2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Bu sınıfın karakterli V motorlu demirbaşı, 2024 itibariyle güncellemeye giren DL 650 XT, namıdiğer ortanca kardeşin bir modelinin de ben sahibiyim. Severek kullanıyor, coşuyor, eğleniyoruz.
*Aynı zamanda belirtmek lazım ki DL 1000 ile DL 650 kasaları aynı, şasileri aynı. Amortisör, Egzoz, fren kaliperi/diski ve motor parçaları farkı haricinde aynılar.
siyah-jpg.webp

_suzuki-v-strom-650-01.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maşallah diyiniz, benim minik kanaryam da burada.

## Bu motorla kısa bir arazi deneyiminin hatırası :) 10 dakika sonra yuvarlanmıştım yerde. Fotosu yok tabi ki. :)
8nqze8l.jpg

## İlk sis farı tesisatını denemiştim, turuncu olanları söktüm, gereksiz geldiler açıkçası.
rqyt2rx.jpg

## Feribot yolculuğu ( Bursa'ya giderken körfez feribotuydu sanırım.) Motorları kapağa yakın götürmemek lazım, küpeşte altlarından deniz suyu geliyor, sea spray zaten bütün tuzu taşıyor, hemen basınçlı suyla yıkayınca problem olmamıştı.
skejs6m.jpg

## Bir Hayırsız Ada manzarası, overcast sky ve Tuzla'da akşamüstü. Gayet romantik. :)
ngklsve.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Arkadaşlr aramızda 650-700lüğü olmayanlr var çok fazla güzel foto atmayalım 🤣 Neyse 1-2 aya bende karar verebilirsem geliyor activadan kurtuluyorum yarın xmaxlerinde piyasası biraz oturana kadar bekleyip zamdan sonra onuda çıkaracağım.

Fotoğraflarda DL650 çok güzel ama cidden bayıldım kazasız belasız 🧿

Motosikleti
yok:(
buna orjinal çanta setini almak lazım. çirkin kral

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Kısmetse bende eylül ekim gibi VStrom alacağım. Şü anda 800 mü alsam 650 mi alsam ona karar vermeye çalışıyorum. :D

650 liği çok sevildi Türkiye için ideal bir hacim , sarı renk sadece yeni 800 lük de var sanıyordum çok güzel görünüyor kazasız belasız , 650 lik devam edecek mi güncellenip , geçen biri 2025 model gelmeyecek yazmıştı..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çok güzel. Kazasız belasız. 🧿
Sarı rengi de çok güzel bunların. Sarı XT versiyonlarında vardı sanırım.
Tel jant ve dişli lastik yakışıyor bu motora.

Ben ağırlığından şikayetçiydim, geçen haftasonu ilk defa artçı ile 230km kadar gezdik, hatatımda ilk defa motosikletle artçı almış oldum, zaten ağır motor olduğu için artçının ağırlığını giderken hissetmedim bile. dağ yollarındna sürdük, artçı ile de gücü yetmiyor gibi gelmedi, gayet güzel gidiyormuş.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim. (y)

Motosikleti
Selamlar, iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim. 1050 ve 250'lik modeller için konular açılmıştı, dedim bu motor asıl bu konuyu hakediyor. İş başa düştü diyerek açtım. Ben severek kullanıyorum, araziye de sokuyorum ama altta bashplate olmadığı için temkinli gitmek lazım, zaten 200kg üstü bir motorla arazide cebelleşmenin mantığı yok, Xpulse ile hallediyorum o kısmı :)

Forumda bir hayli V-Strom 650 kullanıcısı var aslında, onlar da paylaşırsa burada güzel bi arşiv oluşturulabilir. Aksesuarlar, gezi yerleri, keyifli anılar vs... Resim yükleme sitesi olarak hizliresim(nokta)com'u tavsiye ederim.

Bu sınıfın karakterli V motorlu demirbaşı, 2024 itibariyle güncellemeye giren DL 650 XT, namıdiğer ortanca kardeşin bir modelinin de ben sahibiyim. Severek kullanıyor, coşuyor, eğleniyoruz.
*Aynı zamanda belirtmek lazım ki DL 1000 ile DL 650 kasaları aynı, şasileri aynı. Amortisör, Egzoz, fren kaliperi/diski ve motor parçaları farkı haricinde aynılar.
siyah-jpg.webp

_suzuki-v-strom-650-01.jpg

Maşallah diyiniz, benim minik kanaryam da burada.

## Bu motorla kısa bir arazi deneyiminin hatırası :) 10 dakika sonra yuvarlanmıştım yerde. Fotosu yok tabi ki. :)
8nqze8l.jpg

## İlk sis farı tesisatını denemiştim, turuncu olanları söktüm, gereksiz geldiler açıkçası.
rqyt2rx.jpg

## Feribot yolculuğu ( Bursa'ya giderken körfez feribotuydu sanırım.) Motorları kapağa yakın götürmemek lazım, küpeşte altlarından deniz suyu geliyor, sea spray zaten bütün tuzu taşıyor, hemen basınçlı suyla yıkayınca problem olmamıştı.
skejs6m.jpg

## Bir Hayırsız Ada manzarası, overcast sky ve Tuzla'da akşamüstü. Gayet romantik. :)
ngklsve.jpg

Güzel makina güle güle binin , eski kasasını yıllarca kullandım kaya gibi motordu .

Motosikleti
maşallah büyüyünce bende alacağım :) (yaş 38)
Maşallah abi :D

Güzel makina güle güle binin , eski kasasını yıllarca kullandım kaya gibi motordu .
Teşekkür ederim. Hakkaten bir miktar mekanik sesi oluyor ama hiç güven eksikliği yaşamıyorum, herhangi bir işi yaparken/yapacakken "sen devam et ben iyiyim" geri dönüşünü alıyorum sürekli motosikletten.

## Bu arada ufak bir Cold Start çekmiştim. Anıdır, hatıradır ekliyorum. Askerden geldikten sonra kar varken bi torna çark edelim dedim ve çektim videoyu :) Aşırı amatör ama ruhu da burada olan bir video çıktı :) Ben kameranın arkasındaydım, görünen kişi kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar