- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Biliyorum. Rakam bu olacakhala güncelleniyor görünüyor hondanın sitesinde
Biliyorum. Rakam bu olacakhala güncelleniyor görünüyor hondanın sitesinde
tüh yaa beklentiyi karşılamadı ( =Biliyorum. Rakam bu olacak![]()
Kimse farkında degil ama Tarihimizin en uzun dönemli Tek Parti dönemini yaşıyoruz .. Faturayı ödemeden çıkış yok !! Bulaşıkların hepsini yıkasak bile ödeyemeyeceğimiz bir hesap var. Cidden bende merak ediyorum.Fiyatlar öyle bir noktaya geldi ki, yeni bir indirim dönemi(ki örtülü faiz artışı akşam saatlerinde gelmişken ihtimal çok düşük) veya ücretlere ara zam artışı gibi bir çözüm sunulmadığı sürece, işin "alışılabilirliği" ya da "anlaşılabilirliği" kalmadı.
Bu dönemi nasıl aşarız cidden merak ediyorum.
Oyu veren de vermeyen de sonuçlardan etkileniyor, problem burada.Yanlış yerde problemi arıyorsunuz, yamaha yada honda değil kök sebeb. AKP ye oy verdiniz 25 sene boyunca. BEN VERMEDİM. Param var istedimi alıyorum, fakir ama akpye oy veren düşünsün. BEN VERMEDİM
hey maşallah. hornetlere az zam gelmiş ya, üzdü.Aylık güncelleme uyarısı
Honda Motosiklet 2025 Güncel Motosiklet Fiyat Listesi | Honda Türkiye
Motosiklet tutkunlarının favorisi Honda motosiklet modellerini incelemek, en güncel 2025 fiyatlarını ve kampanyaları öğrenmek için hemen tıklayın.www.honda.com.tr
Hornet 500 503.500 TL
Hornet 750 648.000 TL
CB650 R 700.000 TL
Africa'lar, NT'ler, Gold Wing'ler güncelleniyor...
Valla motorum değerlenecek diye sevinme hocam. İş boka sarıyor. Satsan yerine koyamayacaksın.hey maşallah. hornetlere az zam gelmiş ya, üzdü.
iyice sarsın ki bi el atsınlar, yoksa düzeleceği yok.Valla motorum değerlenecek diye sevinme hocam. İş boka sarıyor. Satsan yerine koyamayacaksın.
Neye ne kadar zam yaptı yine? Dün baktığımda zam yoktu.honda yine yapıştırdı zammı
horneti takip ediyorum, %1 civarı zam gelmiş hem 2024 modele hem de 2025 modele.Neye ne kadar zam yaptı yine? Dün baktığımda zam yoktu.
Ben de Hornetin 500 lüğünü takip ediyorum da sanırım onda bir zam yok umarım da gelmez. Zaten 200 bin 12 taksit kampanyası da uzamış büyük ihtimalle satamıyorlar 500 leri.horneti takip ediyorum, %1 civarı zam gelmiş hem 2024 modele hem de 2025 modele.