Honda dünyayı şok etti.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
ya şimdi konunun orkunla veya 3.5 lt yaktırmamla ne ilgisi var ?

ben diyorum ulen bu ovduğunuz alet, ovulduğu kadar varsa neden kimse yuzune bakmıyor ?
...
Burada alet öven bir sen varsın sevgili @Burak Kara. Alet övmenin bence matah bir tarafı yok, bununla birlikte paramızı basıp almışız işte, başka övgüye ne gerek var?

Satamadın işte elinde kaldı. Yahu ben o zamanında kimsenin almadığı yüzüne bakmadığı, hatta senin de ilanıyla dalga geçmiş olduğun CB500F'ü 4 sene 35.000 km kullanıp üzerine 1.000$ nominal kârla (reelde ya sıfıra sıfır olmuştur ya da en fazla %5 zarar etmişimdir...) sattım gitti. Benim taraftan bakınca çok da matah bir şey değil AT.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burada alet öven bir sen varsın sevgili @Burak Kara. Alet övmenin bence matah bir tarafı yok, bununla birlikte paramızı basıp almışız işte, başka övgüye ne gerek var?

Satamadın işte elinde kaldı. Yahu ben o zamanında kimsenin almadığı yüzüne bakmadığı, hatta senin de ilanıyla dalga geçmiş olduğun CB500F'ü 4 sene 35.000 km kullanıp üzerine 1.000$ nominal kârla (reelde ya sıfıra sıfır olmuştur ya da en fazla %5 zarar etmişimdir...) sattım gitti. Benim taraftan bakınca çok daha matah bir şey değil AT.

haaaaa şöyleeee.
işte honda farkı bu, kendi agzınla soyluyosun.

sen guzzi, trumph, ducati aldığında bu kadar kolay ve az zararla satabilecek miydin ?

hala elinde kaldı diyosun, 142.000 km olmus her motorun satışı zordur.

vstrom um olsa sanki super fiyata gidecekti.
dukati olsa zaten o kmleri goremez dsfsds

adam 70k da ki motoruna 410.000 diyor. ee ben bu adamla mucadele edemem ki..

340.000 a da zikzeler beni satmam.

ya zaten adam gibi kullanılan her japon 200.000 yapar, yapmalı.

vstrom demode dedik, italyan avusturya malları gibi dayanıksız demedik
Valla şaşesi alüminyum alaşım tee 2002 de yapmış Suzuki , senin Africa nın demir şaşesinden çok daha ileri bir mühendislik,
Bütün Vstromlar çift eksantrikli dünyanın kabul ettiği en performanslı üretim tekniğidir , Africa da eksantrigin tekini uçurmuş Honda demode hangisi sen karar ver ,
At de teknoloji adına bir DCT var , çok satmasının sebebide bence otomatikte rakipsiz olması ama diğerleride benzer sistemler sundu..

Valla şaşesi alüminyum alaşım tee 2002 de yapmış Suzuki , senin Africa nın demir şaşesinden çok daha ileri bir mühendislik,
Bütün Vstromlar çift eksantrikli dünyanın kabul ettiği en performanslı üretim tekniğidir , Africa da eksantrigin tekini uçurmuş Honda demode hangisi sen karar ver ,
At de teknoloji adına bir DCT var , çok satmasının sebebide bence otomatikte rakipsiz olması ama diğerleride benzer sistemler sundu..

valla sizle uğraşılmaz.

o celik saseli africa senin dl 1050 den 20 kg hafiff.

tartışmıyorum artık. bence biraz okuyun okuyun dadafass

Motosikleti
haaaaa şöyleeee.
işte honda farkı bu, kendi agzınla soyluyosun.

sen guzzi, trumph, ducati aldığında bu kadar kolay ve az zararla satabilecek miydin ?
...
Yahu bize oku oku falan deyip de Ducati ve Triuph fiyat listelerine hiç bakmıyorsun ama? 2025 MTS V2 783k, 2025 900GT 720K, 2024 Kickstart Stelvio 750k (kalmamıştır). Arada temiz 200k fiyat farkı var (Africa Twin fiyat listesi güncelleniyor şu anda - fark daha da artacaktır...), bismillah derken kâr ettim zaten? Ayrıca bunlar ikinci elde fiyatı çok daha fazla düşen modeller ikinci elde de çok avantajlılar...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dct li ve manuel Africa satışlarında orantı nedir acaba ?
Bence %90-95 DCT, %10-5 manuel. Bizim millet para harcarken "vermişken en iyisini / pahalısını ver" diyen çok "ince eleyen / sık dokuyan"(!) bir millettir. :D Adamın harcayacak 1.000k parası var, düz vites mi alacak? Kendine konduramaz! Bunların mantık kurma şekli böyle oluyor...

