- Motosikleti
- Dominar D250
Bu tür gaz verme örnekleri, kısa hesaplarla büyük para kazanma hayali örnekleri çok var"12.000 TL paran var, bu parayı para piyasasında, faizde, emtiada vs bir şekilde büyütmeye başladın, her işleminde %5-%10 kazanç sağladığında para adım adım büyümeye başlayacak,"
hocam kusura bakma sesli güldüm.
bana eski şirletimde çalışan ismai i hatırlattın. baktım android çalışıyo bu. napıyon olm dedim.
"android te oyun yazsak o oyun için ayda sadece 1 tl odeseler(şimdiki 5 tl gibi düşünün) 1 milyon kişi indirip kullansa al sana her ay 1 milyon yaaaa, 1 tl nedirr olm sadece 1 tl yaaa"
diyordu...naptı bilmiyorum.
dafadgsf
bir dönem de dropshipping moda olmuştu, malum şahıs sosyal medyada reklamlarla çok kişiye eğitim satıp köşeyi döndü, eğitim alanların da büyük kısmı hayal satın aldı muhtemelen.
Oyun örneği çok yanlış değil, mobil oyun dünyasında ciddi paralar var o yüzden herkes o işe yöneliyor, şahsen bende çok sardığım bir oyunda oyun içi satın alıma birkaç yüz tl ödemişliğim var
Burada önemli olan bu gaz ile bir adım atmak, harekete geçmek, bir işe başlamak için bahaneleri ve oyalanmayı kenara bırakıp hedefin ne ise o yönde ilerlemek.
bende birilerine bir hedef sunabilirsem, birinin hayatına dokunabilirsem ne ala.
Kendim uyguladığım ve bana çok şey kattığı için başkalarına da faydalı olması adına paylaştım.
Bu konuda mevcut düzen aynen öyle maalesef.Yazı için teşekkürler bileşik getiri muhabbetini biliyorum,harcayan değil biriktebilen birisiyim ama enlfasyona yetisebileceğimi düşünmek çok zor. Çünki ben kenara attığımı biriktirdiğimi, dişimden arttıdığımın çok ötesinde bir zam geliyor![]()
Uzun bir süredir gittiğim bir kurs var, zamların ardı arkası kesilmeyince ilk başladığımdaki kurs ücreti ve maaşım ile mevcut dönemdeki kurs ücretiyle maaşımı karşılaştırdım. Maalesef kurs zammı maaş zammından çok çok ilerde gidiyor, harcamalarımız gelire göre fazla artıyor.