- Motosikleti
- Pilsan Cobra
Biraz daha yaşlı olsada africa twinne alabilirsin mesela? V strom bir çıtadır onun üstünde atlayıp geçecek atlet daha henüz doğmadı.
Bunun dışında
Tiger 900
Belki Tiger 660 sport’ta olabilir
Bmw f serileri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi dedim ya anlamayan adamı çekecek birşey yok v stromda. Konfor ve sorunsuzluk için olumsuz hiç birşey diyemem.Yeni kasalarda ön far tasarımını değiştirdiler, sahiden daha çirkin oldu. bendeki 2015 modeli gibi eski modellerde yanyana iki far göz gibiydi, öndeki gaga ile saftirik papağan görünümü vardı, çirkindi ama sevimliliği de vardı, yeni modelde far tasarımı ile sevimliliği de gitmiş ama buna rağmen motordan anlayan sevgili dostum Cyan aldıysa bir bildiği vardır dedim, bana da 2015 modeli denk geldi hem de kırmızıydı, aldım işte iyi ki almışım, sağolasın Cyan.
Yani bu çirkinlikle motordan anlamayanın alması zor, anca motordan anlayan insan konforunu, rahatlığını, eğlencesini anlar da alır, üzerine binince zaten görünmüyor o çirkin tasarım, eee bizler de 50 yaşını geçmiş ihtiyarlar olarak etraftan nasıl görüneceğimizi dert edecek yaşları çoktan geçtik.
Konuyu açan arkadaş 48 yaşındaymış, 40 dese tracer falan derdim ama 50'ye yaklaşmış, yenge ile de gezmek istiyormuş, o zaman tam ona göre motor işte başka ne önereyim? Tam da bütçesi dahilinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen daha gençsin, vstrom yaşın gelmedi.![]()