Dct li ve manuel Africa satışlarında orantı nedir acaba ?

pujahajwhshaa

ya yeminn ediyorum araplar, iran falan israil karsında nasıl caresizse siz de benim karsımda oylesiniz adafagsgs

cunku sunduğum argumanlar cok sağlam burda 40 vstromcu olsanız yine basedemezsiniz ahaha

neyse nikicim,

africa neden cok satıyora fazla kafa yormayın contaları yakarsınız dafsgsgd

asıl soru; sizin muthis suziniz neden surunuyor ?

hadi avrupalı adamlar dandik aprilia, motoguzzi, ktm gibi dayanıksız problemli ve nazlı motorlara bakmıyor, bunun bir mantığı var.

ama suzuki vstrom tas gibi. eee o zaman ?

yapay zekadan yardım alın bence.

ahshahshs

pujahajwhshaa

ya yeminn ediyorum araplar, iran falan israil karsında nasıl caresizse siz de benim karsımda oylesiniz adafagsgs

cunku sunduğum argumanlar cok sağlam burda 40 vstromcu olsanız yine basedemezsiniz ahaha

neyse nikicim,

africa neden cok satıyora fazla kafa yormayın contaları yakarsınız dafsgsgd

asıl soru; sizin muthis suziniz neden surunuyor ?

hadi avrupalı adamlar dandik aprilia, motoguzzi, ktm gibi dayanıksız problemli ve nazlı motorlara bakmıyor, bunun bir mantığı var.

ama suzuki vstrom tas gibi. eee o zaman ?

yapay zekadan yardım alın bence.

ahshahshs
Tıkanınca Africa çok satıyor sazını alıyor eline vuruyor tellere tellere 🤣
Biz amatormüyüz birader hangi motoru alacağımıza yolda karar veririz peeehhh 😅
Keyif vermeyen motora bedava versen binnem , yahu kendi motorumdan indim Africa ya bindim daha ilk frende ödüm koptu , alışmam 10 dk sürdü , çok satıyormuş ahaha asfalta uygun kaliteli bir amortisör eklesin söz bende alacam 😆
Şu yeni 19 inç tüpsüz jantlı modelini çok merak ediyorum ama yalan yok , insallah hüsran yaşamam kullanınca..

Motosikleti
Tıkanınca Africa çok satıyor sazını alıyor eline vuruyor tellere tellere 🤣
Biz amatormüyüz birader hangi motoru alacağımıza yolda karar veririz peeehhh 😅
Keyif vermeyen motora bedava versen binnem , yahu kendi motorumdan indim Africa ya bindim daha ilk frende ödüm koptu , alışmam 10 dk sürdü , çok satıyormuş ahaha asfalta uygun kaliteli bir amortisör eklesin söz bende alacam 😆
Şu yeni 19 inç tüpsüz jantlı modelini çok merak ediyorum ama yalan yok , insallah hüsran yaşamam kullanınca..
Bir Honda'da iyi amortisör beklemek? Yapma bunu @Nikkfurie 🤣 💦
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla sizle uğraşılmaz.

o celik saseli africa senin dl 1050 den 20 kg hafiff.
...
Düz 1050 en hafif Africa Twin'den sadece 10kg ağır. DE versiyona neden bakıyorsun? Hatta DE olmayan versiyon ile 19" Africa Twin bire bir aynı ağırlıkta; 242kg.

Son düzenleme:
yaa hala cevap yetiştirme cabalarıı...

honda nın amortisorune laf soyleyenlere bakın puhahahaha

yavvvv tamam tammam bir tek sizler üstatsınız tüm dünya amator sdsgsh

zorla bana 2026 modelini aldıracaksınız..

cyan da guzzi alsın da biraz eğlence cıksın yavvvv cok sıkıcı boyle agahss

Motosikleti
yaa hala cevap yetiştirme cabalarıı...

honda nın amortisorune laf soyleyenlere bakın puhahahaha

yavvvv tamam tammam bir tek sizler üstatsınız tüm dünya amator sdsgsh

zorla bana 2026 modelini aldıracaksınız..

cyan da guzzi alsın da biraz eğlence cıksın yavvvv cok sıkıcı boyle agahss
O Honda'nın amortisörüne laf söyleyen adam zamanında NC'ye komple ön - arka Hyperpro upgrade yapmak için para dökmüş birisi yalnız. (Allah için güzel olmuştu valla...) Ömründe de hiç asfaltta kullanmak için Karoo 4 lastik almak gibi amatörlükler falan da yapmamıştır... 😜 :ROFLMAO: 💦

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar