2025 Motosiklet fiyat zamları

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
2025 R3 (EU5+) 475.500 TL.

Eyyy Yamaha, sen ne yapmaya çalışıyorsun :)
Bunun pratik anlamı şudur: Kayda değer sayımız artık son yüksek cc ve/veya orta-üst seviye motosikletlerimizi kullanıyor...

Ticaret savaşlarından bize bir şey düşmezse (düşecek olanın da bedeli olur zaten...), yakında motosiklet değil bir tarafımızı örtecek bez bulma derdinde olacağız.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
650 az yaa, 2024 modelini geçen hafta 611 yaptılar.
Valla artık fiyat algısı yerle bir oldu. Geçen yıl Şubat'ta 360 bine aldığımız motosiklet neredeyse %100 zamlanacak. Olacak iş değil ama oluyor ve bir şekilde önce tepki verip sonra normalleştiriyoruz.

İçindeki su yavaş yavaş ısıtılan kurbağalar gibiyiz vesselam...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun pratik anlamı şudur: Kayda değer sayımız artık son yüksek cc ve/veya orta-üst seviye motosikletlerimizi kullanıyor...

Ticaret savaşlarından bize bir şey düşmezse (düşecek olanın da bedeli olur zaten...), yakında motosiklet değil bir tarafımızı örtecek bez bulma derdinde olacağız.
Valla herkes motosikletine kasko falan yaptırsın. Kullanabildiği kadar da kullansın. Artık 600 cc+ bir motosiklet sıfır otomobil paralarına yaklaştı. Olacak iş değil.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yani ben bir şey değişeceğini sanmıyorum bunlar vergiden dolayı olan zamlar değil keyfi gibi vergi olsa bile sürdürülebilir değil motosikletler satılmadığı sürece illaki düşürecekler olan bu fiyattan alanlara olur ha bu fiyattan alana da üzülmem

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
yani ben bir şey değişeceğini sanmıyorum bunlar vergiden dolayı olan zamlar değil keyfi gibi vergi olsa bile sürdürülebilir değil motosikletler satılmadığı sürece illaki düşürecekler olan bu fiyattan alanlara olur ha bu fiyattan alana da üzülmem
Fiyat düşer mal satılır bir daha da mal gelmez. Bu arada vergiler olmasa fiyatlar çok uçuk da değil. Uçuk olan döviz kurları ve vergiler.

honda 2025 model dioların fiyatını 2024 fiyatına çekmiş. ancak çoğu 2025 modelin fiyatı hala güncellemede. Euro da 43 lirayı geçmiş. Ay sonu sağlam zamlar yolda...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda 2025 model dioların fiyatını 2024 fiyatına çekmiş. ancak çoğu 2025 modelin fiyatı hala güncellemede. Euro da 43 lirayı geçmiş. Ay sonu sağlam zamlar yolda...

elinizi cabuk tutun motorum hala ilanda sadfafad

satamazsssssınnn cok zor.

Kötü motosiklet bayileri adamı araba sahibi yapacak bu gidişle. Bokunu çıkardılar motor fiyatlarının sonra niye çin malı? İşte bunun için yahu

hangi motor, ilan at bakalım?

senin motor hacım.benim motorum satılık değil. Zor bir surec valla yıprattı seni.
Motorunu sattığın an bana bir baklava ısmarlarsın artık. Balıkesir den çok geçiyorum, haber etmeyi unutma.

seni gordukce arvupa motordan tiksinir oldum ya. biraz acil bir durum olsa valla hapı yuttu bu adamlar.

Mutluhan Honda bana mesaj atıyor. Bugun son fırsat, zamlar yarın geliyor diyo.SH125 kaçıyor diyo :(

motor fiyatları enflasyona karsı ulkede ucuz gozukuyor bence zamların devamı gelebılir dıye dusunuyorum düşen diyen varsa yanılıyor bence ıhtıyacınız varsa alın derım

senin motor hacım.benim motorum satılık değil. Zor bir surec valla yıprattı seni.
Motorunu sattığın an bana bir baklava ısmarlarsın artık. Balıkesir den çok geçiyorum, haber etmeyi unutma.

seni gordukce arvupa motordan tiksinir oldum ya. biraz acil bir durum olsa valla hapı yuttu bu adamlar.

Mutluhan Honda bana mesaj atıyor. Bugun son fırsat, zamlar yarın geliyor diyo.SH125 kaçıyor diyo :(
ben piyasa yokluyorum hocam, satmak istesem şimdiye çoktan giderdi :)

Motosikleti
K 1600 GTL

Avrupa motorlar piyasayı düşürüyor diye mi tiksiniyorsun :D Japon işi bitti artık...

Avrupa motorlar piyasayı düşürüyor diye mi tiksiniyorsun :D Japon işi bitti artık...

doğru o da var. O kadar ucuza satılıyor ki avrupa almayacak adamlar bile ulan alsak mı diyor artık.

Japonlara ekstra vergi yükü kime hizmet ediyor ? Ulkemiz insanı neden kaliteli japonlar yerine dandik avrupalı ürünleri tercih etmek durumunda bırakılıyor.

Bu ülkeye ihanet ediliyor resmen.

Çok yazık yeminle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar