2025 Motosiklet fiyat zamları

Fiyatlar öyle bir noktaya geldi ki, yeni bir indirim dönemi(ki örtülü faiz artışı akşam saatlerinde gelmişken ihtimal çok düşük) veya ücretlere ara zam artışı gibi bir çözüm sunulmadığı sürece, işin "alışılabilirliği" ya da "anlaşılabilirliği" kalmadı.

Bu dönemi nasıl aşarız cidden merak ediyorum.

Fiyatlar öyle bir noktaya geldi ki, yeni bir indirim dönemi(ki örtülü faiz artışı akşam saatlerinde gelmişken ihtimal çok düşük) veya ücretlere ara zam artışı gibi bir çözüm sunulmadığı sürece, işin "alışılabilirliği" ya da "anlaşılabilirliği" kalmadı.

Bu dönemi nasıl aşarız cidden merak ediyorum.
Kimse farkında degil ama Tarihimizin en uzun dönemli Tek Parti dönemini yaşıyoruz .. Faturayı ödemeden çıkış yok !! Bulaşıkların hepsini yıkasak bile ödeyemeyeceğimiz bir hesap var. Cidden bende merak ediyorum.
İşin asıl acı veren yanı '' Dolar 3 lira olsun yüzüme tükürün '' diyenler hala bu ekonomiye yön vermeye devam ediyor.
Şimdi dallamanın biri çıkar '' iki suvan az yiriz '' der.. diğeri '' Alamanyada gaz yok Odun yakıyorlar '' der.. Diğeri Gominist der :))
gerçi Gominist olduğum doğrudur..

Motosikleti
cbf 150
Yanlış yerde problemi arıyorsunuz, yamaha yada honda değil kök sebeb. AKP ye oy verdiniz 25 sene boyunca. BEN VERMEDİM. Param var istedimi alıyorum, fakir ama akpye oy veren düşünsün. BEN VERMEDİM

Elminatoru alırken 455 e vulcans alabiliyordum ama korktuğum için mal gibi gidip eliminator aldım şimdi ise aralarındaki fark 100 bini geçti cok pişman oldum

Motosikleti
cbf 150
Oyu vermeyende çileyi çeker doğru ama kimisi daha az çeker. İşçi emekli daha çok çeker oy havuzu akpnini aramızdaki kişilerin yüzde 8 akpye ıy verdi son 25 senede en az bir kere

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Aylık güncelleme uyarısı :)

Hornet 500 503.500 TL
Hornet 750 648.000 TL
CB650 R 700.000 TL
Africa'lar, NT'ler, Gold Wing'ler güncelleniyor...

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Ben sizin baktığınız motorlara bakamayacağım tabi fakat komşum benım aldığım bana göre hepinizinkinden iyi olan motorum (mübalağ ediyorum en iyi motor sahip olduğundan yola çıkarak) forzamı beğenmiş aldığın yeri ararmısın fiyat ne oldu fln diye sorarken aradım satış danışmanı arkadaş ile görüştüm 334 bin TL olmuş ve 1.5 ay sonra gelecekmiş geldiğindede 349 olması ön görülüyormuş bu ne hız dedim motor bu kadar hızlı gitmiyor dedim. Telefonu kapattığımda söylerken yutkundum daha 1.5 hafta oldu ben alalı üzücü bir durum

Motosikleti
Yamaha Mt-10
Ktm şuan üretimi durdurdu parça tedariklerinde problem olduğundan dolayı üretimi durdurdular o yüzden ktm fiyat güncellemesi kaldı belirlenmedi

Bu fiyatların sonu ne olacak gerçekten çok saçma olmaya başladı. Daha bu senenin başında bu konu açılırken konu sahibi NS200ün 165 bine zamlandığından yakınmış kim bilir önceki fiyatı kaçtı, ben geçen hafta NS200 almaya karar verdiğimde ise fiyat 180 bindi, şuan ise mayıs zamlarıyla 188 bin yapmışlar. Benim planım haziranda almaktı sanırım bu gidişle 195 bine falan verecekler bize 200cc motoru.

Bu yüksek enflasyon ortamında yakın zamanda faizler düşecek gibi durmuyor. Doları da bir anda fırlamasın diye yavaş yavaş kendileri yükseltiyorlar. Böyle olunca da herşeye her ay zam gelmeye devam edecek gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar