- Konu Yazar
Öncelikle selamlar 2024 yılının Kasım ayında kredi kartına taksit ile CFMOTO 250SR aldım motorumu İstanbul'dan bir bayiden satın alarak Ankara'ya getirttim(tanıdığım başka bir firmanın bayisi aracı oldu) motorumun sırasıyla 1000,3000 ve 5000 olmak üzere bakımlarını yetkili serviste yaptırdım geçtiğimiz aylarda 150 km/h ile giderken motorum bir anda stop etti sonrasında bir şekilde motoru evime sonrasında çekici hizmeti ile servise bıraktım,o zamanlar başımın bu kadar ağrıyacağını tahmin etmiyordum akü'nün sarj olmadığını falan düşünüyordum her neyse servis motosikletin motor kısmında bir sorun olduğunu fakat daha net konuşabilmek için bloğu sökeceğini söyledi 3 hafta kadar servisin bloğu sökmesini bekledikten sonra servisin arayarak motorun bloğunun komple dağıldını üst kapak contasının yandığını bloğun komple yeni blok ile değiştirilmesi gerektiğini söyledi firmaya bu durumun garanti kapsamına girip girmediğini sorduğumda ise firma ile görüştük maalesef garantiye almıyolar dedi fakat resmi olarak yazı henüz gelmedi dedi dün ise resmi olarak motorun garanti kapsamında onarılmayacağını resmi yazı ile CFMOTO servise iletmiş,bu durumda şikayetvar'a durumu anlatıp verilen kararı kabul etmediğimi yazınca CFMoto benim ile sesli olarak iletişime geçip tekrardan bana motorun garanti kapsamına kesin olarak girmediğini söyledi, durum bu tüketici mahkemesine başvuracağım bütün evrakları hazırladım fakat süreç biraz uzun servis 1 yıl kadar süreceğini söylüyor bu sürecin ve ben şu an motoru satın aldığım bana fatura kesen bayiyi mi şikayet etmeliyim yoksa CFMOTO'nun Türkiye temsilcisi Uğur Motorlu Araçları mı şikayet etmeliyim lütfen konuda bilgisi olan forumdaşlar yardımcı olursa sevinirim. ( CFMOTO PİŞMANLIKTIR )