Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dönelim. la nedir bu touring yaygaranız sizin?
dl650, transalp vs sürdüm zamanında, hiç sevemedim bu türü
belki de bizim ülke dışında bu kadar seveni yoktur veya MT de böyle bir çeteleşme mi var nedir yani?
dağ bayır gezecek olsam safkan cross alırım
caddede süreyim desen naked var
sürat desem ss olur veya naked var işte
uzun yol seven için curiserdan daha iyi bir seçenek yok bence
hani böyle bir baltaya sap olamamış ne iş olsa yaparım abi diyen, hiç bir konuda tam yetkin olmayıp her konuda ahkam kesen tipler vardır ya, öyle işte
İlk proto-türkler 5000-6000yıl kadar önce Altay bölgesinde görülen bir topluluk. Bu arada Türkiyede kendimizi Türk sayıp sondan eklemeli dilini kullanıyoruz ama genlerimizdeki Türk dna’sı oranı %20 civarıydı yanlış bilmiyorsam. Coğrafya dil örfler ve dini sahiplendiğimiz için Türküz. Bu konuda derin araştırmalar yürütmüş Atatürk. O yüzden “Ne mutlu Türküm diyene” diyoruz.
Edit: myharitage diye bir şirket var dna’nızı gönderiyor ve öğreniyorsunuz etnik kökeni
Tabi size kit göndermeleri için bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor.
Harley sporster cruiser değildir gerçekten senelerce kullandım. Bildiğin bonevllie gibi naked motor işte ve göt ağrısı veriyor maşallah johnny sins gibi selesi var
Sportster şehir içi motorudur. Küçük ve sportif sürüş hedefli (harleye göre sportif) olduğundan uzun yol hedefiyle kullanılacak alet değil. Alınacaksa 1200 alınmalı, daha titreşimsiz.
İlk proto-türkler 5000-6000yıl kadar önce Altay bölgesinde görülen bir topluluk. Bu arada Türkiyede kendimizi Türk sayıp sondan eklemeli dilini kullanıyoruz ama genlerimizdeki Türk dna’sı oranı %20 civarıydı yanlış bilmiyorsam. Coğrafya dil örfler ve dini sahiplendiğimiz için Türküz. Bu konuda derin araştırmalar yürütmüş Atatürk. O yüzden “Ne mutlu Türküm diyene” diyoruz.
Edit: myharitage diye bir şirket var dna’nızı gönderiyor ve öğreniyorsunuz etnik kökeni
Tabi size kit göndermeleri için bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor.
abi ona bakarsan herşey mitolojik ama benimde edindiğim bilgilere dayanarak mu kıtası, atlantis ve 1 şehir vardı unuttum adını gerçek olan yerşelimler. @Birkannn bi kaç tane site var derin konular içerip anlatan eve gidince yazarım
Ben pek geçmişi ya da inanışları sallamıyorum, benim için önemli olan bugünü yaşamak ve geleceğe bakmak. O öyle demiş, bu böyle demiş zerre umrumda değil, biz gelecek için ne halt ediyoruz, benim için o önemli.