Motosenkron Bostancı'da her marka motora bakıyor..Bugün gsci bir abi ile konustum, adv istanbuldan. Motosenkron ataşehir varmış. Sadece bmw bakıyor.
90 lı yıllardan beri bu coğrafyada olan bir motorun ustasıda parçasıda bulunur , sadece İstanbul'da da değil büyük birçok şehirde Bmw den anlayan adamlar var , üstelik bu adamlar yetkili servisdekileri çırak diye dükkanına sokmayacak seviyede tecrübeli ustalar..eyvah bizim honda'cı burak bu konuyu görmesin koskoca marka nın istanbulda bile ustası bulunmuyorsa diye başlar gerisini siz bile hayal edimezsiniz![]()
Doğrudur abi ben duyduğumu ilettim. Yetkili serviste Yamaha Ersoy dışına gitmem, ustamda ayrı.Motosenkron Bostancı'da her marka motora bakıyor..
Ben de bir başka Yamaha yetkili servisi denedikten sonra Yamaha Ersoy dışında gitmemiştim.Doğrudur abi ben duyduğumu ilettim. Yetkili serviste Yamaha Ersoy dışına gitmem, ustamda ayrı.
eyvah bizim honda'cı burak bu konuyu görmesin koskoca marka nın istanbulda bile ustası bulunmuyorsa diye başlar gerisini siz bile hayal edimezsiniz![]()
68 de Denizli'nin Buldan ilçesinde peder bey biniyordu Bmw'ye. O tarihte, orada binmiş senelerce.90 lı yıllardan beri bu coğrafyada olan bir motorun ustasıda parçasıda bulunur , sadece İstanbul'da da değil büyük birçok şehirde Bmw den anlayan adamlar var , üstelik bu adamlar yetkili servisdekileri çırak diye dükkanına sokmayacak seviyede tecrübeli ustalar..
Abi sen yaparsın düz bakımı, ne gerek var oraya buraya gitmeye.Ben de bir başka Yamaha yetkili servisi denedikten sonra Yamaha Ersoy dışında gitmemiştim.
Suzuki alınca bir kaç yetkili servis gezdim, telefonla konuştum, bakım için gözüm tutmadı, zaten 200km yol gitmek yerine yaşadığım ilçede sanayide titiz bir usta buldum ona yaptırdım bakımları.
GS serilerini düşünerek 90 lar yazdım ama evet daha eski modelleride vardı TR de hatta çalışır vaziyette Ege bölgesindeki motofestlerde hersene bir iki tane görüyorum , İzmir'de bu motorları yenileyen bir kaç tecrübeli usta ile de tanışmıştım , Can İlbasmış iki zamanlı Java'lara da yeniden hayat veren çok tecrübeli bir usta dükkanınada gitmiştim sonra..68 de Denizli'nin Buldan ilçesinde peder bey biniyordu Bmw'ye. O tarihte, orada binmiş senelerce..
Yok değil İstanbul'a taşınırken satmış. 90'lere kadar sattığı kişideydi. En son gene bir akrabamda vardı, halihazırda garajındaydı. Geçenlerde vefat etti. Çocukları ne yaptı bilmiyorum.GS serilerini düşünerek 90 lar yazdım ama evet daha eski modelleride vardı TR de hatta çalışır vaziyette Ege bölgesindeki motofestlerde hersene bir iki tane görüyorum , İzmir'de bu motorları yenileyen bir kaç tecrübeli usta ile de tanışmıştım , Can İlbasmış iki zamanlı Java'lara da yeniden hayat veren çok tecrübeli bir usta dükkanınada gitmiştim sonra..
Peder beyin 68 ne durumda acaba hala sizde mi ?