Pili ne kadar dayanır? Azaldığını nasıl anlıyorsunuz? Sanırım led ışığı yok 8077 gibi?8008 kullanıyorum. Parasının hakkını veren bir kilit ve Abusun en yüksek güvenlik sunan kilidi olması lazım.
Sele altına sığabilecek motosikletcilerde disk kilitleri var yanlış hatırlamıyorsam 200-300TL ben onlardan kullanıyorum ufak bir dokunmada bile direkt ötmeye başlıyor . Sulama araçları geçerken üstüne ufak bir su gelse bile direkt ötüyor , yanına da istediğiniz disk kilidini alıp evinize koyacağınız zaman onu dışarıda bir yere bırakırken ucuz olanı kullanabilirsiniz.Bu iki kilidin fiyatları çok yakın. Güvenlik ve kullanım rahatlığı açısından hangisi tercih edilmeli. Teknik özellikler abusun sitesinde yazıyor kullanıcı yorumlarını merak ediyorum?
8078 i bilmiyorum ama 8077 olanı sığıyorHer iki kilitte çok sağlam ve güvenilir kilitler. Pulsar 200ns sele altına hayır sığmaz.
bende 8077 modeli var o ucu ucuna sığıyor ama 78 modelini bilmiyorumTakıp çıkarması 8077 ye göre daha mı zor alarm çalmadan?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de ns 200 ug2 nin sele altına sığar mı?
Hocam seni Allah gönderdiÇift kilit olarak 8008 ve 8077 kullanıyorum. 8008 kaba ve zincir için alanı bulunmakta. Heybetinden ve üzerindeki dökme ABUS yazısından kimse yaklaşmıyor. Gün içi kullanımda da 8077 kullanıyorum. Zincir alanı yok. Dar bir yuvası var. Ancak aşırı sağlam. 6 aydan fazladır kullanıyorum, yağmur çamur bana mısın demedi. 8078'i mağazanın birinde görmüştüm, pek fark yok gibiydi. Site üzerindeki açıklamalarında da öyle ayırt edecek bir farklılık göremedim.
Arkadaşların dediği gibi iki kilit de 1 saniye sonra devreye giriyor. Eğer hızlı değilsen biraz uğraşırsın. Sabahları 8008'in alarmı yüzünden çok küfür yiyorum. Çok yüksek değil ama o sessizlikte yeri göğü inletiyor.
Düzeltme: Yanlış modele bakmışım. 8078 kıyak bir aletmiş.![]()
Sizin motosiklet ns200 değil mi?8078 i bilmiyorum ama 8077 olanı sığıyor
bende 8077 modeli var o ucu ucuna sığıyor ama 78 modelini bilmiyorum
evet 2017 ns 200 abs liBen de yanlış yazmışım aslında 8077 demek istedim. 8078 8077nin aynısı, anahtarsız Bluetooth ile açılan versiyonu aslında. Boyları da aynı sanırım.
Hocam seni Allah gönderdi2 kilidin en boy yükseklik ölçme şansın varsa çok makbule geçer. Pulsar ns 200 sele altına sığar mı merak ediyorum.
Bir de 2 modelin pilleri ne kadar dayanıyor?
Alarm çalmadan takıp çıkarırken 2 model de aynı miktardamı uğraştırıyor? Çok soru oldu ama yazabilirseniz çok sevinirim. Elinde ikisini birden bulunduran yok çünkü
Sizin motosiklet ns200 değil mi?
Sapasağlam anahtar nasıl kilidin içinde kırılıyor ki? Yani öyle çok zor dönme olayı da yok.Abus.larda anahtarın kilit içinde kırılmış olduğu 1-2 örnek hatırlıyorum geçmişten. Hatta geçmişte Wolf kullanan bir arkadaşım çilingirle bile açamamış ve en sonunda ön diskinden feragat etmişti.
Ben herhangi bir cihaza pil alırken duracell alıyorum ama dandik cihazlara duracell almaya üşenirsem bim'de satılan pillerden alıyorum, onların da tipleri duracell gibi ama çakma bim pili işte, onlar bile yeterince iyi. benim için önemli olan pil bitince akmasın yeter.Türkiye'de satılan piller dandik olduğu için pil süresi göreceli konu. İçinde gelen pili 3 yıl kullandım. Sonra tv kumandasına taktım. 8008 hala orjinal pili. Ne kadar alarm çaldığı ile alakalı süreler.