- Motosikleti
- 2014 Hero Thriller 150
Öyle, yahu bende Z kuşağına mensubum. Bunlar aileden alınan eğitimle alakalı bence.Tam ense köküne geçirmelik demi?![]()
Öyle, yahu bende Z kuşağına mensubum. Bunlar aileden alınan eğitimle alakalı bence.Tam ense köküne geçirmelik demi?![]()
Sizin gibi z kuşağına kurbanBen Z kuşağıyım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tam ense köküne geçirmelik demi?![]()
Sizin gibi abileride Allah başımızdan eksik etmesin.Sizin gibi z kuşağına kurban
Bazı terimlerin Türkçe karşılığı istenen anlamı veremiyor veya Türkçesi düzgün değil. Drift'in Türkçesi olan Yanlamak veya Selfie'nin Türkçesi Özçekim buna güzel bir örnek. Özçekim çekmek güzel bir cümle oluşturmuyor malum.Sizin gibi z kuşağına kurban
Pardon pardon z kusağiyiz.Ben Z kuşağıyım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tam ense köküne geçirmelik demi?![]()
lastik nasıl ısıtılır diye konu açtım diye bu z kuşağı diyip beni beğenmeyenler vardı 16 yaşında çocuk 125cc motorum var ekipmanlarım var ben çok zenginim siz fukaralar kıskanıyorsunuz diye büllüğünü geçip gitti
Yok ya benim öyle arkadaş çevrem olmadı, zaten pandemi falan derken liseye 1.5 sene gittim üniversite desem zaten oda yok. Benim 2 tane arkadaşım var onlarında bu tarz şeyler ile işi yok olsaydı yüksek ihtimalle 32 anahtarı ense köküne yapıştırmış olurdum.Pardon pardon z kusağiyiz.
Her neyse senin duymaman imkansız![]()
Ben de aksama kadar 32 anahtar zart zurt tutuyorum da çok kurulmadım ,kariyer gecmisim karısık .sYok ya benim öyle arkadaş çevrem olmadı, zaten pandemi falan derken liseye 1.5 sene gittim üniversite desem zaten oda yok. Benim 2 tane arkadaşım var onlarında bu tarz şeyler ile işi yok olsaydı yüksek ihtimalle 32 anahtarı ense köküne yapıştırmış olurdum.![]()
Ortamda çok duyulunca alışmışsındır artık, bendeki tek aktivite geceleri Tirilye’ye gidip denizde başında oturmak.Ben de aksama kadar 32 anahtar zart zurt tutuyorum da çok kurulmadım ,kariyer gecmisim karısık .s
Ben de istinye sahile gider denizin yalnızlığına ortak olurumOrtamda çok duyulunca alışmışsındır artık, bendeki tek aktivite geceleri Tirilye’ye gidip denizde başında oturmak.
Kariyer geçmişi bendede karışık.
Emeğin için teşekkürler hocamMotor hacmini bilmeyen arkadaslara haddim olmayarak silindir hacminin nasil hesaplandigini hatirlatmak hasil oldu galiba söyle; Motorun pistonun inip ciktigi silindir dedigimiz birnevi konserve kutusu gibi olan bosluk bize motorumuzun kac cc lik oldugunu söyler, bu bir matematik hesabi olup, geometri ve aritmetik hesabi ile tesbit edilir ki: Silindirin capi mm olarak ölcüsü bellidir,pistonun en üst noktdan en alt noktaya kadar inip ciktigi yükseklik de bellidir (mm olarak) hacmini hesap etmek icin de pi sayisi yardimiyla (3,14.) ü kullanarak ortaokulda ögrendigimiz HACIM ÖLCÜLERI formülü ile ortaya cikar ki formül demirbas olup degismez. Silindirin yari capi x 3.14 carpi yükseklik yani pi x yari capin karesi x yükseklik Örnek: Capi 70 mm yari capi 35mm karesi=1.225 x 3.14= 3.846 x yükseklik(80mm) =307.72 yani bizim moturumuz 307 cc lik tir, Not: 2-3-4 silindirli motorlarda cikan sonuc silndir sayisi ile carpilarak motorurun silindir hacmi bulunur. Herkese kazasiz belasiz yolculuklar dilerim.
