da bahsettiğin konu, her şey açık değil mi?
Yav bu forumda "motoruma atladım altın almaya gittim" diye açılan konular sayfalarca rating alıyor. Şu konu bile millete çerez niyetine. Nerede derinlemesine ve disiplinler arası konuşacağız?Kaza Videoları İzlemenin Sürücü Davranışı Üzerine Etkileri
Biliyoruz ki, farklı sosyal mecralarda en çok izlenen içerikler arasında genellikle kaza videoları başı çekiyor. Bunu özellikle periyodik olarak servis eden ünlü hesaplar da var. Ciddi bir görüntülenme, reyting alıyorlar. Bir sonraki bölüm heyecanla bekleniyor, falan... Peki bu tür kaza...www.motosiklet.net
Hem bak enolaguy "burası içerikli tartışma yeri değil" demiş ve sen de bunu beğenmişsin
Hangi Cyan'a inanalım? enolaguy'ı onaylayan Cyan'a mı, yoksa bana "derdin derinlemesine ve disiplinler arası tartışmak değil" diyen Cyan'a mı?
Bence senin kafan biraz karışık. Başta da paragrafımı gayet anlaşılır ve net bulmuştun, sonra ne olduysa enolaguy ayarlarını bozdu senin. Belki de fazla köftedendir, bilemedim
Neyse, valla enteresan adammışsın.
NOT: 200 kelimeye İngilizce olanlar dahil değildi. Onları da katarsan ortalamayı yakalarsınOlmadı sizin grup dışarıdan destek verecektir...
![]()
Kompleks veya cehalet yada psikolojik sorun varsa da var (kendi adıma) yapacak birşey yok sonuçta motosikletler üstüne kendi fikrimi yazmaya devam edeceğim.