Ne gibi bi problem vardır motorda böyle bi durumda? Hatalı frenleme yaptığımı düşünmüyorum.
Bu arada danışmak istediğim bir konu daha var 1-2 gündür ön frende en ufak frenlemede sık bırak yapıyor dalgalı frenleme yapıyor ama abs devre girmesi gibi değil. Motordan anlayan bir arkadaşım bunlarda disk yamulmasının kronik olduğunu muhtemelen diskin yamulduğunu söyledi. Sizce durum nedir benzer bir şey yaşayan var mı? Motosikleti satacağım artık frenler çok canımı sıkmaya başladı
Balataları cıkartıp kontrol et hocam disk yağlanmış sprey gelmiş vs. olabilir sebeplerden bırısı bu. fren hidroliğinde problem olabılır tekrardan bir yenilet derim hava vs. olabılir.
abs kısmı için ise sensörüne birşey bulaşmış olabilir ya da dediğim gibi bir yazılım güncelleme gerekiyor olabilir.
Disk yamulması kronik olabilir bilmiyorum ama benim ns200'de vardı o yamukluk mevzusu. fren konusunu hiç etkilemedi.
Açıkçası abs sürekli devreye girmesi bir arıza durumu, kimsede duymadım arka frenın tutması cok iyi değil ama dediğiniz kadar da kötü değil.
Ön frenlerden aşırı memnunum gayet başarılı.
En temizi ustaya göstermeniz.