Honda dünyayı şok etti.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi motosiklet dediğimiz şey direkt olarak hislere oynayan bir alet, artık günümüzde aynı donanımlara sahip olan motosikletler aynı güvenilirliğe sahip oldular. Mekanik sorunsuzluk demek ama elektroniğin verdiği hislerde bir başka.

Şu dünyaya geldiğimiz maksimum 70-80 sene, kafa rahat yaşayacağımız 10 sene ya var ya yok bu yüzden ne almak istiyorsak gözünün yaşına bakmadan almalı.
Eee işte benim vstrom alışım böyle oldu. Hem mekanik sorunsuzluk hem kamp malzemelerini yükle hanımı artçı alıp sınırı geçip uzun gezilere çıkayım hem de bizim köfteci rotalarında çukurlar falan üzmesin diye bir şey ararken ve sıfır param varken denk gelince neden olmasın deyip hemen aldım, iyi ki almışım. Ama gençlere gelmez, öyle ahım şahım tipi yok, tracer 9 misali uçar kaçar karakteri de yok, tam Don Kişot'un yaşlı beygiri Rocinante gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynennn çok..

butun dunya hattaa.

africa da zaten sırf cok satıyor diye hep millet hucum ediyor bu motora.

vstrom da hep tipten kaybediyor zatennn..

vstromcuların kafa cok değişik calışıyor yav :d
AT şimdi yüksek hacim motor, 1000cc üzeri. Bizim vstrom 650'ler orta hacim. Şimdi xmax 250 kullanırken birden bire litrelik motora nasıl geçeyim, kocaman AT'nin üzerine bile tırmanamazdım ben ki vstrom 650 alınca bile çok ağır geldi gözüme, hemen kapalı alanda eğitim ayarladım. AT hacmindeki motorlar bence vstrom 650'den sonrası olur, ee AT alayım diyecek kadar vstrom 650'nin gücü yetmiyor aşamasına gelirsem de o paraları verince niye AT alayım, GS alır daha konforlu gezerim. Yani AT tamam iyi güzel motor da dağda taşta offroad yollarda pakistan, afganistan gibi medeniyetin uğramadığı yerlerde gezilecekse AT alınır ama ben bu yaştan sonra İstanbul'un avrupa yakasına bile geçmek istemiyorum en fazla Avrupa yollarında gezerim bana vstrom yeter sonrasında 60 yaşını geçince GS düşünürüm yine AT aklıma gelmez. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Punctum , lutfen gelir mlsin su zavallı vstrımculara bşleyler anlat.

ben senin kadar guzel tokatlayamıyorum. acı ama gercek :(

Motosikleti
Ama sadece Türkiye değil dünya geneli pek satmıyor sanki...( Kaynak; Burak Kara )
işte böyle genel kullanıcı kitlesinin dikkatini çekmeyen bir motor, anca sahip olup konforunun tadını alanlar fanatiği oluyor diğer herkes niye bu kadar övüyoruz diye bize deli bunlar diye bakıyor, vstrom almadan önce vstrom öven arkadaşlara ben de öyle bakıyordum, ne var ki bu motorda işte diyordum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Suzukiciler başkasının motoruna bok atmaz Burakçım. Sadece kendi motorlarını severler. Başkalarınında kendi motorlarını sevdiğini bilirler.

Motosikleti
Ns200 15"
Eee işte benim vstrom alışım böyle oldu. Hem mekanik sorunsuzluk hem kamp malzemelerini yükle hanımı artçı alıp sınırı geçip uzun gezilere çıkayım hem de bizim köfteci rotalarında çukurlar falan üzmesin diye bir şey ararken ve sıfır param varken denk gelince neden olmasın deyip hemen aldım, iyi ki almışım. Ama gençlere gelmez, öyle ahım şahım tipi yok, tracer 9 misali uçar kaçar karakteri de yok, tam Don Kişot'un yaşlı beygiri Rocinante gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AT şimdi yüksek hacim motor, 1000cc üzeri. Bizim vstrom 650'ler orta hacim. Şimdi xmax 250 kullanırken birden bire litrelik motora nasıl geçeyim, kocaman AT'nin üzerine bile tırmanamazdım ben ki vstrom 650 alınca bile çok ağır geldi gözüme, hemen kapalı alanda eğitim ayarladım. AT hacmindeki motorlar bence vstrom 650'den sonrası olur, ee AT alayım diyecek kadar vstrom 650'nin gücü yetmiyor aşamasına gelirsem de o paraları verince niye AT alayım, GS alır daha konforlu gezerim. Yani AT tamam iyi güzel motor da dağda taşta offroad yollarda pakistan, afganistan gibi medeniyetin uğramadığı yerlerde gezilecekse AT alınır ama ben bu yaştan sonra İstanbul'un avrupa yakasına bile geçmek istemiyorum en fazla Avrupa yollarında gezerim bana vstrom yeter sonrasında 60 yaşını geçince GS düşünürüm yine AT aklıma gelmez. :)
Abi sende güzelim V-Strom'u öldürdün. Gidişi bence yeterli, konforuda güzel.

Ama şöyle bir detay var üst bütçelere çıkacak olsam 2025 Multistrada V2 alır geçerim. Fuarda üstüne çıktığımda her şey 4/4 geldi bana, hafifliğide sanki bir Pulsar gibiydi.

Motosikleti
Abi sende güzelim V-Strom'u öldürdün. Gidişi bence yeterli, konforuda güzel.

