- Motosikleti
- Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
- Konu Yazar
Merhaba değerli forum üyeleri.
Objektif fikirlerinizi rica ediyorum ve özellikle bu modelde tercübeli olanlar varsa aramızda yorumları benim için son derece değerli olacak.
Kısaca şöyle izah edeyim.
Şehir dışı turlarım için, ki bu turlar genellikle tek başına olacak ama artçı konforunu da kesinlikle çok önemsiyorum, bir Touring motor almayı düşünüyorum. Kış mevsimi haricinde kullanacağım, genellikle asfalt ( 80 ), zaman zaman stabilize köy yollarında da (20 ) kullanılabilir.
Şu anda kullandığım ve uzun yol performanından pek memnun olmadığım Forza 250 nin yerine geçecek. Dolayısı ile yükleme kısmı önemli, seyahat sırasında konforlu olmayı seviyorum.
Bütçe 450.000 TL Max
İhtiyaç duyduğum ve veya mutlak olmasını istediğim özellikler,
Abs / Tcs
Minimum titreşim ve ideal beygir/tork
Otm ön cam
İyi bir Aerodinamik
Isıtmalı elcik ve koltuk
Güçlü bir motor
Rahat oturma posizyonu,
Artçı konforu
Orjinal Top Case ve Yan Çantalar
Tubeless lastikler
Üzerinde durduğum birkaç model var.
K1200 GT ( Özellikle 2008 model ve çok iyi bakılmış bir model bakıyorum )
VFR 1200 F ( Çok beğendiğim fakat yakıt olarak bir hayli müsrif bir model )
NC 750 ( Bu tamamen kendime "mantıklı ol, macera arama, akıllı olmaya devam et" düşünceleri ile uzak alternatif olarak listeme girdi )
Düşünmediğim modeller ( daha çok var fakat yazamadım )
FJR 1300
GTR 1400
Pan Europan
R 1200 RT vb
Ve bu ilan için düşünceleriniz nedir, bu motoru bilen var mıdır? Konuya ilginizi eksik etmezseniz sevinirim.
Öte yandan ilgimi çeken hemen her motorun pek çok inceleme videolarını, yurt içi ve yurt dışı sitelerden inceleme yazılarını izledim/okudum.
Hem sohbet edelim hem de bilgileri güncelleyelim istiyorum.
Teşekkürler, selamlar.
Objektif fikirlerinizi rica ediyorum ve özellikle bu modelde tercübeli olanlar varsa aramızda yorumları benim için son derece değerli olacak.
Kısaca şöyle izah edeyim.
Şehir dışı turlarım için, ki bu turlar genellikle tek başına olacak ama artçı konforunu da kesinlikle çok önemsiyorum, bir Touring motor almayı düşünüyorum. Kış mevsimi haricinde kullanacağım, genellikle asfalt ( 80 ), zaman zaman stabilize köy yollarında da (20 ) kullanılabilir.
Şu anda kullandığım ve uzun yol performanından pek memnun olmadığım Forza 250 nin yerine geçecek. Dolayısı ile yükleme kısmı önemli, seyahat sırasında konforlu olmayı seviyorum.
Bütçe 450.000 TL Max
İhtiyaç duyduğum ve veya mutlak olmasını istediğim özellikler,
Abs / Tcs
Minimum titreşim ve ideal beygir/tork
Otm ön cam
İyi bir Aerodinamik
Isıtmalı elcik ve koltuk
Güçlü bir motor
Rahat oturma posizyonu,
Artçı konforu
Orjinal Top Case ve Yan Çantalar
Tubeless lastikler
Üzerinde durduğum birkaç model var.
K1200 GT ( Özellikle 2008 model ve çok iyi bakılmış bir model bakıyorum )
VFR 1200 F ( Çok beğendiğim fakat yakıt olarak bir hayli müsrif bir model )
NC 750 ( Bu tamamen kendime "mantıklı ol, macera arama, akıllı olmaya devam et" düşünceleri ile uzak alternatif olarak listeme girdi )
Düşünmediğim modeller ( daha çok var fakat yazamadım )
FJR 1300
GTR 1400
Pan Europan
R 1200 RT vb
Ve bu ilan için düşünceleriniz nedir, bu motoru bilen var mıdır? Konuya ilginizi eksik etmezseniz sevinirim.
Öte yandan ilgimi çeken hemen her motorun pek çok inceleme videolarını, yurt içi ve yurt dışı sitelerden inceleme yazılarını izledim/okudum.
Hem sohbet edelim hem de bilgileri güncelleyelim istiyorum.
Teşekkürler, selamlar.