Triumph tiger 800 serisinde hem asfalt, hemde asfalt/arazi ağırlıklı güzel motorlar(5 versiyonu olması lazım) var kilo beygir oranı da güzel (95 beygir diye hatırlıyorum) fiyatları da makul seviyelerde. Uzun yola, araziye de gelir, şehiriçi de üzmez, Hiç araştırdın mı?
bulduğum motor buydu bana bu fiyata bedava gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum
Hay ağzın bal yesin. Bir belki şaft-zincir olayı moral bozabilir ama ben de alsam lenduha gibi Super Tenere alacağıma Tiger 800 alırdım. Zaten bu arkadaş 250 cc tek silindirden geçiyor, Tiger ona uçak gibi gelecektir.Triumph tiger 800 serisinde hem asfalt, hemde asfalt/arazi ağırlıklı güzel motorlar(5 versiyonu olması lazım) var kilo beygir oranı da güzel (95 beygir diye hatırlıyorum) fiyatları da makul seviyelerde. Uzun yola, araziye de gelir, şehiriçi de üzmez, Hiç araştırdın mı?
araştırdım tabiki xrx sanırım en dolu olanı kağıt üstündeki her şeyi çok güzel tam benim aradığım gibi ama dijital gösterge olmaması beni çok soğuttu şaft yerine zincirli olması döküm jant olması da cabası ha 2 3 hafta sonra istediğim motor ilandan kalkarsa diye https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tiger-xrx-2015-2016-cikisli-1259554787/detay bunu da kesinlikle listeye ekledimTriumph tiger 800 serisinde hem asfalt, hemde asfalt/arazi ağırlıklı güzel motorlar(5 versiyonu olması lazım) var kilo beygir oranı da güzel (95 beygir diye hatırlıyorum) fiyatları da makul seviyelerde. Uzun yola, araziye de gelir, şehiriçi de üzmez, Hiç araştırdın mı?
Sen kafada bitirmişsin zaten olayı, ben motosiklet tercihlerimi mantıkla değil kalp ile yaparım, kalp ok ise gerisi teferruattır ve pek sallamam.. sen de öyle görünüyorsun, al geç sampsonte kardeşim keyfine bak aç gazını keyfe mutluluğa gerisi boş.araştırdım tabiki xrx sanırım en dolu olanı kağıt üstündeki her şeyi çok güzel tam benim aradığım gibi ama dijital gösterge olmaması beni çok soğuttu şaft yerine zincirli olması döküm jant olması da cabası ha 2 3 hafta sonra istediğim motor ilandan kalkarsa diye https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tiger-xrx-2015-2016-cikisli-1259554787/detay bunu da kesinlikle listeye ekledim
660 tenere ye 400k yazmışlarsampsonte ye bak iyi bir f/p motoru bulmus.
310.000 tl yi masaya şak diye koysan mecbur ok diyecek.
dandik dundik motorlar 400 e dayanmışken iyi tercih bence.
lanet olsun benim africanın piyasasasını dusuren bunun gibi adamlar iştee. 310 a motor mu satılır yazık yazık.
Fikrim yoktur ama Niyetimizi sorarsan Güzeldir.2014 ve sonrası elektronik süspansiyonlu dijital göstergeli super tenereler hakkında fikirleriniz nelerdir
660 tenere ye 400k yazmışlar
bırak 310 u 410 a bile vereceğim benzin döker yakarım bu kadar malımı öldürtmem
Burada genel yorumlar süpertenere alınır mı alınmaz mı üzerine yapılmış. Süpertenere alınmasına alınırda 250 cf motodan sonra senin alman bana göre doğru olmaz. Daha orta segment bir motorla birkaç yıl geçirmen senin için daha mantıklı olacaktır....
bence siz çok abartıyorsunuz hemen hemen orta sınıf bi enduroyla aynı hızları aynı performansı var hadi ağırlık problem deseniz 260 kg sadece bana ağır değil 30 yıl motosiklet süren adama da ağırBurada genel yorumlar süpertenere alınır mı alınmaz mı üzerine yapılmış. Süpertenere alınmasına alınırda 250 cf motodan sonra senin alman bana göre doğru olmaz. Daha orta segment bir motorla birkaç yıl geçirmen senin için daha mantıklı olacaktır....
Öyle olsun genç adambence siz çok abartıyorsunuz hemen hemen orta sınıf bi enduroyla aynı hızları aynı performansı var hadi ağırlık problem deseniz 260 kg sadece bana ağır değil 30 yıl motosiklet süren adama da ağır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
600 700cc bi orta sınıf motorla bence bu motorun hiç bi farkı yok onu süren bunu da sürer
Rasyonel olmayan düşünceler bunlar....
ulen 310 a satacağıns koy kenarda dursun arada kullan falan.
bak ben 145.000 km deki at ı max 370 e satabilirim.
bu fiyata satanı zitsinler.. yallah forza alın ipneler diyorum.
...
Zevkler ve renkler meselesi dostum. İmkanım olsa her yıl başka bir motora binerim, Avrupalı, Japon, Çinli demem her çiçekten bal misalidikkatini cekiyo mu memcos, millet donup dolasıp yine japon alıyor.
yok hornet yok tenere.. bak daha yeni gsx alındı.
bir kişi de cıkıp yaa ben aprilia aldım/alıyorum
veya tiger 1200 aldım alacam demiyor.
neden ?
cunku aklın yolu bir. evet
Vallahi ben de 250 cc'den geçtim, bir ay alışamadım. Dedim ula bu ne bildiğin roket gibi gidiyor namıssızHay ağzın bal yesin. Bir belki şaft-zincir olayı moral bozabilir ama ben de alsam lenduha gibi Super Tenere alacağıma Tiger 800 alırdım. Zaten bu arkadaş 250 cc tek silindirden geçiyor, Tiger ona uçak gibi gelecektir.
Mekanikten anlayan adam böyledir işteİmkanım olsa her yıl başka bir motora binerim, Avrupalı, Japon, Çinli demem her çiçekten bal misali....
Biraderim Burağın Afrikaya yapışsana , kilometresini hiç kafaya takma ben dahil burda 5-6 kişi motoru gördük , kazasız , bakımı hiç aksatılmamış çiçek gibi Africa , adam motora aksesuar bile eklememiş bak anla ne kadar orjinal..tuaregi övdük piyasası yükseldi bi ilan attık ertesi gün satıldı ben bidaha bu foruma bişi yazmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu sefer de yüksek km africa twin kovalayacam bakalım
dünyanın en iyi afrikası olsun yine burağın africası diye almamBiraderim Burağın Afrikaya yapışsana , kilometresini hiç kafaya takma ben dahil burda 5-6 kişi motoru gördük , kazasız , bakımı hiç aksatılmamış çiçek gibi Africa , adam motora aksesuar bile eklememiş bak anla ne kadar orjinal..
Te Allah'ım çocuk polemiği seviyor evet haklısındünyanın en iyi afrikası olsun yine burağın africası diye almam