İstanbul içi bmw ustası aranıyor tavsiye lütfen

Merhaba f750gs motorum için ustalardan yüzüm gülmedi tavsiye edebileceğiniz işi yapar ama hakkınıda alır diyebileceğiniz bir ustaya yönlendirirseniz beni çok sevinirim tşkler

Ataşehir'de Nazım usta var Speed Moto , Güngören'de Ibrahim Usta , Maslak'da Leven't usta Teknisyen motor ilk aklıma gelenler üçünüde tavsiye ederim..

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Bugün gsci bir abi ile konustum, adv istanbuldan. Motosenkron ataşehir varmış. Sadece bmw bakıyor.

F54

eyvah bizim honda'cı burak bu konuyu görmesin koskoca marka nın istanbulda bile ustası bulunmuyorsa diye başlar gerisini siz bile hayal edimezsiniz 😁😁😁

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güngören GS motor İbrahim Usta.

eyvah bizim honda'cı burak bu konuyu görmesin koskoca marka nın istanbulda bile ustası bulunmuyorsa diye başlar gerisini siz bile hayal edimezsiniz 😁😁😁
90 lı yıllardan beri bu coğrafyada olan bir motorun ustasıda parçasıda bulunur , sadece İstanbul'da da değil büyük birçok şehirde Bmw den anlayan adamlar var , üstelik bu adamlar yetkili servisdekileri çırak diye dükkanına sokmayacak seviyede tecrübeli ustalar..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Doğrudur abi ben duyduğumu ilettim. Yetkili serviste Yamaha Ersoy dışına gitmem, ustamda ayrı.
Ben de bir başka Yamaha yetkili servisi denedikten sonra Yamaha Ersoy dışında gitmemiştim.
Suzuki alınca bir kaç yetkili servis gezdim, telefonla konuştum, bakım için gözüm tutmadı, zaten 200km yol gitmek yerine yaşadığım ilçede sanayide titiz bir usta buldum ona yaptırdım bakımları.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Floryada HB Motosiklet tavsiye ederim
kawasaki yetkili servisi ama çok BMW bakiyor kendide motorcu

HB Motosiklet - Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, BMW Özel Servis

https://g.co/kgs/o7XF57Z

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

BMW F750 eski motor değil ve ustalardan yuzum gulmedi diyor.

İşte BMW bu yaaa.

sorun yumağı.

Biz africa da ne yapıyoruz peki ? Yağ filtrsi hava filtresi değiştir devam et.

@bravetaxi , rica etsem yaşadığınız sorunları yazabilir misiniz ?

Tesekkurler​

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
cbf 150
BMW f750 de ne sorun varda ustalardan yana şansızsınız? Gerçekten bende merak ettim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Borusan'a götürmeyeceksek neden BMW alıyoruz acep? Bu da benim merak ettiğim konu. (Gerçi @Nikkfurie yukarıda yazmış "...yetkili servisdekileri çırak diye dükkanına sokmayacak seviyede tecrübeli ustalar..." varmış piyasada, bu tip bir ustaya gitmek zorunda kalmak için ciddi bir sorun olması lazım - onlar da ucuz değiller yani, Borusan'dan çok farkları olmaz diye düşünüyorum...)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
90 lı yıllardan beri bu coğrafyada olan bir motorun ustasıda parçasıda bulunur , sadece İstanbul'da da değil büyük birçok şehirde Bmw den anlayan adamlar var , üstelik bu adamlar yetkili servisdekileri çırak diye dükkanına sokmayacak seviyede tecrübeli ustalar..
68 de Denizli'nin Buldan ilçesinde peder bey biniyordu Bmw'ye. O tarihte, orada binmiş senelerce.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bir başka Yamaha yetkili servisi denedikten sonra Yamaha Ersoy dışında gitmemiştim.
Suzuki alınca bir kaç yetkili servis gezdim, telefonla konuştum, bakım için gözüm tutmadı, zaten 200km yol gitmek yerine yaşadığım ilçede sanayide titiz bir usta buldum ona yaptırdım bakımları.
Abi sen yaparsın düz bakımı, ne gerek var oraya buraya gitmeye.

68 de Denizli'nin Buldan ilçesinde peder bey biniyordu Bmw'ye. O tarihte, orada binmiş senelerce..
GS serilerini düşünerek 90 lar yazdım ama evet daha eski modelleride vardı TR de hatta çalışır vaziyette Ege bölgesindeki motofestlerde hersene bir iki tane görüyorum , İzmir'de bu motorları yenileyen bir kaç tecrübeli usta ile de tanışmıştım , Can İlbasmış iki zamanlı Java'lara da yeniden hayat veren çok tecrübeli bir usta dükkanınada gitmiştim sonra..

Peder beyin 68 ne durumda acaba hala sizde mi ?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
GS serilerini düşünerek 90 lar yazdım ama evet daha eski modelleride vardı TR de hatta çalışır vaziyette Ege bölgesindeki motofestlerde hersene bir iki tane görüyorum , İzmir'de bu motorları yenileyen bir kaç tecrübeli usta ile de tanışmıştım , Can İlbasmış iki zamanlı Java'lara da yeniden hayat veren çok tecrübeli bir usta dükkanınada gitmiştim sonra..

Peder beyin 68 ne durumda acaba hala sizde mi ?
Yok değil İstanbul'a taşınırken satmış. 90'lere kadar sattığı kişideydi. En son gene bir akrabamda vardı, halihazırda garajındaydı. Geçenlerde vefat etti. Çocukları ne yaptı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar