Bu kitabı okumadan kontağı çevirmeyin

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
dönelim. la nedir bu touring yaygaranız sizin?
dl650, transalp vs sürdüm zamanında, hiç sevemedim bu türü
belki de bizim ülke dışında bu kadar seveni yoktur veya MT de böyle bir çeteleşme mi var nedir yani?
dağ bayır gezecek olsam safkan cross alırım
caddede süreyim desen naked var
sürat desem ss olur veya naked var işte
uzun yol seven için curiserdan daha iyi bir seçenek yok bence
hani böyle bir baltaya sap olamamış ne iş olsa yaparım abi diyen, hiç bir konuda tam yetkin olmayıp her konuda ahkam kesen tipler vardır ya, öyle işte
aynen aynen cruiserla çok güzel uzun yol yaparsın bi de bedavadan böbrek taşı düşürürsün :D

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Türkler mu kıtasından doguya ve batıya dogru ayrıldı batıya gidenlere kızıldereli dediler doguya gidenlere Türk dediler.
Mu kıtası tamamen mitolojik, hiç bir kanıt yok.

İlk proto-türkler 5000-6000yıl kadar önce Altay bölgesinde görülen bir topluluk. Bu arada Türkiyede kendimizi Türk sayıp sondan eklemeli dilini kullanıyoruz ama genlerimizdeki Türk dna’sı oranı %20 civarıydı yanlış bilmiyorsam. Coğrafya dil örfler ve dini sahiplendiğimiz için Türküz. Bu konuda derin araştırmalar yürütmüş Atatürk. O yüzden “Ne mutlu Türküm diyene” diyoruz.

Edit: myharitage diye bir şirket var dna’nızı gönderiyor ve öğreniyorsunuz etnik kökeni
Tabi size kit göndermeleri için bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynen aynen cruiserla çok güzel uzun yol yaparsın bi de bedavadan böbrek taşı düşürürsün :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ben de denedim ama sevemedim tadını.
73a9ddf2-d54d-48e3-b3dd-8f83c8931cf071731cbb-6233-4750-9ebd-c8ce30b7822f.jpg

Motosikleti
kawasaki eliminator 500
Aaaaaaaa geçen hafta İzmir-Eskişehir yaptım gezine gezine yaklaşık 900km arası git-gel, böbrek sorunu yaşamam o zaman kolay kolay.

Motosiklet----> Kawasaki Eliminatör 500

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Aaaaaaaa geçen hafta İzmir-Eskişehir yaptım gezine gezine yaklaşık 900km arası git-gel, böbrek sorunu yaşamam o zaman kolay kolay.

Motosiklet----> Kawasaki Eliminatör 500
ama cruiser dedik naked veya supersportlarda kullanılan bloğu cruiser iskeletine geçirince bahsettiğimiz cruiserlardan olmuyor

@sampsonte kardeşimizin bahsettiği cruiserlar sanırım Harley'in sportsterları.
harleycilere sorsan sportsterleri cruiserdan bile saymazlar fat boylardan glidelardan bahsediyorum

Motosikleti
cbf 150
Harley sporster cruiser değildir gerçekten senelerce kullandım. Bildiğin bonevllie gibi naked motor işte ve göt ağrısı veriyor maşallah johnny sins gibi selesi var

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Len chopper desek olmuyor, cruiser desek olmuyor nedir bu Harley sportster? Hangi sınıfta?

Alt tarafı deri yelek giyip gözleme yiyip döneceğiz, daha motorun sınıfını bilmiyoruz.

Motosikleti
D400
Şu konuyu gördükçe gıcık oluyorum ne sacma bir başlıktır.

sosyal medyada influcerların attığı sacma paylaşım başlıkları gibi.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sportster şehir içi motorudur. Küçük ve sportif sürüş hedefli (harleye göre sportif) olduğundan uzun yol hedefiyle kullanılacak alet değil. Alınacaksa 1200 alınmalı, daha titreşimsiz.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Mu kıtası tamamen mitolojik, hiç bir kanıt yok.

İlk proto-türkler 5000-6000yıl kadar önce Altay bölgesinde görülen bir topluluk. Bu arada Türkiyede kendimizi Türk sayıp sondan eklemeli dilini kullanıyoruz ama genlerimizdeki Türk dna’sı oranı %20 civarıydı yanlış bilmiyorsam. Coğrafya dil örfler ve dini sahiplendiğimiz için Türküz. Bu konuda derin araştırmalar yürütmüş Atatürk. O yüzden “Ne mutlu Türküm diyene” diyoruz.

Edit: myharitage diye bir şirket var dna’nızı gönderiyor ve öğreniyorsunuz etnik kökeni
Tabi size kit göndermeleri için bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor.

abi ona bakarsan herşey mitolojik ama benimde edindiğim bilgilere dayanarak mu kıtası, atlantis ve 1 şehir vardı unuttum adını gerçek olan yerşelimler.
@Birkannn bi kaç tane site var derin konular içerip anlatan eve gidince yazarım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir diğer inanışa göre de Türkler, Hz.Nuh'un oğlu Yafes'in soyundan gelmektedir.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bir diğer inanışa göre de Türkler, Hz.Nuh'un oğlu Yafes'in soyundan gelmektedir.
Abi bunlar ideolojik, 6000 yıl öncesi yok bilimsel olarak. En azından şu anlık.

Sportster uzun yol motorudur kullanana bakar sporster cbf dir harleyin yıllarca gizlediği
Abi 125cc motorla nordkappa gitti ismet abi. Elbette sportsterda gider. Honda todayde gider istersen. Üretim amacından bahsediyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi bunlar ideolojik, 6000 yıl öncesi yok bilimsel olarak. En azından şu anlık.

Abi 125cc motorla nordkappa gitti ismet abi. Elbette sportsterda gider. Honda todayde gider istersen. Üretim amacından bahsediyorum.
Ben pek geçmişi ya da inanışları sallamıyorum, benim için önemli olan bugünü yaşamak ve geleceğe bakmak. O öyle demiş, bu böyle demiş zerre umrumda değil, biz gelecek için ne halt ediyoruz, benim için o önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar