Yüksek ihtimalle külbütör kapak contanız özelliğini yitirdi ve basınç altına girince yağ kaçırıyor. Bu olay için bu motosikleti kullanmaya gerek yok, 3 aşağı 5 yukarı her motorda oluşan problemler aynı.15km yol yaptım 70km’yi geçmedim 60/70 sabit gittim yağ felan sızdırmadı ama 80/90 yapınca sızdırıyor
3500km de motorYüksek ihtimalle külbütör kapak contanız özelliğini yitirdi ve basınç altına girince yağ kaçırıyor. Bu olay için bu motosikleti kullanmaya gerek yok, 3 aşağı 5 yukarı her motorda oluşan problemler aynı.
Olabilir, sonuçta insan yapımı bunlar. Hem probleminiz çok basit bir problem, kısacası çok takılcak bir durum değil. Maksimum 15-20 dk içinde değişebilcek conta3500km de motor![]()

Muhtemel arıza tps. Supap ayarının kontrolü sağlıklı olacaktır.Hocam arkada bir sensör daha var o ne sensörü ayrıca motosiklet yolda giderken gaz yemiyor zor çalışıyor gaz vermeden çalışmaz oldu stop ediyor bırakınca buji değiştirdim halen aynı
Mineral yağ mı kaldı yahu, yarı sentetik iyidir. Sızıntı aradaki contadan kaynaklıdır muhtemelen. Zamanında Tvs Apache 150 motorum vardı onda blok arası conta metaldi onda yapardı sıkıştırınca terleme, sızma
Bahsettiğiniz usta felsefe yapmaktan motosikleti öğrenememiş. Mallesef haklısınız. Bilimsel olmayan hiç bir ustaya güvenim yok.Kullandığınız yağ yanlış, 10w30 mb sertifikalı olmalı. Yağ kaçağı fazla konulmaktan veya contanın patlamasından olabilir ona canlı bakmak lazım.
Adını andığınız ustanıza gelince; motora ilk başladığında 3 5 bişeyler öğrenip sonrasında kendini 1 gram ilerletmemiş hiçkimse hiçbi konuda ahkam kesemez, isterse 20 yıldır isterse 50 isterse 100 yıldır aynı işi yapıyo olsun önemi yoktur. Çorbaya tuz ‘katmak’ gibi mineralli yağ katın diyen zaten dinlenmez, motordan yağ boşaltılır veya tahliye edilir, yağ ‘doldurulur’ veya ‘koyulur’. İster mineral ister yarı sentetik ister tam sentetik koyun o sizin bileceğiniz iş, uymanız gereken kriter sadece 10w30 viskozite ve mb sertifikalı(scooter yağı) olmasıdır.
O yüzden felsefeci olmuştur belki. Keşke mekanikçi olsaydı.Bahsettiğiniz usta felsefe yapmaktan motosikleti öğrenememiş. Mallesef haklısınız. Bilimsel olmayan hiç bir ustaya güvenim yok.
Depoyu ağzına kadar doldurduysa yaşanan normaldir, genelde benzini pompa kesince bırakmak depoda bir miktar basınç için yer açacaktır.Herşeyini Tam Hallettim Diyorum Bugün de Başımı Şu Geldi Benzini Fulledim Tam 5lt Tüm Kroniklerini Hallettim Şamandıra Dahil Işık Yandımı 18km Gidiyor Artık Sonra İşe Gittim Motosiklet Güneşteydi Yanına Gittim Benzin Kokusu Var Depodaki Benzin Boruya Kadar Çıkmıştı Kapağı Açtığımda Tekrar Kapattım Tahliyeden Benzini Boşalttı Bunun Sebebi Nedir ? Ben Jupitere Özel Servis Açacam Artık) Bu Arada Ruhi Usta 8/10 Sübap Ayarladı Youtubeda izledim ama Orjinali 6/8 miş Hintlilerden Buldum Ve Kitapçığında da aynısı yazıyor şu sıralar ısınınca zaten normal sesi vardı arttı biraz Yağ Castroll Scooter 10/40