Abi yaşıttakiler burnundan kıl aldırmıyor, istek atsak bakan olmuyor artık sonucunu bildiğim şeylerede uğraşmak değmiyor. Rabbim bana mekanik zeka vermiş sendeki karizmanın çeyreği olsa ohooo.Len gençliğinizi yaşayın beyler. Akın alemlere. Sahilde tek başına kafa dinlemeyi benim yaşımdakiler bile yapmıyor.
İstek atmak ne demek mübarek? Git, yüz yüze tanış. Altında eski de olsa Mercedes var, git onun ekmeğini ye. "ama araba eski" deyip tiri viri yapanlara hikaye salla "rahmetli dedem Trilye'de toprak ağasıydı, emrinde binlerce çiftçi vardı, kendisi İsmet Paşa'nın emriyle Almanya'da burslu ziraat mühendisliği okumuştu, memlekete döndüğünde Bursa'yı tarımla tanıştırdı, bu araba onun gözünün nuruydu, vefat etmeden bana verdi" vs uydur, geçAbi yaşıttakiler burnundan kıl aldırmıyor, istek atsak bakan olmuyor artık sonucunu bildiğim şeylerede uğraşmak değmiyor. Rabbim bana mekanik zeka vermiş sendeki karizmanın çeyreği olsa ohooo.![]()
Abi etrafımda kız yok, İnstagram'da güzel biri denk gelirse o kadar. Mercedes'e daha eski diyip "tü kaka" diyen olmadı, yıkayıp cila attığımda bakmayan kız yok diyeceğim kadar az ama öyle takılmalık ilişkiler benlik değil.İstek atmak ne demek mübarek? Git, yüz yüze tanış. Altında eski de olsa Mercedes var, git onun ekmeğini ye. "ama araba eski" deyip tiri viri yapanlara hikaye salla "rahmetli dedem Trilye'de toprak ağasıydı, emrinde binlerce çiftçi vardı, kendisi İsmet Paşa'nın emriyle Almanya'da burslu ziraat mühendisliği okumuştu, memlekete döndüğünde Bursa'yı tarımla tanıştırdı, bu araba onun gözünün nuruydu, vefat etmeden bana verdi" vs uydur, geç
Kardeşim bizler de Brad Pitt değiliz.Abi etrafımda kız yok, İnstagram'da güzel biri denk gelirse o kadar. Mercedes'e daha eski diyip "tü kaka" diyen olmadı, yıkayıp cila attığımda bakmayan kız yok diyeceğim kadar az ama öyle takılmalık ilişkiler benlik değil.
İş için çıkarım gecede eve dönerim, boş vakitlerimde forumda takılır bakınırım. Şu ana kadar bir kaç deneme yaptım ama başarısız sonuçlanınca bende hiç sallamayıp kendimce takılan biri haline geldim, geçmişte yaşadığım sıkıntılı bir dönem saçlarımın dökülmesine sebep oldu, tip olarakta 20 yaşında biri olarak görünmüyorum.
Benim en büyük kaybettiğim nokta dış görünüş, bilemem belki içimde kötüdür ama insanın dışardan ilk baktığı şey görünüştür. İlk aşamada kaybedince zaten gerisi gelmiyor.
Abi ben bu gazla Bursa'daki tüm Mcdonald's mağazalarını dolaşmaya gidicem, belki hiç açılmadığım kızı bulur açılırım.Kardeşim bizler de Brad Pitt değiliz.
Yaşım 45 ve 24 yaşımdan beri neonaziler gibi dazlak dazlak dolaşıyorum. Ben ne yapayım? Motor kullanmasam ve kask mecburiyetim olmasa pipiden, başaktan aldırıp kafaya ektireceğim ama bu yaştan sonra kıvırcık kıvırcık gezmek istemiyorum.
Pulsar'ı kertmediğin sürece senin için naif, pırlanta.
Gazetelerde bazen bebek gibi kız görürüz tas kafa , barzo bir it tarafından öldürülmüştür. Deriz ki "ulan bir kıza bak bir de bu maymuna" Aha o maymun bile , daha Türkçe öğrenememiş o sığır bile, şivesine soktuğumun o dallaması bile o kızla geçmişte bir beraberlik kurabilmişse sen bu ortamda kral olursun. Kadınlar mızmız, tripçi, bunalımlı erkek sevmez. Güçlü, özgüvenli, onu koruyacak biriysen biraz da tatlı dilin varsa bence bu iş olur. Sen kendini hakir görme.