Ama şöyle bir detay var üst bütçelere çıkacak olsam 2025 Multistrada V2 alır geçerim. Fuarda üstüne çıktığımda her şey 4/4 geldi bana, hafifliğide sanki bir Pulsar gibiydi.
Öldürmedim yaa, gidişi tabi ki bana fazlasıyla yetiyor, konforu da güzel.
Ama dediğin gibi, AT bütçelerine çıkınca çok daha güzel seçenekler var, medeni yerlerde gezeceksem o bütçelere param varsa Multistrada çok güzel tipli motor bence de. ama o bütçelere çıkacak olsam yine konfor için GS düşünürdüm ama gözleme yemeye gitmezdim, Trakya'da köfte var, ama GS alınca Yunanistan'a geçip kalamar yiyesim gelirdi hep ki bunu vstrom 650 ile de yaptım, GS'ciler gözleme yesin ben köfte yiyorum arada sınırı geçip kalamara doyarım. :)

Motosikleti
Ns200 15"
Öldürmedim yaa, gidişi tabi ki bana fazlasıyla yetiyor, konforu da güzel.
Ama dediğin gibi, AT bütçelerine çıkınca çok daha güzel seçenekler var, medeni yerlerde gezeceksem o bütçelere param varsa Multistrada çok güzel tipli motor bence de. ama o bütçelere çıkacak olsam yine konfor için GS düşünürdüm ama gözleme yemeye gitmezdim, Trakya'da köfte var, ama GS alınca Yunanistan'a geçip kalamar yiyesim gelirdi hep ki bunu vstrom 650 ile de yaptım, GS'ciler gözleme yesin ben köfte yiyorum arada sınırı geçip kalamara doyarım. :)
Abi aslında bütün olay günün sonunda 2 teker üstünde olmak, gerisininde pekte bir önemi yok. :)

Bunu bana yazan da 1000cc motorda 3,5 yaktırıyorum diye övünen, orada burada AT öven - gereksiz ve fikirlerini neden s.klememiz gerektiği belli olmayan - narsistleri foruma taşıyan bir arkadaş. :D

ya şimdi konunun orkunla veya 3.5 lt yaktırmamla ne ilgisi var ?

ben diyorum ulen bu ovduğunuz alet, ovulduğu kadar varsa neden kimse yuzune bakmıyor ?

ya efendim işte vstrom çok çirkinmişte, yok efendim Trump u da coğunluk secmişmiş o nedenle coğunluk bişey ifade etmezmişteee,
yok vstrom 250 basıyomuştaaa..

hikayeleerrrrrrer.

sanki biz çok satıyor diye africa alıyoruz. ..
olm uyanın artık, insanlar bu motoru daha iyi diye alıyor..

herhangi bir elit avrupa ülkesinde africa 2000 falan satıyorken diğeri 200 300 falan satıyor.

kendinize gelin ve diz çökün artık beyler.
fanatizm iyi bişey değil.,

ha yine siz vstrom ovunnnn..ama bari alemlerin kralına laf edip komik olmayın.

tesekkurlerrrr

2002 den beri üretilen motor için nasıl satılmıyor diyorsunuz anlamıyorum , kim alıyor birader bunca Vstrom'u , yoksa Suzuki bunca senedir eş dost akrabaya mı dağıtıyor ürettiğini 😅

Motosikleti
2002 den beri üretilen motor için nasıl satılmıyor diyorsunuz anlamıyorum , kim alıyor birader bunca Vstrom'u , yoksa Suzuki bunca senedir eş dost akrabaya mı dağıtıyor ürettiğini 😅
gidip hintli çinli alacağıma 9 yaşında japon aldım, vstrom olmasaydı alamazdım. iyi ki çirkin de çok piyasası yok. :) Şimdi 10 yaşına gelmiş 37bin km'deki motorumla keyfim yerinde, en az 5 sene daha binerim ben buna, Tomygun'ın kawasakisi gibi 150bin km'ye ulaşma niyetim var.

al abi fransa 2024.

ustun africa ile suzi ye bir bak.

almanya ve italya verilerilerinde ilk 30 motoru koyuyor.

zavallı suzi oralarda yok. cok acı :(

siz yine cogunluk alıyo diye iyi mi oluyor hahayttttt tan devam edin bence

puhaha

al abi fransa 2024.

ustun africa ile suzi ye bir bak.

almanya ve italya verilerilerinde ilk 30 motoru koyuyor.

zavallı suzi oralarda yok. cok acı :(

siz yine cogunluk alıyo diye iyi mi oluyor hahayttttt tan devam edin bence

puhaha
Ben satış rakamıyla falan konuşmuyorum , biri 2004 digeri 2013 iki tane Vstromu sıfır aldım toplam 200.000 km kullandım sattım , sıfır sıkıntı , gayet keyifli yolculuklar yaptım , konfor kısmı kullandığım birçok motordan da daha iyiydi Africa dan da iyiydi , kısacası kendi tecrübemle yazıyorum kaale alan alır almayan gitsin çok satan hangisiyse onu alsın , amatör adamlar sürüyü takip etsin 😅

Ben satış rakamıyla falan konuşmuyorum , biri 2004 digeri 2013 iki tane Vstromu sıfır aldım toplam 200.000 km kullandım sattım , sıfır sıkıntı , gayet keyifli yolculuklar yaptım , konfor kısmı kullandığım birçok motordan da daha iyiydi Africa dan da iyiydi , kısacası kendi tecrübemle yazıyorum kaale alan alır almayan gitsin çok satan hangisiyse onu alsın , amatör adamlar sürüyü takip etsin 😅

ya zaten adam gibi kullanılan her japon 200.000 yapar, yapmalı.

vstrom demode dedik, italyan avusturya malları gibi dayanıksız demedik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar